Θυελλώδεις άνεμοι παραλίγο να Γκρεμίσουν την Γέφυρα. Δείτε την Τραγική Κατάληξη του Φορτηγού που Σόκαρε τον Πλανήτη!

Υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που είναι πιο επικίνδυνα από άλλα. Χρειάζεται μόνο κουράγιο και αφοσίωση για να μπει κανείς σε μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση. Ένα επάγγελμα το οποίο δεν θεωρούμε επικίνδυνο είναι αυτό του φορτηγατζή, αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις οι οποίες μπορεί να αποβούν μοιραίες για έναν οδηγό φορτηγού.

Για παράδειγμα, οι ισχυροί άνεμοι αποτελούν τεράστιο πρόβλημα για τα βαριά φορτηγά. Ένα φορτηγό μπορεί να ζυγίζει εκατοντάδες τόνους, αλλά ο ισχυρός άνεμος έχει την δύναμη να το σπρώξει δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες και για τον ίδιο τον οδηγό, αλλά και για τα υπόλοιπα οχήματα.

Ο 47χρονος Joseph Chen είναι φορτηγατζής από την Βόρεια Καλιφόρνια. Ο Joseph έπεσε θύμα των δυνατών ανέμων, καθώς το φορτηγό του διέσχιζε το Chesapeake Bay Bridge-Tunnel νωρίς το απόγευμα. Το βίντεο καταγράφηκε από ένα τηλεοπτικό συνεργείο και σίγουρα θα αφήσει και τους πιο έμπειρους φορτηγατζήδες με το στόμα ανοιχτό…

Ο Joseph έκανε μια μεταφορά ρουτίνας για την εταιρεία του, Evans Transports, την περασμένη Πέμπτη. Παρ’όλο που υπήρχε προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους, αποφάσισε ότι το φορτηγό του ήταν αρκετά βαρύ για να αντέξει καθώς θα διέσχιζε το Chesapeake Bay Bridge-Tunnel, το οποίο έχει μήκος 37 χιλιόμετρα.

Παρ’όλο που το φορτηγό του Joseph τηρούσε τους νομικούς και τους περιορισμούς ασφαλείας για να μπορέσει να διασχίσει την γέφυρα-τούνελ, κάτι άλλαξε στην μέση του ταξιδιού: οι περιορισμοί άλλαξαν επίπεδο, κάτι που σήμαινε ότι το φορτηγό του Joseph δεν ήταν προετοιμασμένο για αυτούς τους ανέμους.

Λόγω του ότι το φορτηγό του δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στους αυξανόμενους ανέμους, είχε ως κατάληξη το χειρότερο σενάριο: ο Joseph έπεσε μαζί με το φορτηγό του μέσα στο κόλπο.

Οι υπόλοιποι οδηγοί που έμαθαν για το δυστύχημα από το ραδιόφωνο σταμάτησαν για να αποφύγουν μια τέτοια μοίρα.

Την τραγική ιστορία κάλυψε το κανάλι Fox 4 και αποκάλυψε τις τρομακτικές συνθήκες που αντιμετώπισε ο Joseph τις τελευταίες του στιγμές.

Ελπίζουμε ότι οι υπόλοιποι οδηγοί θα πάρουν ένα μάθημα από το δυστύχημα του Joseph έτσι ώστε να μπορέσει να αποφευχθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Credit: BoredomTherapy

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες