DIY

Απλώνει τον Κιμά μέσα στην πλαστική Σακούλα. Ο λόγος… Πανέξυπνο!

Το να αγοράζουμε τρόφιμα σε μεγάλες ποσότητες είναι βολικό, αλλά ταυτόχρονα γλιτώνουμε και αρκετά χρήματα μακροπρόθεσμα. Ένα πρόβλημα που προκύπτει όμως είναι πως πρέπει να τα καταναλώσουμε πριν την ημερομηνία λήξης τους.

Εδώ είναι που οι καταψύκτες δίνουν τη λύση. Αντί να τα αφήσουμε στη συντήρηση, μπορούμε να τα τοποθετούμε εκεί για μεταγενέστερη χρήση.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι καταψύκτες συνήθως είναι μικροί και γεμίζουν εύκολα και εκτός από αυτό, η διαδικασία του ξεπαγώματος  παίρνει πολύ ώρα.

Για την κατάψυξη του κρέατος βρήκαμε όμως μια τέλεια συμβουλή που θα σας γλιτώσει χρόνο και χρήμα! Απλά απλώνοντας τον κιμά σας σε μια πλαστική σακούλα, γίνεται πολύ πιο εύκολο να τον αποθηκεύσετε και θα χρειαστεί αρκετά λιγότερο χρόνο για να ξεπαγώσει! Πανέξυπνο!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

4 συγγενείς που πρέπει να αποφύγετε μετά τα 60

Άκανθα πτέρνας: Τι είναι – Γιατί εμφανίζεται – Πώς να την θεραπεύσετε με φυσικό τρόπο

Η βıταμiνη που καταπολεμά κατάθλıψη, κοúραση, κóπωση και την καλή λεıτουργία του νεuρıκού σuστńματος