Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέρασα ποτέ, μου λείπει…»

Σοκάρει η Τζούλια Νόβα κάνοντας αναδρομή στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα».Για τα αισθήματά της προς τον απόντα πατέρα της αλλά και στην τραυματική εμπειρία με τη θεία της αναφέρθηκε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Για την θεία της

«Τη θεία μου, μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ», αποκαλύπτει. «Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ» επεσήμανε η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση με τον πατέρα της, δηλώνει πως δεν τον αισθάνεται ως πατέρα καθώς απουσίαζε από τη ζωή της, οπότε δεν της λείπει.

«Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο» αναφέρει και θυμάται πως το πρώτο της αγόρι της έλεγε πως «είναι άσχημη και δεν θα την αγαπήσει άλλος, για να μην την χάσει».

Η Τζούλια Νόβα μίλησε και για μια τρομακτική στιγμή που βίωσε στις διακοπές της, όταν από τη βιασύνη τους κλείδωσαν το μωρό της στο αμάξι. «Έσπασα το τζάμι για να την απεγκλωβίσω» περιγράφει.

Σχετικά με την γέννα αναφέρει πως δεν ήθελε να γίνει με καισαρική ούτε με επισκληρίδιο οπότε επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι. Θυμάται πως όταν την πρωτοπήρε αγκαλιά έχασε τη μιλιά της και έκλαιγε.

«Πάντα ονειρευόμουν να κάνω ένα μωράκι, αλλά ποτέ μην λες για δεύτερο» συμπληρώνει.

Related posts

Μονόχρωμο σύνολο, το απογείωσαν τα γυαλιά: Η Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο σαν γαλαζοαίματη σε περιοδεία

«Δεν είχα βρακί να φορέσω»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Τσιμιτσέλη & η επιβίωση σε άθλιες συνθήκες

«Η Μαρία έκανε ένα λάθος»: Σπάει την σιωπή του 17 χρόνια μετά ο Φώτης Σεργουλόπουλος