Δεν είναι καμία τυχαία: Η μοναδική Μαριγκόνα «νονά» του Κυπέλλου μπάσκετ της Ιταλίας για το 2025

Την γνωρίσαμε από τον Ολυμπιακό, έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όπως φαίνεται έχει φτιάξει όνομα και στην Ιταλία.

Η Μαριγκόνα, που έκλεψε την παράσταση σε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και όλοι έψαχναν να βρουν την εντυπωσιακή μελαχρινή, είναι επίσημα η πρέσβειρα του Κυπέλλου μπάσκετ της Ιταλίας το 2025!
Το ανακοίνωσε η ομοσπονδία της γειτονικής χώρας και την αναφέρει ως «νονά».

Η παρουσίασή της έγινε στη μαγευτική Reggia di Venaria και είχε ως στόχο να διαφημίσει το Κύπελλο Ιταλίας και να γεμίσει το στάδιο του Τορίνο που από τις 12 έως τις 16/2 θα φιλοξενήσει το Final-8.

Στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία μπάσκετ της Ιταλίας αναφέρει μεταξύ άλλων για την Μαριγκόνα: «Τις τελευταίες 90 ημέρες, έχει καταγράψει περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές, με ιδιαίτερη έκρηξη στην Ιταλία: το ιταλικό κοινό στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει πάνω από το 20% των ακολούθων του μοντέλου».

Η Μαριγκόνα θα είναι η πρωταγωνίστρια του Final -8 και την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, θα μεταφέρει το τρόπαιο στο γήπεδο.

Related posts

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το πριν και το μετά

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.. Σκωτία

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα και το εσωτερικό του έχει τα πάντα