13 λόγοι που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε την μαμά μας ακόμα και ως ενήλικες

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλοι είμαστε, πάντα χρειαζόμαστε την μαμά μας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε, ότι αγαπάμε την μαμά μας, αλλά όσο μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε, ότι η μαμά είναι ο άνθρωπος που εξαρτόμαστε για να μας προσφέρει υποστήριξη, ζεστασιά και φαγητό.

Δείτε παρακάτω 13 φορές που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την μαμά μας.

1. Μας φτιάχνουν τα παντελόνια.
Μετά από μια ατελείωτη αναζήτηση του τέλειου παντελονιού, βρίσκουμε κάτω από έναν σωρό με παντελόνια το παντελόνι που μας αρέσει, αλλά είναι λίγο μακρύ. Και είναι το μοναδικό ζευγάρι σε απόθεμα. Συμβαίνει συχνά, ε; Οι μαμάδες, λοιπόν, έχουν το μαγικό τρόπο να φτιάχνουν τα παντελόνια μας με δυο κινήσεις και να τα φέρνουν στο κατάλληλο μήκος.

2. Μας βοηθούν να ακολουθήσουμε τις συνταγές.
Οι μαμάδες έχουν μαγικό τρόπο να ακολουθούν τις συνταγές. Και μάλιστα, όχι μόνο τις ακολουθούν, αλλά προσθέτουν και δικές τους ιδέες που απογειώνουν τα φαγητά. Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με τις μαγειρικές σας ικανότητες; Φωνάξτε την μαμά σας για βοήθεια!

3. Για να σας πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.
Οι μαμάδες πολλές φορές μπορεί να πούνε την αλήθεια με απότομο και σκληρό τρόπο, αλλά μόνο επειδή μας αγαπάνε όπως κανένας άλλος. Θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, οπότε λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτά που θα σας πουν και πάρτε σωστές αποφάσεις.

4. Για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους χωρισμούς.
Οι φίλοι είναι εκπληκτικοί στο να μας καθησυχάζουν, ότι είμαστε σπουδαίοι άνθρωποι και θα βρούμε καινούργιους και καλύτερους συντρόφους, αλλά μερικές φορές δεν είναι καλοί ακροατές. Οι μαμάδες ξέρουν ακριβώς τι χρειαζόμαστε, εκτός φυσικά από ένα μεγάλο οικογενειακό παγωτό. Αυτό που στην ουσία χρειαζόμαστε είναι κάποιον να ακούσει τις σκέψεις μας και μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά.
5. Για να καταπολεμήσουμε οποιαδήποτε ασθένεια
Όταν η μύτη σας τρέχει ασταμάτητα και δεν μπορείτε να σταματήσετε να βήχετε,η μαμά θα είναι πάντα ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα σας για να σας φροντίσει. Θα πάει να πάρει όλα τα φάρμακα που χρειάζεστε και θα σας βάλει να δοκιμάσετε όλες τις σπιτικές θεραπείες που γνωρίζει, μέχρι να γίνετε και πάλι καλά.

6. Για να φάτε ένα ωραίο φαγητό.
Μπορεί να μαγειρεύετε καλά, αλλά τίποτα δεν συγκρίνετε με το φαγητό της μαμάς. Η μαμά σας φτιάχνει τέλεια το αγαπημένο σας φαγητό και ανυπομονείτε κάθε φορά να το ξαναφάτε.

7. Για να σας βοηθήσουν να πάρετε μια απόφαση.
Είτε πρόκειται για μια σημαντική απόφαση, είτε όχι μια συζήτηση με την μαμά μπορεί να ξεκαθαρίσει το μυαλό μας και να βάλει τις σκέψεις μας σε τάξη.

8. Για να σας επαναφέρει.
Πολλές φορές, ένα πολυάσχολο πρόγραμμα και οι παρεξηγήσεις στις φιλίες μας μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε λίγο χαμένοι. Ωστόσο, οι μαμάδες είναι πάντα δίπλα μας για να μας πουν ιστορίες από την παιδική μας ηλικία, να μας θυμίσουν πόσο υπέροχοι είμαστε και να μας επαναφέρουν.

9. Για να βοηθήσουν με κάθε ενήλικη κατάσταση.
Πρέπει να κάνετε την φορολογική σας δήλωση και δεν ξέρετε πως; Μην φοβηθείτε να ρωτήσετε την μαμά σας, που ξέρει από αυτά τα πράγματα, αφού ασχολείται με αυτά για πολλά χρόνια και ξέρει όλα τα υπέρ και τα κατά.

10. Για να αναπολείτε παλιές στιγμές.
Ως άνθρωποι λατρεύουμε να αναπολούμε παλιές και ευτυχισμένες στιγμές. Η μαμά είναι ο ιδανικότερος άνθρωπος για αυτό, αφού θυμάται όλες τις αστείες στιγμές της παιδικής σας ηλικίας και έχει και πολλές χαριτωμένες σας φωτογραφίες.

11. Για να ακούσετε την λέξη “Συγχαρητήρια.”
Οι μαμάδες είναι πάντα περήφανες για τα παιδιά τους, ανεξάρτητα από το τι έχουν επιτύχει. Οπότε, αν πάρετε μια προαγωγή στην δουλειά, υπάρχει καλύτερος άνθρωπος να το γιορτάσετε από την μαμά σας;

12. Να σας βοηθήσει με το δικό σας παιδί.
Ο ρόλος του γονιού μπορεί να αποδειχθεί δύσκολος πολλές φορές. Η μαμά σας θα είναι πάντα δίπλα σας για να βοηθήσει και να σας εξηγήσει τους περίεργους ήχους που κάνει το μωρό.

13. Για να απολαύσετε μαζί οικογενειακές διακοπές.
Οι οικογενειακές διακοπές δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς την μαμά, οπότε απολαύστε το όσο έχετε την ευκαιρία.

Πηγή: tilestwra.com

Related posts

Κέρδισε 5 εκατομμύριο 24χρονος στο λόττο: Δε δίνει ούτε ευρώ στην οικογένειά του – «Θέλουν να τους πληρώσω τα χρέη»

Ευρωεκλογές 2024: «Λιώσαμε» με τον μικρούλη – 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα