«Είναι το σουξέ της ζωής μου…»: “Λύγισε” ο Λευτέρης Πανταζής με την συγκινητική εξομολόγηση της Kόνι Μεταξά

Ο Λευτέρης Πανταζής φιλοξενήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολαόυ, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έμελλε να έχει μια στιγμή συγκίνησης όταν μίλησε για εκείνον με λόγια τρυφερά η κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Όσα ανέφερε

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η νεαρή περφόρμερ παραδέχθηκε πως «με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου. Να ζω με έναν πατέρα ο οποίος είναι σούπερ σταρ».

«Υπήρχε ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του, που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και γω αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία. Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό αλλά πλέον, ως καλλιτέχνης κι εγώ, μπορώ να τον δικαιολογήσω και να τον συγχωρέσω. Γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έδωσε σε αυτόν τον τομέα, μου το έδωσε αλλού και με έχει μάθει πως να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια».

Στη συνέχεια, αποδεσμεύοντας ο Νίκος Χατζηνικολάου την Κόνι Μεταξά από την σύνδεση, ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση. «Είναι το σουξέ της ζωής μου. Με καταλαβαίνεις, έπρεπε όμως να είμαστε και εκεί. Έχεις περάσει και εσύ τέτοιες στιγμές στη ζωή σου, όπως και γω και όλος ο κόσμος. Δεν το ευχόμαστε σε κανέναν αλλά είναι της ζωής αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι χαλάλι».

Related posts

Η «χρυσή» κληρονόμος πιο απλή από ποτέ: Η Ευγενία Νιάρχου αποθεώνει την Κρήτη & τις ομορφιές της

Αποθεώθηκαν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο: Το φιλί της Βανδή στο στόμα με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη συναυλία της & η στιγμή που “λύγισε” στη σκηνή

Η Αφρούλα που κάποτε έλεγε τον καιρό έχει γίνει άλλος άνθρωπος: Θα θα πάθετε πλάκα με την ολική μεταμόρφωση της