Χάρης Ρώμας: Αγνώριστος και… πανκ στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το 1983 (Vid)

Τον Χάρη Ρώμα τον έχεις συνηθίσει ως συντηρητική περσόνα της μικρής οθόνης ως Περίανδρο Πόπωτα, Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και Διονύση Δάγκα.

Οι ρόλοι του παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες και όλοι στηρίζονται σε ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη γεροπαραξενιά.
Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να ξεχάσεις αυτά που ήξερες. Ήρθε η ώρα να δεις έναν αγνώριστο Χάρη -στα 23 του χρόνια- όταν έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Αστέρια από Χώμα» της ΕΡΤ.

Με μακρύ μαλλί, πανκ διάθεση και… φουλ στα δερμάτινα, ο Χάρης Ρώμας δε θυμίζει με τίποτα τον εαυτό που γνωρίσαμε στις μετέπειτα σειρές του με ακόμα και τους πιο φανατικούς να μην έχουν ποτέ πέσει πάνω στη συγκεκριμένη σειρά.
Ώρα για τη μεγάλη αποκάλυψη…

Πηγή: dailymedia.gr

Related posts

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο συνταγή αναλυτική

Μάνα λεβέντıσσα χορεύεı στο γάμο της κόρης με την ψυχή της και το βίντεο κάνει θραύση

Άγιος Παΐσιος: «Έριξε» το διαδίκτυο η συγκλονιστική σκηνή με το θαύμα της θεραπείας του τυφλού παιδιού