Salute Bar: Το Μοντέρνο Bistro στο Κουκάκι που Γίνεται Talk of The Town!

Είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι η Αθήνα παραμένει ένας κορυφαίος προορισμός και χώρος θαυμασμού.
Τα μαγικά στενά της, το επιβλητικό κέντρο της και οι ιστορικοί περίπατοι αποπνέουν έναν αέρα κλασσικού μα και μοντέρνου στυλ, το οποίο τα τελευταία χρόνια ανανεώνεται συνεχώς.
Πολλοί νέοι χώροι, αίθουσες τέχνης αλλά και δραστηριοτήτων κάνουν την εμφάνιση τους και έτσι το κέντρο της πόλης παίρνει πνοή και αλληλεπιδρά με τους επισκέπτες, οι οποίοι σε wine bar, μπουατ, εστιατόρια και bistro έρχονται γνώριμοι με μια νέα κάθε φορά εμπειρία. 


Εύκολα ανακαλύπτει λοιπόν κανείς μικρά «Διαμαντάκια» κρυμμένα κάτω από τα στενά της Ακρόπολης στις ιστορικές συνοικίες του κέντρου.
Για ένα από αυτά θα μιλήσουμε στο σημερινό αφιέρωμα και θα μεταφερθούμε για λίγο στην εξαιρετική εντύπωση που μας έκανε η επίσκεψη μας σε αυτό.

Το Salute Bistro έκανε την εμφάνιση του στο Κουκάκι τον προηγούμενο μήνα και ήρθε για να αφήσει το δικό του σημάδι στην πολυσύχναστη οδό Ερεχθείου.
Συνδυάζοντας ευρωπαϊκές πινελιές με ένα άρωμα παλιάς Αθήνας και πρωτόγνωρες γεύσεις είναι μια επιλογή που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε.

Το Κουκάκι υποβάλλει τα σέβη του στον μοντέρνα αυτό διαρρυθμισμένο χώρο ιδανικό για κουβεντούλα με την παρέα , ένα ήσυχο επαγγελματικό διάλειμμα αλλά κι ένα ωραίο κρασί μόλις πέσει η νύχτα.
Vintage έπιπλα εντός αλλά και όμορφα διαρρυθμισμένος χώρο εκτός συνθέτουν μια γλυκιά ατμόσφαιρα.


Η minimal διακόσμηση του Salute Bistro δημιουργεί ένα homie κλίμα ευχάριστο για όλες τις ηλικίες.
Έτσι κάθε γωνία αποτελεί μια ξεχωριστή ιστορία που ήδη έχει ξετρελάνει τους Αθηναίους instagrammers.

Σε αυτό συμβάλει φυσικά και η ιταλική σβελτάδα του προσωπικού το ζεστό χαμόγελο και το ενδιαφέρον των ανθρώπων που στελεχώνουν το μαγαζί και μας έκαναν να το αγαπήσουμε απο την πρώτη κιόλας στιγμή.


Είναι οι σίγουροι λόγοι που θα σε κάνουν θαμώνα του Salute .
Ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του κέντρου, τους εραστές της jazz μουσικής όσων θέλουν να απολαύσουν ένα γρήγορο διάλειμμα για καφέ αλλά και ένα brunch με γεύσεις από Ανατολή.
Η φιλοσοφία του παραμένει απλή και εύστοχη στηριγμένη στο καλό και ποιοτικό φαγητό με φρέσκα προϊόντα που δημιουργούνται και καταναλώνονται αυθημερόν.


Για αυτό έχει ήδη αναδειχθεί σε αγαπημένο brunch προορισμό του κέντρου ενώ πειραματίζεται με διάφορες γεύσεις από Ανατολή καθώς και παραδοσιακές πίτες και γλυκά που κερδίζουν τις εντυπώσεις σε πολύ προσιτές τιμές.

Λίγα Βήματα Κάτω απο την Ακρόπολη στην Οδό Ερεχθείου 19 το Salute Bistro Bar  

Αποτελεί ενα must visit προορισμό που θα λατρέψετε!

Τηλ.Κρατήσεων: 2109232042

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του