5 Σημάδια που αποκαλύπτουν πως έχετε πολύ Ισχυρή Προσωπικότητα που πιθανώς να Τρομάζει τους άλλους!

Πιθανόν να γνωρίζετε κάποιον που έχει ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα. Κάποιος που δείχνει εξαιρετικά ανεξάρτητος και λίγο εκνευριστικός. Ή ίσως να είστε κι εσείς αυτό το άτομο! Δεν είναι κακό να ξέρετε τι θέλετε και να έχετε τα κότσια να το κυνηγήσετε, αλλά κάποιος με ισχυρή προσωπικότητα μπορεί να φαίνεται επιθετικός ή αγενής.

Ένα δυνατό άτομο έχει την μεγαλύτερη καρδιά, αλλά τα σκληρά του στοιχεία μπορεί να τρομάζουν και να προκαλούν άσχημη πρώτη εντύπωση. Δείτε 5 σημάδια που δείχνουν ότι έχετε ισχυρή προσωπικότητα που μπορεί να τρομάζει τους άλλους.

1. Δεν αντέχετε τις απλές συζητήσεις

Οι συζητήσεις που μένουν στην επιφάνεια σας κάνουν να βαριέστε. Το να μιλάτε για τον καιρό είναι ο χειρότερος σας εφιάλτης. Αν έχετε ισχυρή προσωπικότητα, οι πιθανότητες είναι ότι περνάτε πολύ χρόνο σε βαθιές σκέψεις και ότι συχνά έχετε ιδέες που θέλετε να μοιραστείτε.

Βλέπετε τις ασήμαντες συζητήσεις σαν χάσιμο χρόνου και σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Η ψιλοκουβέντα δεν σας επιτρέπει να γνωρίσετε κάποιον και είναι πολύ προβλέψιμη για εσάς. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για το βάθος και το νόημα. Όσο δύσκολο κι αν είναι, υπάρχει χώρος και χρόνος για μια ελαφριά και διασκεδαστική συζήτηση που απολαμβάνουν οι άλλοι.

2. Σας ενοχλεί η άγνοια

Η ισχυρή προσωπικότητα σας βασίζεται στην γνώση, μεγάλο μέρος της οποίας έχετε αποκτήσει μόνοι σας. Θεωρείτε τον εαυτό σας καλά ενημερωμένο για διάφορα θέματα και απολαμβάνετε το διάβασμα και την μάθηση. Αφιερώνετε χρόνο και προσπάθεια στην εξάσκηση του μυαλού σας, γι’αυτό όταν οι άλλοι κάνουν σχόλια ή κρίνουν κάτι που δεν καταλαβαίνουν, σας ενοχλεί απίστευτα.

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την γνώση σας για να τονίσετε τα λάθη κάποιου, είτε να την χρησιμοποιήσετε για να ενθαρρύνετε τους άλλους να σκέφτονται μόνοι τους και να προσέχουν τι λένε.

3. Δεν δέχεστε δικαιολογίες

Δουλεύετε σκληρά σε καθημερινή βάση, έτσι όταν κάποιος σας πλησιάζει με μια δικαιολογία, αρνείστε να του επιτρέψετε να σπαταλήσει τον χρόνο σας με γκρίνιες και παράπονα. Προτιμάτε να επικεντρώνεστε στο τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε μια κατάσταση, αντί να ταλανίζεστε από ένα πρόβλημα.

Πιέζετε συνεχώς τον εαυτό σας να γίνει καλύτερος και δεν έχετε χώρο στην ζωή σας για άτομα τα οποία συνεχώς σας πλησιάζουν με δικαιολογίες για την συμπεριφορά τους ή για την έλλειψη αφοσίωσης. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά υπάρχουν και πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί.

4. Δεν επιθυμείτε την επιφανειακή προσοχή

Το να έχει κανείς ισχυρή προσωπικότητα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ή δεν αναζητά την προσοχή. Είστε χαρούμενοι και ασφαλείς και δεν σπαταλάτε τον χρόνο σας παρακαλώντας τους άλλους να σας παρατηρήσουν. Προτιμάτε να αφήνετε τα έργα και τις πράξεις σας να μιλάνε για εσάς.

Πολλοί άνθρωποι που συναντάτε σε καθημερινή βάση δοκιμάζουν την υπομονή σας με παράπονα, κουτσομπολιά ή δημιουργώντας δράματα για να τραβήξουν την προσοχή. Αν και είναι εντάξει να μην σας αρέσει η προσοχή, πρέπει να θυμάστε ότι η επιφανειακή προσοχή είναι φευγαλέα.

5. Δημιουργείτε ευκαιρίες

Ενώ κάποιοι κάθονται και περιμένουν να πάρουν προαγωγή, μια ευκαιρία να ταξιδέψουν ή γενικά μια ευκαιρία να πέσει στα χέρια τους, εσείς εργάζεστε προς τους στόχους σας και δημιουργείτε τις δικές σας ευκαιρίες στην διαδρομή. Ξέρετε ότι το να μαθαίνουμε, να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε είναι σημαντικά συνεχόμενα βήματα στην ζωή και αρνείστε να εφησυχάζεστε.

Μπορεί να έχετε ανασφάλειες όπως οι άλλοι, αλλά η διαφορά είναι ότι αρνείστε να τις αφήνετε να ελέγχουν την ζωή σας. Η επιθυμία σας να είστε ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι είναι πιο δυνατή.\

Εσείς πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά έχετε;

Credit: davidwolfe.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta