18 Ακραίοι Κανόνες διαμονής στον Λευκό Οίκο που όλοι οι Πρόεδροι της Αμερικής ΠΡΕΠΕΙ να Τηρούν πιστά!

Να κάποιες λεπτομέρειες που πιθανόν να μη γνωρίζατε όσον αφορά την μετακόμιση της Πρώτης Οικογένειας των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο. 

1. Τα μέλη του επιτελείου έχουν ελάχιστες ώρες στη διάθεσή τους ανάμεσα στην Ορκωμοσία του Νέου Προέδρου και την παρέλαση της Ορκωμοσίας για να έχουν τα πάντα στην εντέλεια.

2. Η Πρώτη Οικογένεια μπορεί να διακοσμήσει τον Λευκό Οίκο με το δικό της στυλ, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Οι περισσότερες αλλαγές γίνονται στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο. Δωμάτια όπως του Λίνκολν και το Κίτρινο Οβάλ Δωμάτιο δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

3. Προσωπικό αποτελούμενο από σχεδόν 100 άτομα είναι υπεύθυνο για την καθαριότητα και αφαιρεί αντικείμενα που πιθανόν ανήκουν στην προηγούμενη Πρώτη Οικογένεια.

Το προσωπικό αποτελείται από υδραυλικούς, μπάτλερ, καθαρίστριες και ηλεκτρολόγους!

4. Η Πρώτη Οικογένεια δεν επιβλέπει ποτέ την μετακόμιση, καθώς είναι απασχολημένοι με την Ορκωμοσία ή παρακολουθεί την παρέλαση.

5. Η Πρώτη Οικογένεια είναι υπεύθυνη για το πακετάρισμα των πραγμάτων της. Το ίδιο ισχύει για όσους φεύγουν και όσους έρχονται τώρα.

6. Πως λοιπόν η Πρώτη Οικογένεια μεταφέρει τα πράγματά της στον Λευκό Οίκο; Εξαρτάται από αυτούς. Ο νεοεκλεγμένος Πρόεδος προσλαμβάνει εταιρεία μετακόμισης για τα προσωπικά πράγματα.

Ο Λευκός Οίκος είναι τεράστιος! Υπάρχει χώρος για άπειρα πράγματα!

7. Το Οβάλ Γραφείο μπορεί να διακοσμηθεί σύμφωνα με το προσωπικό γούστο του νέου Προέδρου. Μπορεί να διαλέξει νέες κουρτίνες, χαλί, γραφείο, κτλ.

8. Ο Πρόεδρος μπορεί να διαλέξει και σεφ για τον Λευκό Οίκο.

9. Ο νέος Πρόεδρος αποκτάει και νέο αυτοκίνητο, νέας τεχνολογίας και υψίστης ασφαλείας.

Φυσικά, πάντα τον συνοδεύουν φρουροί ασφαλείας και έμπειρος οδηγός.

10. Στους τοίχους κρεμιούνται νέες φωτογραφίες του Προέδρου από την Ορκωμοσία και της τα μέλη της Πρώτης Οικογένειας.

11. Η Πρώτη Κυρία συνεχίζει να συνεργάζεται με το προσωπικό για να βεβαιωθεί ότι η μετάβαση είναι ομαλή.

12. Η Πρώτη Οικογένεια καλύπτει ένα μέρος του κόστους της νέας διακόσμησης, αλλά υπάρχει και απόθεμα που καλύπτει τους νέους πίνακες, χαλιά και κουρτίνες.

13. Έχουν την επιλογή να πάνε σε μια ειδική εγκατάσταση, όπου φυλάσσονται έπιπλα και έργα τέχνης από προηγούμενους Προέδρους και να επιλέξουν όσα θέλουν.

Η συλλογή είναι τεράστια!

14. Αν και η Πρώτη Κυρία είναι υπεύθυνη για την διακόσμηση, μπορεί να προσλάβει έναν επαγγελματία διακοσμητή για να την βοηθήσει!

15. Η Πρώτη Οικογένεια μπορεί να προσθέσει ενδιαφέροντα στοιχεία στον Λευκό Οίκο. Η οικογένεια Kennedy είχε μια πισίνα, ο Nixon αποφάσισε να προσθέσει ένα μπόουλινγκ και ο Obama έβαλε να αλλάξουν το γήπεδο του τένις για να παίζει μπάσκετ.

16. Να ένας παράξενος κανόνας: Ο νέος Πρόεδρος, η οικογένειά του και το προσωπικό του δεν επιτρέπεται να εισέλθει στον Λευκό Οίκο μέχρι την μέρα της Ορκωμοσίας!

17. Όσοι εργάζονται σε μεταφορικές εταιρείες μπορούν να ξεφορτώσουν το φορτηγό, αλλά δεν τους επιτρέπεται να δουν το εσωτερικό του Λευκού Οίκου. Το προσωπικό του Προέδρου είναι το μόνο που επιτρέπεται να μεταφέρει τα πράγματα στον εσωτερικό.

18. Υπάρχει μια παράδοση που θέλει τον Πρόεδρο που τελειώνει η θητεία του να αφήνει ένα γράμμα στο Οβάλ Γραφείο για τον Νέο Πρόεδρο. Είναι μια γνωστή παράδοση, αλλά ο κόσμος δεν μαθαίνει ποτέ τι γράφει!

Credit: Diply

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta