«Έχω τα παιδιά 5 μέρες τη βδομάδα»: Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Πετράκου για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό από τη Θεοφανία Παπαθωμά

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Γεια Σου» σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, οι οποίες σχολιάστηκαν αλλά και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όσα ανέφερε

Στο τέλος της συνέντευξης, η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή για τις αλλαγές στην προσωπική ζωή του, καθώς πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως εκείνος και η Θεοφανία Παπαθωμά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

«Δόξα το Θεώ είμαι καλά. Έχω πάνω απ’ όλα τα παιδιά μου, δυο υπέροχες κόρες που μου γεμίζουν την ημέρα, τη δουλειά μου που αγαπώ και πολλούς φίλους. Είμαι τυχερός μπαμπάς γιατί έχω όλη τη βδομάδα μαζί τους και δουλεύω μόνο το Σαββατοκύριακο. Είναι 9 και 6 ετών. Τα χαίρομαι πολύ, δόξα το θεώ. Τις διαβάζω, τις ντύνω, δεν έχω μεγαλύτερη χαρά. Ο μπαμπάς με τις κόρες είναι ένα… πρόβλημα!» αρκέστηκε να δηλώσει ο Γρηγόρης Πετράκος.

Δείτε το video


Related posts

Η «χρυσή» κληρονόμος πιο απλή από ποτέ: Η Ευγενία Νιάρχου αποθεώνει την Κρήτη & τις ομορφιές της

Αποθεώθηκαν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο: Το φιλί της Βανδή στο στόμα με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη συναυλία της & η στιγμή που “λύγισε” στη σκηνή

Η Αφρούλα που κάποτε έλεγε τον καιρό έχει γίνει άλλος άνθρωπος: Θα θα πάθετε πλάκα με την ολική μεταμόρφωση της