Σκοπελίτικη τυρόπιτα με φέτα και ανθότυρο

Η Συνταγή είναι από κ. δωρα αθανασοπουλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
500γραμαλευρι μαλακό κοσκινισμενο
2 αυγά ελαφρώς χτυπημενα
5-6κουταλιες λευκό κρασι
2κσ ελαιολαδο
1κσξυδι
1κοφτο κγ αλατι
Νερό όσο πάρει για ευπλαστη ζυμη

Γεμιση
400γραμ τυρί φετα
100γραμ ανθοτυρο
1αυγο χτυπημενο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα υλικά και ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό.

Αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί.

Ανοίγουμε φύλλο και τυλιγουμε σε ρόλο.

Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδισει

Related posts

Γιατί πρέπει να στύβετε ένα λεμόνι πριν το τηγάνισμα;

Αλμυρό κέικ με το κοτόπουλο που μας περίσσεψε

Μελομακάρονα: Η καλύτερη συνταγή για το 2025