ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ – Ήχησε το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»

Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε ελαιώνα κοντά στο αντλιοστάσιο Ραχών στην Φθιώτιδα, όπου υπάρχουν καύσιμα.


Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 17:30’ το απόγευμα της Δευτέρας (30/6/25). Στο έργο κατάσβεσης επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων της 4ης ΕΜΟΔΕ, 17 οχήματα, 7 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Συνδρομή από μηχάνημα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων η πυρκαγιά πέρασε σε πουρνάρια καλύπτοντας με μαύρο καπνό τόσο τις Ράχες όσο και το Αχλάδι.

Λίγο πριν τις 18:00’ σήμανε και το «112» προειδοποιώντας για δασική πυρκαγιά στο Αχλάδι του δήμου Στυλίδας με την οδηγία οι κάτοικοι να είναι σε ετοιμότητα.

Related posts

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πασίγνωστο νησί της χώρας – Κόκκινος συναγερμός

Τέλος ο Χαρίτσης από τη Νέα Αριστερά – Παραιτείται από το κόμμα

Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας που συνελήφθη στο Κολωνάκι για αρχαιοκαπηλία – Σοκ με το τι είχε στην κατοχή του