Ξέσπασε η Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν είμαστε όμορφες. Δε νομιμοποιούμαστε στο όνομα του diversity να πάρουμε 150 κιλά»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός μίλησε για το πρωινό ξύπνημα, το παιδικό θέατρο, αλλά και το body shaming.

Όσα αποκάλυψε

«Μου είναι πάρα πολύ άγριο το πρωινό ξύπνημα. Το λατρεύω το παιδικό θέατρο. Αν αρέσει στα παιδιά ή αν τα παιδιά είναι ήσυχα, πάει να πει ότι είσαι ηθοποιάρα!», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε στη συνέχεια: «Εμένα η άποψή μου και η θέση μου είναι ότι όλοι οι άνθρωποι νομιμοποιούμαστε να αισθανόμαστε καλά σε οποιοδήποτε βάρος.

Όμως δεν νομιμοποιούμαστε να βγαίνουμε και να λέμε ότι στο όνομα του diversity να πάρουμε 150 κιλά και τι όμορφες που είμαστε. Δεν είμαστε όμορφες, γιατί είναι θέμα υγείας».

Δείτε το video






Related posts

Ο ελληνικός σταυρός μπαίνει στα φανάρια – Τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνεις

Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν υπήρξαν τραυματίες

Μόλις μαθεύτηκε η χρονολογία της χειροβομβίδας που ανατίναξε τον 19χρονο Ραφαήλ και σοκάρει