Όταν ο Γιατρός την είδε σε ΑΥΤΗΝ την Κατάσταση, Πάγωσε. Μετά από πολύ Προσπάθεια όμως Κατάφερε το Αδιανόητο!

Προσοχή: Το άρθρο περιέχει εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές.

Η Nancy και ο άντρας της είχαν έναν χαρούμενο γάμο. Η μόνη απειλή στην ευτυχία τους ήταν ένα πρόβλημα υγείας: ο άντρας της Nancy ήταν υπερβολικά παχύσαρκος και έπρεπε άμεσα να χάσει κιλά.

Μετά από λίγη έρευνα έμαθε για την επέμβαση του γαστρικού bypass, στην οποία οι γιατροί μειώνουν το μέγεθος του στομαχιού του ασθενή. Ανυπομονούσε να την κάνει και πίστευε πως θα τον βοηθούσε να αλλάξει τη ζωή του δραστικά. Αλλά δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμεναν.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, οι γιατροί είδαν πως είχε σχηματιστεί ένας θρόμβος που θα μπορούσε να προκαλέσει πνευμονική εμβολή. Αυτό είναι ένα από τα πιο μεγάλα ρίσκα της επέμβασης. Αντί να γίνει καλύτερα, η κατάστασή του χειροτέρεψε: έπεσε σε σηπτικό σοκ.

Η Nancy έμεινε στο πλευρό του, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα πραγματοποιήθηκε ο χειρότερός της εφιάλτης: ο άντρας της πέθανε. Μέσα σε λίγες μέρες όλα είχαν αλλάξει και δεν είχε προετοιμαστεί καθόλου για κάτι τέτοιο.

Χωρίς τον άντρα της, η Nancy ένιωθε μισή. Και όπως πολλοί θα έκαναν, προσπάθησε να γεμίσει το κενό στην καρδιά της με φαγητό. Γρήγορα πήρε 30 κιλά. Ταυτόχρονα όμως ήθελε να κάνει και την τελευταία ευχή του άντρα της πραγματικότητα: να χάσει βάρος και να ζήσει μία πιο υγιεινή ζωή. Θα του ράγιζε την καρδιά αν την έβλεπε έτσι.

Αυτή η σκέψη της έδινε κίνητρο να αλλάξει την διατροφή της. Μπορεί να ήταν ένας πολύ δύσκολος δρόμος, αλλά κατάφερε να χάσει όλο το βάρος που είχε πάρει μετά τον θάνατό του. .

Τώρα όμως είχε άλλο ένα πρόβλημα, επίσης γνωστό σε όποιον έχει χάσει πολύ βάρος. Είχε πολύ δέρμα και αυτό την δυσκόλευε πολύ στο περπάτημα και το ντύσιμο. Έτσι, αποφάσισε να κάνει επέμβαση αφαίρεσης του επιπλέον δέρματος. Όταν ο γιατρός της, Dr. Anthony Youn, την εξέτασε είδε πως ήδη είχαν αρχίσει να σχηματίζονται μολύνσεις ανάμεσα στις πτυχώσεις του δέρματός της.

Ήξερε πως αυτή η επέμβαση είχε πολλούς κινδύνους, αλλά βρήκε το κουράγιο. Έπρεπε να το πάει βήμα-βήμα. Επειδή είχε χάσει πολύ βάρος, έπρεπε να αφαιρεθεί και πολύ δέρμα – 10 φορές περισσότερο από ότι γίνεται σε παρόμοιες επεμβάσεις.

Ο Dr. Youn ήταν σκεπτικός αλλά τελικά συμφώνησε να κάνει την επέμβαση.

Όρισαν ημερομηνία και η Nancy προετοιμάστηκε. Όταν έφτασε τελικά η μέρα, ο γιατρός αφαίρεσε 8 κιλά περιττού δέρματος.

Μπορείτε να δείτε πλάνα από την επέμβαση στο βίντεο που ακολουθεί:

Όταν η Nancy ξύπνησε και είδε τα αποτελέσματα, ξέσπασε σε δάκρυα. Είχε επιτέλους το σώμα της πίσω!

Συγχαρητήρια Nancy! 

Credit: hefty.co

Related posts

Ευρωεκλογές 2024: «Λιώσαμε» με τον μικρούλη – 10 μηνών ο μικρότερος ψηφοφόρος

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»