Πλωτό παλάτι: Η σκαφάρα της Ελένης και του Ματέο που κοστίζει 100.000 ευρώ, είναι ολόμαυρη με μπεζ καθίσματα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έχουν ξεκινήσει ήδη να ετοιμάζουν το σκάφος τους, προκειμένου να είναι έτοιμο για να ταξιδέψει.

Με σύμμαχο τον καιρό, η παρουσιάστρια ξεκινά με μικρές εξορμήσεις, καθώς, ήδη, το τετραήμερο του Πάσχα, άδραξε την ευκαιρία και ταξίδεψε στην Άνδρο, όπου πέρασε στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της.

Το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο

Το σκάφος του ζευγαριού είναι τελευταίας τεχνολογίας, με υπέροχο design -το καμάρι της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion- και κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Related posts

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στη Λούτσα: Τραγική φιγούρα η μητέρα του, όλοι κοιτούσαν το στεφάνι του πρωθυπουργού

Σοκ! Σκότωσε τους γονείς του και έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί…

Αν πάτε να βγάλετε λεφτά και δείτε αυτό στο ΑΤΜ, φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και κυρίως ΜΗΝ βγάλετε ούτε 20 ευρώ…