Φτιάξτε Νηστίσιμη Σπιτική Μερέντα με τα πιο Αγνά Υλικά

Υλικά:

200 γρ.φουντούκια

1 ποτήρι νερό

1 βανίλια

1 πακέτο κακάο(125 γρ.)

1 1 /2 ποτήρι ζάχαρη

70 γρ.κουβερτούρα

Εκτέλεση:

Αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά στο μπλέντερ.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα αλλά ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει στον πάτο.

Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιάκαι την βάζουμε σ ενα βάζο.

Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει χωρίς να κλείσουμε το βάζο.

Αφού κρυώσει βιδώνουμε το βάζο καλά.

Διατηρείται και εκτός ψυγείου.

Πηγή: tilegrafima.gr

Related posts

Γιατί πρέπει να στύβετε ένα λεμόνι πριν το τηγάνισμα;

Αλμυρό κέικ με το κοτόπουλο που μας περίσσεψε

Μελομακάρονα: Η καλύτερη συνταγή για το 2025