10 Διάσημοι Celebrities που για ΚΑΘΕ δημοσίευση τους στο Instagram αμείβονται με μια Περιουσία. Δείτε ΠΟΣΑ παίρνει η Νο.1..!

Αν κάποιος πιστεύει ότι οι δυνατότητες του Instagram περιορίζονται μόνο για να δημοσιεύετε φωτογραφίες με τα κατοικίδιά σας ή πως κάνετε διακοπές, ξανασκεφτείτε το. Πολλοί χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να κερδίζουν χρήματα. Ποιο είναι όμως το αντίτιμο;

Πρέπει να είστε αρκετά δημοφιλείς με εκατομμύρια ακόλουθους, όπως ο Cristiano Ronaldo, η Selena Gomez ή κάποιο διάσημο μοντέλο ή celebrity. Δείτε μερικούς διάσημους, που χάρη στην δημοτικότητά τους, βγάζουν χιλιάδες ευρώ δημοσιεύοντας μόνο μια φωτογραφία τους! Θα εκπλαγείτε με τα απίστευτα ποσά!

#10 LeBron James

Τι βγάζει ο άσσος του NBA LeBron James ανά δημοσίευση στο Instagram;

Ανά δημοσίευση με χορηγό, ο LeBron James βγάζει 104.618 ευρώ, περίπου το 20% των χρημάτων που βγάζει το πρόσωπο στην κορυφή αυτής της λίστας.

#9 Gigi Hadid

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της Αμερικής, η Gigi Hadid κατατάσσεται στην 9η θέση αυτής της λίστας. Έχει πάνω από 35 εκατομμύρια ακόλουθους και πάνω από 2.000 δημοσιεύσεις.  Τι βγάζει λοιπόν η Gigi Hadid ανά δημοσίευση στο Instagram;

Ανά χορηγούμενη δημοσίευση, η Gigi Hadid βγάζει 104.579 ευρώ, σχεδόν το ίδιο ποσό με τον LeBron James. Μιας και όμως κάνει περισσότερες χορηγούμενες δημοσιεύσεις από τον LeBron, τον περνάει μια θέση.

#8 Cara Delevingne

Ένα άλλο διάσημο μοντέλο βρίσκεται στη λίστα. Η Βρετανίδα Cara Delevingne έχει πάνω από 40 εκατομμύρια ακόλουθους και 3.000 δημοσιεύσεις.

Η Cara Delevingne βγάζει 130.653 ευρώ ανά χορηγούμενη δημοσίευση.

#7 Kourtney Kardashian

Φυσικά δεν είναι η μοναδική Kardashian σε αυτή την λίστα. Η Kourtney έχει 58,2 εκατομμύρια ακόλουθους και πάνω από 3.000 δημοσιεύσεις.

Η πρώτη Kardashian σε αυτή τη λίστα, βγάζει 217.819 ευρώ ανά δημοσίευση με χορηγό. Οι υπόλοιπες Kardashians βγάζουν ακόμα περισσότερα!

#6 Khloe Kardashian

Η Khloe έχει 68,4 εκατομμύρια ακόλουθους και πάνω από 3.000 δημοσιεύσεις.

Η Khloe, όπως και η αδερφή της Kourtney, βγάζει 217,819 ευρώ ανά δημοσίευση με χορηγό. Κάνει όμως περισσότερες χορηγούμενες δημοσιεύσεις, γι’ αυτό βρίσκεται μια θέση παραπάνω.

#5 Kendall Jenner

Το μοντέλο Kendall Jenner και μικρότερη ετεροθαλής αδερφή των Kardashians, έχει 82,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και πάνω από 2.000 δημοσιεύσεις.

Η Kendall Jenner βγάζει 322.273 ευρώ ανά χορηγούμενη δημοσίευση στο Instagram.

#4 Kylie Jenner

H Kylie έχει 95,7 εκατομμύρια ακόλουθους και πάνω από 5.000 δημοσιεύσεις.

Η Kylie κερδίζει 348.289 ευρώ ανά δημοσίευση με χορηγό.

#3 Cristiano Ronaldo

Ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει από 106 εκατομμύρια ακόλουθους και λιγότερες από 2.000 δημοσιεύσεις. Απίστευτο!

Ο Cristiano Ronaldo, όπως και η Kylie Jenner, βγάζει 348.289 ανά χορηγούμενη δημοσίευση στο Instagram, και καθώς είναι πολύ πιο δημοφιλής παγκοσμίως από την Kylie, κατατάσσεται τρίτος στη λίστα, μπροστά από την Kylie.

#2 Kim Kardashian

Η Kim είναι η υψηλότερα αμειβόμενη Kardashian και η δεύτερη στη λίστα. Έχει 101 εκατομμύρια ακόλουθους και πάνω από 3.000 δημοσιεύσεις!

Η Kim Kardashian βγάζει το απίστευτο ποσό των 435.300 ευρώ ανά δημοσίευση με χορηγό και δεν βρίσκεται καν στη κορυφή της λίστας! Την πρώτη θέση κατέχει η…

#1 Selena Gomez

Η νεαρή ποπ τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagra, έχοντας 123 εκατομμύρια ακόλουθους και χρεώνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο για να διαφημίσει χορηγίες.

Η Selena Gomez βγάζει 479.376 ευρώ ανά δημοσίευση, σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ για μία φωτογραφία! I

Credit: WittyFeed

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta