Δεν είχαμε ιδέα γιατί “καπάκωσε” το βούτυρο, όταν όμως είδαμε το αποτέλεσμα…

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξεκινήσετε μια συνταγή μόνο και μόνο για ν’ ανακαλύψετε ότι απαιτεί μαλακό βούτυρο;

Είναι ήδη αργά για να το βγάλετε από το ψυγείο και να περιμένετε να μαλακώσει κι αν το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων θα λιώσει, οπότε ποια είναι η λύση;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Credits: Sun Gazing

Related posts

Γιατί πρέπει να στύβετε ένα λεμόνι πριν το τηγάνισμα;

Αλμυρό κέικ με το κοτόπουλο που μας περίσσεψε

Μελομακάρονα: Η καλύτερη συνταγή για το 2025