Το αυγό στη σαλάτα καταπολεμά τον καρκίνο

Βάζοντας ένα αβγό στη σαλάτα ενισχύεται σημαντικά η δυνατότητα απορρόφησης από τον οργανισμό όλων των θρεπτικών συστατικών των λαχανικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η πρόσληψη καροτενοειδών που προέρχονται από ντομάτες, μαρούλια και καρότα αυξάνεται κατά εννιά φορές, όταν συνοδεύεονται με αβγό.

Τα καροτενοειδή περιέχονται σε κόκκινου, πορτοκαλί και κίτρινου χρώματος λαχανικά και φρούτα και ενεργούν ως αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην προστασία του οργανισμού απέναντι στον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις.

Related posts

Η υπερβολική κατανάλωση αυτών των 4 φαγητών καθημερινά θα καταστρέψει ακόμη και ένα «σιδερένιο συκώτι»

Πώς μας προειδοποιεί το συκώτι ότι είναι υπερφορτωμένο

5 φρоύτα που δεν πρέπει να τρως πıα: Αuξάνоuν τα τρıγλuκερίδια & σε κάνоuν να βάζεıς κıλά χωρίς να πάρεıς χαμπάρı