Τοποθετεί ψεύτικα μάτια σε σπασμένα πράγματα που βρίσκει στον δρόμο. Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Λίγα πράγματα στην ζωή είναι σίγουρα. Ένας από αυτά όμως είναι πως αυτά τα μάτια πάνω σε άψυχα αντικείμενα κάνουν τον κόσμο μας πιο όμορφο. 

Ένα άτομο που σίγουρα θα συμφωνούσε είναι ο καλλιτέχνης από την Βουλγαρία, Vanyu Krastev. Γι’αυτό και ξεκίνησε ένα πρότζεκτ με όνομα Eyebombing Bulgaria. Και πλέον, όταν κοιτάτε πολλά αντικείμενα στον δρόμο, σας κοιτάνε και αυτά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το Eyebombing είναι μία μορφή τέχνης που σκοπό έχει να ομορφύνει τους δημόσιους χώρους.

Επίσης, στην ιστοσελίδα αναφέρουν πως άλλος ένας στόχος είναι να μεταφέρουν ζεστά και όμορφα συναισθήματα στους περαστικούς.

Πήγατε για φαγητό σε κάποιο ταχυφαγείο και νιώθετε άσχημα τώρα είστε γεμάτοι σκουπίδια; Κάπως έτσι νιώθει και αυτός ο τύπος συνέχεια. Μάλλον γιατί είναι όντως γεμάτος σκουπίδια.

Και αυτό είναι άλλο ένα πράγμα που λατρεύει να τρώει σκουπίδια.

Φαίνεται πως ο υπόνομος πρέπει να πιάσει δουλειά.

Ποιος να το λεγε πως το καπάκι του υπονόμου θα φαινόταν τόσο φιλικό; Είναι καλό να βρίσκεις την κλίση σου, ανεξάρτητα από το πόσο παράξενη μπορεί να φαίνεται.

Αυτός ο στύλος πήρε μορφή κανονικά αν και φαίνεται να είναι πολύ τρομαγμένος.

Έχει το πεζοδρόμιό σας έναν ενοχλητικό λεκέ; Δεν χρειάζεται δραστικά μέτρα. Είναι πιο εύκολο να προσθέσεις μάτια από το να το καθαρίσεις.

Δεν είμαστε σίγουροι τι είναι αυτό το κόκκινο χρώμα. Είναι μπογιά; Είναι αίμα; Σίγουρα όμως τα μάτια αυτά δίνουν στην μπάλα ζωή.

Εάν δείτε ένα τέτοιο αντικείμενο, είναι πιθανόν να θελήσετε να του πιάσετε συζήτηση. Ή πιθανώς να τρομάξετε και αρχίσετε να τρέχετε ουρλιάζοντας.

Θέλετε να δείτε περισσότερη από την δουλειά του Vanyu Krastev; Τότε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του, Eyebombing Bulgaria.

Πώς σας φαίνεται το έργο του;

Credit: guff.com

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση