Αυτό Δεν Το Περιμέναμε: Στο Mega ο Γιώργος Μαυρίδης! Σε τι θα τον δούμε;

Σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί και μάλιστα, σε ένα κανάλι όπως το Mega, που παραμένει εδώ και καιρό ανενεργό, πρόκειται να δούμε τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist, πρόκειται να εμφανιστεί στη φιλοζωική ταινία Re-Action που θα προβληθεί σε επίσημη πρώτη από το κανάλι. Ενάμιση χρόνο μετά το Μεγάλο Κανάλι Mega… αρχίζει σιγά σιγά να ξεσκουριάζει και να φαίνονται ακτίνες φωτός για το μέλλον του.

Ήδη από την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, βγήκαν στο φώς στοιχεία που ενδεχομένως και να σημαίνουν πως πνέει νέος ούριος άνεμος για το κανάλι της Μεσογείων μιας και ξεκίνησε να μεταδίδεται τρέιλερ για νέο και πρωτότυπο πρόγραμμα και συγκεκριμένα φαίνεται ότι τη πρεμιέρα στη νέα πορεία θα κάνει η νέα ελληνική φιλοζωική ταινία RE-ACTION , παραγωγής 2017 με μεγάλους πρωταγωνιστές και σλόγκαν ‘’ δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή’’.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του το Mega πάντα ήταν αρωγός σε δραστηριότητες κοινωνικού σκοπού και όπως φαίνεται ακόμη και μέσα στη δύνη των τελευταίων 2 ετών, δεν έχασε τη ταυτότητά και το ήθος του.
Οι άνθρωποι του σταθμού πάντα ευαισθητοποιημένοι αγκάλιαζαν πρωτοβουλίες και προσπάθειες που σκοπό είχαν να στηρίξουν ευπαθείς ομάδες. Πρόσφατα το χιλιοχτυπημένο Μεγάλο Κανάλι, ‘’έτρεξε’’ και καμπάνια για τη Παγκόσμια Ημέρα Ζώων ( 4 Οκτωβρίου) με πρωταγωνίστρια το καρτούν της θρυλικής πια σκυλίτσας Ρόξυ η οποία πρωταγωνιστεί και στη ταινία Re-Action που ο σταθμός θα μεταδώσει το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 13:10.

Στην εν λόγω ταινία πρωταγωνιστεί η Τάνια Τρύπη και ο Ντίνος Καρύδης ενώ πολλά και σημαντικά ονόματα συμμετέχουν, όπως είναι η Άννα Αδριανού, Άννα Κουρή, Τζόυς Ευείδη, Γιάννα Ζιάννη, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μηλιόγλου και πολλοί άλλοι.
Όλοι οι 100 περίπου συμμετέχοντες και συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς με σκοπό η ταινία να μεταδώσει το μήνυμα της φιλοζωίας και της ευεργετικής δράσης των ζώων στον άνθρωπο. Το Re-Action ήδη ξεκίνησε μία μεγάλη πορεία ανά την Ελλάδα και ταξιδεύει από πόλη σε πόλη υπό την αιγίδα Δήμων με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Η πολυσυζητημένη ταινία τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος. Το πολύ όμορφο αποτέλεσμα της ταινίας σεναριακά υπογράφουν οι Αρτέμης Σαμοθράκης και ο Αλέξανδρος Κατσάρης, σκηνοθετικά ο Αρτέμης Σαμοθράκης και τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Χρήστος Πετρίδης.
Ευχόμαστε η ταινία Re-Action μιας και θα προβληθεί από το Mega σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο πριν μπει ο νέος χρόνος, να γίνει το μεγάλο γούρι του καναλιού και να σηματοδοτήσει νέα εποχή και ακόμη μία λαμπρή πορεία για το σταθμό και τους ανθρώπους που μέχρι τώρα το κράτησαν ζωντανό !

Πηγή: mediamagazine.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta