Μηχανική Βλάβη στο «santorini palace» με 728 Επιβάτες

Μηχανική βλάβη σε μία από τις κύριες μηχανές του, παρουσίασε εν πλω, το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν “santorini palace” με 728 επιβάτες.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 9:40 το πρωί με προορισμό τα νησιά Σαντορίνη, Ιο, Πάρο Μύκονο και επιστροφή Πάρο, Σαντορίνη, Ηράκλειο.

Στο λιμάνι της Σαντορίνης κατέπλευσε στις 12:10 αντί της προγραμματισμένης που ήταν στις 11:40. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ το πλοίο επιβλήθηκε προσωρινή απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης ενώ αποβιβάστηκαν από το πλοίο όλοι οι επιβάτες. Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με το ίδιο πλοίο ή με άλλα πλοία και με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Related posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ: ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Τούμπα όλα μετά το Παλλάς: Το ποσοστό Τσίπρα στη νέα δημοσκόπηση φέρνει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Θρήνος για την Ειρήνη – Πέθανε στα 53 της χρόνια – Ήταν η πιο αγαπητή