Τι Αποκαλύπτει το Μήκος των Δαχτύλων των Ποδιών για την Προσωπικότητά μας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η προσωπικότητά μας έχει συνδεθεί με διάφορα χαρακτηριστικά του σώματός μας. Συγκεκριμένα, τα χέρια και τα πόδια μας φαίνεται να περιέχουν πολλές πληροφορίες για τις ζωές μας, τον τρόπο που λειτουργούμε, τις αποφάσεις που παίρνουμε και γενικότερα το πώς συμπεριφερόμαστε. 

Για παράδειγμα, συχνά συγκρίνουμε τους αριστερόχειρες με τους δεξιόχειρες. Επίσης, υπάρχουν τρόποι να εξετάσουμε τα δάχτυλά μας για να καταλάβουμε κομμάτια του χαρακτήρα μας.

Εναλλακτικά, ένας άλλος τρόπος που μπορούμε να εξετάσουμε την υγεία μας είναι κοιτώντας τα πόδια μας. Πολλοί πιστεύουν πως το σχήμα και το μήκος των δαχτύλων μας συνδέονται με συγκεκριμένους δείκτες της προσωπικότητάς μας.

Κοιτάξτε για λίγο τα δάχτυλά σας και δείτε σε ποια από τις τρεις κατηγορίες ανήκετε. Η φωτογραφία που μοιάζει περισσότερο με τα δικά σας πόδια, είναι και ο τύπος σας.

Κάντε κλικ στην κατηγορία που ανήκετε και θα σας αποκαλυφτούν τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Πώς σας φαίνονται τα αποτελέσματα; Ισχύουν για σας;

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta