Survivor spoiler: Αυτή είναι η…ύποπτη λεπτομέρεια που θα φέρει τα πάνω κάτω στο 1ο επεισόδιο!

Μόλις δύο εικοσιτετράωρα έμειναν μέχρι την πρεμιέρα του Survivor και η επίσημη φωτογραφία των δύο ομάδων μόλις κυκλοφόρησε.

Ωστόσο, μία λεπτομέρεια ενδεχομένως να προδίδει κάποιες αλλαγές που θα δούμε μέσα στα πρώτα επεισόδια του reality.

Όπως προκύπτει από το κολάζ των φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος βρίσκεται από την πλευρά της ομάδας των Διασήμων, ενώ ο Γιάννης Τσίλης, που έχει ανακοινωθεί ως «Διάσημος», βρίσκεται από την πλευρά της αντίπαλης ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρει τίποτα για «μετακομίσεις» παικτών από το πρώτο επεισόδιο, αφού δεν προκύπτει αριθμητική ανισορροπία στα μέλη των ομάδων, ωστόσο μένει να δούμε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν γίνεται καμία αναφορά στη φημολογούμενη είσοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο παιχνίδι, πρόσωπο που μάλλον δεν θα δούμε στο επεισόδιο της πρεμιέρας ή ακόμα και στο πρώτο αγώνισμα.

Το Survivor 2018 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, ενώ στις 7 το απόγευμα θα μεταδοθεί εκτάκτως το πρώτο «Εδώ Survivor» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πηγή: yupiii.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta