7 Τρόποι που οι Σχέσεις του Ζευγαριού Αλλάζουν με την Πάροδο του Χρόνου

Έχουμε ξαναπαρουσιάσει τα χιουμοριστικά και ειλικρινή σκιτσάκια της Sarah C. Andersen, και πρόσφατα η σκιτσογράφος δημοσιοποίησε μια σύντομη σειρά της δουλειάς της με τίτλο “7 Τρόποι που οι Σχέσεις του Ζευγαριού Αλλάζουν με την Πάροδο του Χρόνου!”

Σας παρουσιάζουμε τη χιουμοριστική της σειρά, που αναμφίβολα θα βρείτε κάτι οικείο για τη δική σας σχέση με το άλλο σας μισό!

1. Προετοιμασία
Θα συναντηθείτε με τον φίλο σας; Στις μακροχρόνιες σχέσεις αυτές οι νευρικές πεταλούδες στο στομάχι εξαφανίζονται και τη θέση τους αντικαθιστά η άνεση. Ποιος ο λόγος να ντυθείς καλά, όταν γνωρίζεις ότι σε αγαπάει, όπως και να έχει;

2. Αγκαλιές
Ως γενικός κανόνας, οι αγκαλιές είναι σπουδαίες, αλλά το να είσαι ξαπλωμένος δίπλα σε κάποιον άλλον για πολλές ώρες έχει κάποια μειονεκτήματα, όπως το πάπλωμα!

3. Φαγητό
Το φαγητό έξω μπορεί να είναι άβολο στην αρχή. Τρώγοντας μπροστά σε κάποιον ότι νιώθεις νευρικός, είναι αγχωτικό. Αλλά μην ανησυχείτε, όσο περισσότερο χρόνο περνάτε με κάποιον, τόσο πιο άνετα θα αισθανθείτε να μπουκώνεστε.

4. Επικοινωνία
Όταν είστε συνεχώς με κάποιον, αναπτύσσετε τη δική σας γλώσσα. Με τον καιρό, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα γίνει κάτι που καταλαβαίνετε μόνο μεταξύ σας.

5. Ειλικρίνεια
Στην αρχή της σχέσης είναι δύσκολο να συζητάτε τα πιο προσωπικά πράγματα, αλλά κοντά στον έναν χρόνο σχέσης, οι ανασφάλειες σας θα εξαφανιστούν.

6. Οικειότητα
Οι ταινίες και τα περιοδικά δίνουν την εντύπωση ότι πρέπει να είμαστε άκρως γοητευτικοί για να κρατήσουμε μια σχέση, αλλά εντέλει θα μάθετε ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο. Οι τακτικές αποπλάνησης μπορεί να εξελιχθούν από περίπλοκες σε πιο απλές μεθόδους.

7. Τα αισθήματά σου
Το πάθος μπορεί να εξαφανίζεται, αλλά αν είστε στη σωστή σχέση, η αγάπη δεν αλλάζει. Αν είστε με κάποιον που έχει δει την άσχημη πλευρά σας και ακόμα είναι μαζί σας, τότε έχετε βρει κάτι ιδιαίτερο!

Credit: boredpanda.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta