Κόβει ένα κρεμμύδι, προσθέτει ξύδι βαλσάμικο και το βάζει στο φούρνο. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Για όσους από εσάς δεν είστε μεγάλοι φαν του κρεμμυδιού, μετά από αυτή τη συνταγή θα αλλάξετε γνώμη!

Ειδικά αν το αποφεύγετε επειδή δακρύζετε κάθε φορά που το ετοιμάζετε, διαβάστε σε αυτό το άρθρο πως μπορείτε να αντιπετωπίσετε τα… δάκρυα!

Και από εμφάνιση σκίζει!

Related posts

Γιατί πρέπει να στύβετε ένα λεμόνι πριν το τηγάνισμα;

Αλμυρό κέικ με το κοτόπουλο που μας περίσσεψε

Μελομακάρονα: Η καλύτερη συνταγή για το 2025