Όλοι μιλάνε για τον Γιαννακόπουλο: Αποθέωσε με 1 λέξη τον Σλούκα ενώ έκανε δηλώσεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα, ενώ εκείνος έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη διάρκεια του flash interview του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά με τη Μακάμπι. Το τριφύλλι επικράτησε 95-79 της ομάδας του Όντετ Κάτας, έκανε το 1-1 στα Playoffs της Euroleague και οι δύο ομάδες θα τα πουν στο Βελιγράδι.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε 29 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρα στη διοργάνωση. Ο Σλούκας αποθεώθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη διάρκεια του flash interview.

«Είμαι πολύ περήφανος για την απόδοσή μας ως ομάδα. Παίξαμε πολύ επιθετικά, εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο αλλά είναι λογικό γιατί εκείνοι είχαν αυτοπεποίθηση. Στα άλλα τρία δεκάλεπτα η εικόνα άλλαξε. Πρέπει να είμαστε πεινασμένοι. Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να κάνουμε νίκη εκεί.

Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα επόμενα παιχνίδια», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Σλούκας.

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ