Εκτακτο – Καιρός Πρωτομαγιά 2018: Ποιοι θα κάνουν στεφάνι με ήλιο, ποιοι με ομπρέλες. Πρόγνωση

Ποια η πρόγνωση καιρού για την Πρωτομαγιά 2018;

Αναλυτικά ο καιρός την Πρωτομαγιά 2018:

Στην Αττική προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος ο καιρός για την Πρωτομαγιά 2018. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός για την Πρωτομαγιά 2018 θα είναι γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις και πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά ανατολικοί, βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά και νότια βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά της Κρήτης τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός για την Πρωτομαγιά 2018. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα βόρεια τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή imes.gr

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»