“Είσαι αηδιαστική” – Ένα καταπληκτικό βίντεο που ντροπιάζει τα τρολς του internet

Το ηχηρό βίντεο μίας beauty blogger ενάντια στο ιντερνετικό bullying!

Πρόσφατα η beauty blogger Em Ford που έχει το κανάλι My Pale Skin στο youtube, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες με το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ για να δείξει πόσο δύσκολο είναι να κυκλοφορείς ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους όταν έχεις ακμή.

Και στην συνέχεια συνέβη αυτό:

Έλαβε χιλιάδες, για την ακρίβεια 100.000, προσβλητικά σχόλια όπως “Αλήθεια τώρα, έχει πλύνει ποτέ το πρόσωπό της;“, “Είναι συγκλονιστικά άσχημη“, “Είσαι αηδιαστική“.

Στην συνέχεια, κάλυψε τις κοκκινίλες με μέικ-απ. Αυτή τη φορά, οι αντιδράσεις που έλαβε ήταν εξαιρετικά θετικές, όπως “Είσαι πολύ όμορφη“, “Φαίνεσαι τέλεια” κ.α.

Που, όμως, γρήγορα αντικαταστάθηκαν από σχόλια όπως “Γι’ αυτό δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους” ή “Φαντάσου να ξυπνούσες δίπλα της το επόμενο πρωί“.

Όλα αυτά έγιναν το υλικό για ένα πολύ ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα, το οποίο συνόψισε σε ενα τρίλεπτο βιντεάκι για να δείξει πόσο κακοί μπορεί να γίνουμε o ένας με τον άλλον και πόσο κακή επιρροή μπορεί να έχουν τα social media στην εικόνα που έχει ο καθένας για τον εαυτό του και στην αυτοεκτίμηση σου. Και φυσικά, πόσο δύσκολο είναι να δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο στο ίντερνετ χωρίς τον κίνδυνο να γίνεις θύμα bullying.

Η Em, προσπαθώντας να σε κάνει να αναπτύξεις μία ασπίδα προστασίας απέναντί στο μίσος που εξαπολύουμε στο ίντερνετ, κλείνει το βίντεο της λέγοντας: “Είσαι όμορφη. Μην ακούς κανέναν που προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο. Ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό“.

Δες εδώ το συγκλονιστικό βίντεο της Em Hardy:

[via]

Related posts

Ευρωεκλογές 2024: “Βοηθήστε μας..” Λαρισαίοι πήγαν να ψηφίσουν και κλείστηκαν στο ασανσέρ (video)

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση