Σκληρό άκυρο Στεφανίδη στην Μπιζόγλη του ΑΝΤ1. Δεν ήξερε πού να κρυφτεί [video]

Πώς «τάπωσε» την Μπιζόγλη του ΑΝΤ1 η Κατερίνα Στεφανίδη;

Μια σκληρή στιγμή έζησε η δημοσιογράφος του Αντ1 Ρίτσα Μπιζόγλη όταν προσπάθησε να αποσπάσει μία απάντηση από την χρυσή ολυμπιονίκη του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.

Η ερώτηση ήταν πώς τώρα που κατάφερε να τουμπάρει και τους δημοσιογράφους, θα αρχίσει και ο κόσμος να δίνει τη σημασία που πρέπει στον ελληνικό αθλητισμό.

Στη θέση της ότι οι δημοσιογράφοι δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια για το στίβο, επέμεινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της παρουσίας στον ΑΝΤ1 η χρυσή ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτησή της μετά από ερώτημα της παρουσιάστριας, Ρίτσας Μπιζόγλη, η οποία έσπευσε να τη ρωτήσει εάν μετά την επιτυχία της ανοίγει ο δρόμος για να ασχοληθεί περισσότερο ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι με τα αγωνίσματα του στίβου.

Η Στεφανίδη απάντησε αρχικά: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση…», φέρνοντας σε αμηχανία την παρουσιάστρια και όταν εκείνη επέμεινε, επαναλαμβάνοντας το ερώτημά της, η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, της απάντησε ότι η επιτυχία είναι δική της και όχι των δημοσιογράφων, επομένως γιατί να ενδιαφερθεί κάποιος άλλος γι’ αυτό που κάνει, πέραν των Ολυμπιακών Αγώνων;

Δείτε πώς «τάπωσε» την Μπιζόγλη η Στεφανίδη:

ΠΗΓΗ: newsone.gr

Related posts

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγο – Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία