Τυλίγει ζυμάρι γύρω από το αλουμινόχαρτο, σε σχήμα κώνου, όταν όμως τελείωσε; Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!

Επειδή όπως και να το κάνουμε, το φαγητό που σερβίρεται σε χωνάκι είναι πολύ καλύτερο, θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε χωνάκια ψωμιού που μπορείτε να γεμίσετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας, από σαλάτα και ρύζι μέχρι κοτόπουλο!

Η συνταγή είναι πανεύκολη ενώ τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: άσπρο αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, μαγιά, γάλα σε σκόνη, ζεστό γάλα και… αλουμινόχαρτο!

Related posts

Γιατί πρέπει να στύβετε ένα λεμόνι πριν το τηγάνισμα;

Αλμυρό κέικ με το κοτόπουλο που μας περίσσεψε

Μελομακάρονα: Η καλύτερη συνταγή για το 2025