Θυμάστε το Ζευγάρι που έχτισε το Σπίτι του μέσα σε Θερμοκήπιο; Δείτε ΠΩΣ είναι η Ζωή τους από τότε που Μετακόμισαν εκεί!

Η θέρμανση ενός σπιτιού είναι ακριβή υπόθεση, ειδικά σε μέρη όπως η Σουηδία, όπου το κρύο επικρατεί σε μεγάλο μέρος του έτους. Και με την εξάρτησή μας από τον άνθρακα και το πετρέλαιο για την ενέργεια, η θέρμανση που είναι φιλική στο περιβάλλον, φαντάζει μακρινό όνειρο.

Μια οικογένεια στη Στοκχόλμη είχε ένα πολύ λαμπρό σχέδιο για την θέρμανση του σπιτιού τους, μειώνοντας την ανάγκη για παραδοσιακά καύσιμα. Αυτό που σκέφτηκαν, δεν ήταν μόνο έξυπνο, αλλά έδωσε και ένα όμορφο αποτέλεσμα!

Το εσωτερικό του σπιτιού των Marie Granmar και Charles Sacilotto στη Στοκχόλμη, φαίνεται αρκετά φυσιολογικό με την πρώτη ματιά.

Αλλά κάτι μαγικό ζεσταίνει αυτό το σπίτι εξωτερικά…Μπορεί να είναι αντισυμβατικό, αλλά αυτό το ζευγάρι φαίνεται πραγματικά να αγαπά το σπίτι του! Επίσης, βοηθά και το περιβάλλον!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Credit: Boredomtherapy

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση