Προκλητικός Ο Γιώργος Θεοφάνους: «Ποιος μπορεί να ζήσει μόνο με 20.000 ευρώ τον χρόνο;»

Προκλητικός εμφανίστηκε ο στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους λέγοντας με παράπονο ότι δεν μπορεί να ζήσει με 20.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο ίδιος, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, εξέθεσε το δράμα του λέγοντας ότι «από τους 15.000 δημιουργούς που είμαστε στην Ελλάδα, οι 10 παίρνουμε περίπου 20.000 τον χρόνο. Ποιος να ζήσει με 20.000 τον χρόνο;»

Σημειωτέων ότι τα 20.000 ευρώ τον χρόνο είναι περίπου 1660€ το μήνα, δηλαδή εισόδημα σχεδόν τριπλάσιο του βασικού μισθού με τον οποίο αμείβονται εκατομμύρια εργαζόμενοι.

Επίσης ο στιχουργός έκανε λόγο για προβλήματα στον κλάδο των δημιουργών και συγκεκριμένα είπε ότι τα δικαιώματα που παίρνουν από τα τραγούδια είναι ελάχιστα.

«Δυστυχώς, τα δικαιώματα που παίρνουμε είναι ελάχιστα. Αν κυκλοφορούσαμε στο εξωτερικό την Κόκκινη Γραμμή θα ζούσαν και τα τρισέγγονά μου. Από τους 15.000 δημιουργούς που είμαστε στην Ελλάδα, οι 10 παίρνουμε περίπου 20.000 τον χρόνο. Ποιος θα ζήσει με 20.000 τον χρόνο»;

Related posts

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το πριν και το μετά

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.. Σκωτία

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα και το εσωτερικό του έχει τα πάντα