Ο Πορτοσάλτε Έγινε…Πάγκαλος: «Μαζί Φάγαμε Τα 43 Εκατομμύρια Της Πανδημίας – Εμείς Θα Τα Πληρώσουμε» (VIDEO)

Ο Αρης Πορτοσάλτε θύμισε… Πάγκαλο καθώς μιμήθηκε το αλησμόνητο «μαζί τα φάγαμε» – Δήλωση που θα συζητηθεί και ήδη έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο στο διαδίκτυο.

«Μαζί τα φάγαμε» τα 43 δισ. που δανείστηκε η κυβέρνηση στην πανδημία και τα έχουν “στοκάρει” οι πολίτες στις τράπεζες και τα μαξιλάρια», ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Δεν είμαστε σε φάση ως κοινωνία να μειώσουμε τις τιμές. Τουλάχιστον να μην πάμε παραπάνω. Θέλω να θυμίσω κάτι που συνέβη πριν από ένα χρόνο. 43 δισ. δανείστηκε η Ελλάδα για την πανδημία. Όλοι μας δανειστήκαμε 43 δισ. και αυτοενισχυθήκαμε και αυτό, συγγνώμη που θα το πω ωμά, φαίνεται. Δηλαδή θέλω να πω, πως είναι αυτό που λένε «έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει στην σκηνή». Τα 43 δισ. δεν κρύβονται, όσο και αν έχουν στοκαριστεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν κρύβονται. Και ξαναγυρίζουμε πάλι στο ρητό του Πάγκαλος. Όλοι μαζί τα καταναλώνουμε. Εμείς θα τα πληρώσουμε όλα αυτά. Για αυτό λέμε θα έπρεπε νωρίτερα, οι εταιρίες θα έπρεπε να πάρουν νωρίτερα ένα μεγαλύτερο κόστος για να μην μεγαλώνει η δυσαρέσκεια της κοινωνίας. Η κοινωνία είναι δυσαρεστημένη. Όπως δεν κρύβονται τα 43 δισ., έτσι δεν κρύβεται και η δυσαρέσκεια», δήλωσε συγκεκριμένα ο Άρης Πορτοσάλτε.

Related posts

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη