Πως νιώθει μια Γυναίκα όταν Μαθαίνει ότι ο Άντρας που Αγαπάει την έχει Απατήσει

Το να απατήσετε το σύντροφό σας, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να του κάνετε. Μπορεί για εσάς να είναι απλώς ένα παιχνίδι, αλλά για τον άλλον σημαίνει πάρα πολλά.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που το κάνετε, όταν απατάτε κάποιον τον πληγώνετε πάρα πολύ. Πιθανόν να αγνοείται τις συνέπειες των πράξεών σας, αλλά αυτό το πράγμα θα στοιχειώνει αυτό το άτομο μια ζωή. Θα του αναπτύξει άσχημα συναισθήματα όπως θυμό, άγχος, λύπη και ντροπή.

Όταν απατάτε κάποιον, είναι σαν να του λέτε ότι δεν είναι αρκετός για σας και ότι δεν τον αγαπήσατε ποτέ.

Μπορεί να διαφωνήσετε, αλλά πώς γίνετε να βάλετε κάποιον που αγαπάτε αληθινά σε αυτή τη θέση; Να αμφισβητήσετε την αυτοεκτίμησή του; Να τον κάνετε να αμφισβητήσει ότι ήξετε για εσάς; Να τον κάνετε να χάσει την εμπιστοσύνη του;

«Έκανα κάτι λάθος;»

«Τι θα μπορούσα να έχω κάνει για να το αποτρέψω;»

«Γιατί συνέβη αυτό;»

«Δεν είμαι αρκετά καλός;»

«Γιατί το έκανες;»

Αυτές, είναι οι ερωτήσεις που θα κάνει ένας απατημένος άνθρωπος.

Δεν απατάς κάποιον που αγαπάς.

Όταν απατάς κάποιον, τον σημαδεύεις για πάντα συναισθηματικά. Τον κάνεις να σηκώνει τοίχους για να μην ξαναζήσει τον ίδιο πόνο ποτέ ξανά. Αισθάνεται ότι ο κόσμος του καταρρέει και ότι αυτά που έβλεπε μόνο στις ταινίες, συνέβησαν τελικά και σε εκείνον.

Ακόμη και εάν κάνει μια νέα και ευτυχισμένη σχέση, πάντα θα κουβαλάει τον πόνο της προηγούμενης. Θα έχει πάντα την υποψία και την αμφιβολία και ο φόβος θα τον εμποδίζει να είναι ήρεμος. Θα φοβάται ότι αυτό θα του ξανασυμβεί και ότι θα ξαναπεράσει από αυτή την επώδυνη κατάσταση.

Τα άτομα που έχουν απατηθεί, θέλουν πολύ να ξαναεμπιστευτούν κάποιον, αλλά τους είναι πολύ δύσκολο. Θα τους πάρει μια ζωή, να μπορέσουν να νιώσουν εμπιστοσύνη και να είναι καλά. Θα φοβούνται ότι κάθε επόμενος σύντροφος, θα τους απατά. Και εσείς, θα έχετε προκαλέσει το χάος μέσα του.

Όταν απατάτε, εννοείται στην ουσία ότι: «Δεν σε αγαπάω, δεν σε σέβομαι, δεν με νοιάζει για σένα και σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου.»
Όταν αγαπάς τον σύντροφό σου, σημαίνει ότι τον σέβεσαι και τον εκτιμάς. Δεν τον απατάς και δεν τον προδίδεις.

Επομένως, σας παρακαλώ, αν δεν μπορείτε φύγετε από μια σχέση. Μην απατήσετε κάποιον που αγαπάτε, γιατί αυτό θα είναι η χειρότερη ζημιά που θα μπορούσατε να κάνετε σε κάποιον που σας αγαπάει.

Credit: Lessonslearnedinlife

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta