Επαναφέρετε το Φυσικό Λευκό των Δοντιών σας με ΑΥΤΗΝ την Θαυματουργή Σπιτική Οδοντόκρεμα!

H στοματική υγιεινή είναι ένα σημαντικό κομμάτι της υγείας του σώματος. Ένα υγιές στόμα μπορεί να προλάβει μολύνσεις που θέλουν να μπουν στο σώμα και κάποιες έρευνες δείχνουν ότι η πλάκα έχει ως συνέπεια πιο υψηλές πιθανότητες για καρδιαγγειακή νόσο και διαβήτη.

Πρέπει να προσέχουμε το στόμα μας περισσότερο

Δυστυχώς, οι οδοντόκρεμες του εμπορίου δεν είναι και η πιο υγιεινή επιλογή. Κάποιες οδοντόκρεμες είναι γεμάτες πλαστικό και οι περισσότερες περιέχουν βλαβερά χημικά όπως τρικλοζάνη, λαυρυλοθειικό νάτριο, τεχνητά γλυκαντικά, φθοριούχο, προπυλενογλυκόλη και διαιθανολαμίνη.

Οι οδοντόκρεμες του εμπορίου δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά όσο θα έπρεπε, επομένως τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε όσο το δυνατόν πιο υγιή δόντια;

Αυτή η οδοντόκρεμα με κουρκουμά, μέντα και έλαιο καρύδας είναι ό,τι χρειάζεστε!

Συνταγή για οδοντόκρεμα με κουρκουμά, μέντα και έλαιο καρύδας

Υλικά:
-1 κ.σ. Έλαιο καρύδας
-1 κ.γ. Κουρκουμά
-1-2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντα

Οδηγίες:
1. Ανακατέψτε μαζί όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί μια αλοιφή.
2. Πλύντε τα δόντια σας κανονικά και ξεπλύντε.
3. Επαναλάβετε κάθε μέρα!

Ο κουρκουμάς είναι αντιφλεγμονώδης, περιέχει αντιοξειδωτικά και έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Αυτό τον καθιστά τέλειο για την θεραπεία συνηθισμένων προβλημάτων των δοντιών όπως η ουλίτιδα.

Το έλαιο καρύδας είναι αντιβακτηριακό, κάτι που το κάνει ιδανικό για την καταπολέμηση των βακτηρίων που έχουν την τάση να αναπτύσσονται στο στόμα. Επίσης, μειώνει την φλεγμονή.

Επιπλέον, το έλαιο καρύδας και ο κουρκουμάς λευκαίνουν τα δόντια και τα κάνουν γυαλιστερά χωρίς την χρήση βλαβερών λευκαντικών ουσιών.

Αν είχαμε επιλογή, σίγουρα θα επιλέγαμε αυτή την οδοντόκρεμα από αυτές του εμπορίου. Εσείς είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κουρκουμά;

Credit: davidwolfe.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας