Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτόκουτο από περαστικούς που το είδαν και το διέσωσαν

Ένα βρέφος ηλικίας δύο εβδομάδων διασώθηκε αφότου εγκαταλείφθηκε μέσα σε ένα χαρτόκουτο στο πλάι ενός δρόμου στη Νότια Κίνα.

Το κοριτσάκι, από την πόλη Hechi, βρέθηκε το Σάββατο από σοκαρισμένους οδηγούς αυτοκινήτων, οι οποίοι άκουσαν το κλάμα του που προερχόταν από το κουτί.

Όταν την έβγαλαν, βρήκαν κουβέρτες και ένα μπιμπερό με γάλα στο κουτί, καθώς και μια χειρόγραφη σημείωση που έλεγε ότι «το κορίτσι γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 2018».

Το περιστατικό έχει αναφερθεί στην αστυνομία και οι αξιωματικοί ψάχνουν τώρα για τους γονείς του μωρού, σύμφωνα με την  Southern China Daily.

Το βίντεο του περιστατικού, που συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, δείχνει τρεις άνδρες να περιβάλλουν το κοριτσάκι που έκλαιγε δυνατά μέσα από κουτί, στο οποίο ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες.

Ένας από τους άντρες προσπάθησε να ταΐσει το μωρό με το μπιμπερό που βρέθηκε δίπλα του. Όταν δεν τα κατάφερε, την πήρε και άρχισε να την παρηγορεί στην αγκαλιά του μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Το μωρό έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Huanjiang για εξετάσεις. Οι γιατροί είπαν ότι είναι υγιής και δεν παρουσίαζε εμφανή σημάδια ασθένειας ή γενετικών ελαττωμάτων, σύμφωνα με την έκθεσή τους.

Το 16 ημερών βρέφος βρίσκεται τώρα υπό τη φροντίδα του τμήματος πολιτικών υποθέσεων της επαρχίας Huanjiang της πόλης Hechi.

Πολλοί ήταν οι άνθρωποι που μαζεύτηκαν έξω από το νοσοκομείο με την ελπίδα να την υιοθετήσουν.

Οι γονείς του κοριτσιού θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν έως και τρία χρόνια φυλάκισης, εάν κριθούν ένοχοι για την εγκατάλειψή του.


διαφορετικό

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»