ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο – 2 μαθητές νεκροί [Εικόνες-Βίντεο]

Δύο μαθήτριες 16 χρόνων του λυκείου Μπουλέντ Ετζεβίτ και ο οδηγός του μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν είναι οι νεκροί του δυστυχήματος που συνέβη το πρωί κοντά σε λατομείο, στο επαρχιακό δρόμο Δικώμου – Κερύνειας.

Σύμφωνα με το τουρκοκυπριακό «πρακτορείο» ειδήσεων (ΤΑΚ), τρεις από τους επτά τραυματίες υποβάλλονται σε εγχείρηση στο «κρατικό» νοσοκομείο Μπουρχάν Ναλμπάντογλου στην κατεχόμενη Λευκωσία. Η κατάσταση ενός εκ των τριών είναι κρίσιμη.

Ο λεγόμενος «Υπουργός Υγείας», Φαΐζ Σουτσιούογλου, που μετέβη στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι τη ζωή τους έχασαν ο οδηγός του μικρού λεωφορείου, που συγκρούστηκε μετωπικά και συμπιέστηκε κάτω από φορτηγό και οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 16 ετών, που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.

Το δυστύχημα έγινε στις 06:10 (07:10 ώρα κατεχομένων) και οι τραυματίες άρχισαν να φτάνουν στο «κρατικό» νοσοκομείο στις 06:45, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Μπουλέντ Ντιζνταρλί, ανέφερε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες. Ο Ντιζνταρλί εξέφρασε μεγάλη λύπη για το δυστύχημα και ευχαρίστησε για τη βοήθεια που φτάνει από άλλα νοσοκομεία στο Ναλμπάντουγλου.

Δείτε φωτογραφίες και video από τον τόπο του δυστυχήματος

Πηγή: tonwtiko.com

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»