Σαρώνει η φωτογραφία της 93χρονης να φεύγει σε φιλανθρωπική αποστολή στην Κένυα

Πήρε τη βαλίτσα της και βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στην Κένυα με σκοπό να βοηθήσει ένα χωριό με ορφανά. Τη λένε Ιρμα κι είναι 93 ετών.

Εφυγε με χαρά για μια φιλανθρωπική αποστολή διάρκειας 3 εβδομάδων στην Κένυα μαζί με την κόρη της.

Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να ήταν φυσιολογικό. Η περίπτωση, ωστόσο, της 93χρονης γιαγιάς, ΄Ιρμα, από την βορειο-δυτική Ιταλία, δεν είναι κάτι που συναντά κανείς κάθε μέρα.

Και είναι πέρα για πέρα αληθινή… Η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook η εγγονή της, Ελίζα Κολτρό, με τη γιαγιά της στο αεροδρόμιο να πηγαίνει στην Κένυα για να προσφέρει τη βοήθειά της σε χωριό με ορφανά παιδιά συγκέντρωσε σε χρόνο – ρεκόρ χιλιάδες like.

«Η γιαγιά μου αγαπούσε πάντα τη ζωή και δεν τη σταματούσε τίποτα. Αφιέρωσε τη ζωή της στην οικογένεια και στο να βοηθά εκείνους που ήταν γύρω της», ανέφερε στη La Repubblica. «Για μένα ήταν πάντα ένα παράδειγμα»

Η Ελίζα έχει ακολουθήσει τα βήματα της γιαγιάς της βοηθώντας Σύριους πρόσφυγες στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια.

Η υπέροχη γιαγιά έχει φτάσει ήδη στην Κένυα και προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίας της σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη. Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες:

Πηγή

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”