Βάζει μια παγωμένη μπριζόλα σε καuτό ελαιόλαδο και… Τόσο καιρό μαγειρεύαμε λάθος!

Υπάρχει κάποιος που να μην του αρέσει μια υπέροχη μπριζόλα; Είτε την προτιμάτε ξεροψημένη είτε ζουμεpή, η Jill Urban θα σας μάθει το μυστικό για να την προετοιμάσετε τέλεια στο σπίτι σας!

Ποιο είναι αυτό το μυστικό; ΔΕΝ την ξεπαγώνουμε!

Related posts

Γιατί πρέπει να στύβετε ένα λεμόνι πριν το τηγάνισμα;

Αλμυρό κέικ με το κοτόπουλο που μας περίσσεψε

Μελομακάρονα: Η καλύτερη συνταγή για το 2025