Φοβήθηκε το Grexit και “σήκωσε” 80.000 ευρώ από την τράπεζα. Δείτε όμως τι έπαθε…

Στην Ιεράπετρα της Κρήτης, οι οικονομίες μιας ζωής ενός ζευγαριού χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο συνταξιούχος μαζί με το γιο του πήγαν στην τράπεζα και πήρε όλες του τις οικονομίες, περίπου 80.000 ευρώ για να τις φυλάξει στο σπίτι με το φόβο ενός ενδεχόμενου Grexit ή κουρέματος των καταθέσεων.

Τις κινήσεις τους όπως όλα δείχνουν παρακολουθούσαν δύο αδίστακτοι κακοποιοί, οι οποίοι τους ακολούθησαν μέχρι το σπίτι τους.

Όταν πατέρας και γιος έφυγαν πάλι από το σπίτι οι δράστες έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Ο ένας χτύπησε το κουδούνι και όταν η 79χρονη σύζυγος του συνταξιούχου άνοιξε ανυποψίαστη άρχισε να την απασχολεί.

Όση ώρα ο άγνωστος απασχολούσε τη γυναίκα ο συνεργός του μπήκε από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο και πήρε από την ντουλάπα την τσάντα με τα χρήματα.

[via]

Related posts

Θρήνος για τον Χρήστο που πέθανε μόλις 29 χρονών

Κακοκαιρία Byron: Κατολισθήσεις και πλημμύρες έφεραν οι βροχοπτώσεις

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας η Αττική όλο το βράδυ – Οι 5 περιοχές που «πνίγονται» στο νερό με πάνω από 100 χιλιοστά βροχής