Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Μητσοτάκης: «Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ 30% και θα δημιουργήσουμε 700.000 θέσεις εργασίας»

Ειδήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
by Newsroom 15.09.2018 23:24
Newsroom 15.09.2018 23:24
0

– Μέτρα ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας μαζί με μειώσεις φόρων και εισφορών προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 83ης ΔΕΘ – Πλήρης κατάργηση των capital controls μόλις γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία – Θα καταψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση από την αρχή, είπε και αποθεώθηκε – «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα φύγουν μόνο ηττημένοι αλλά απαξιωμένοι» – Άνοιγμα στους ψηφοφόρους της αριστεράς: «Μπορούμε να πάμε επιτέλους την Ελλάδα μπροστά»

Με αναφορές στην τραγωδία στο Μάτι και το Μακεδονικό ξεκίνησε την ομιλία του στην 83η ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μίλησε για θλιβερό επίλογο μιας ανίκανης κυβέρνησης και επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι το αίσθημα ασφαλείας και το κράτος δικαίου, που αποτελούν το συμβόλαιο εμπιστοσύνης μεταξύ κυβέρνησης και πολιτών, έχει σπάσει. «Πολλοί μαζεύουν τα οποία εφόδια και φεύγουν για το εξωτερικό» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε ότι έχοντας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα «ο κοινωνικός ανελκυστήρας που βοηθούσε κάποιους να περάσουν από την φτώχεια στη ευημερία έχει χαλάσει».

Το «όλοι ίδιοι είναι» μας έχει εγκλωβίσει σε ένα σπιράλ εθνικής ηττοπάθειας, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει

«Όσο η χώρα μας δεν δανείζεται από τις αγορές ο κίνδυνος δεν έχει περάσει»,είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Αν πιστεύετε ότι τα τελευταία 4 χρόνια η ζωή σας καλυτέρεψε τότε δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα, αλλά αν πιστεύετε οτ8 μπορούμε καλύτερα πάρτε τις τύχες σας στα χέρια σας», τόνισε. Μίλησε για ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης και χρησιμοποίησε την λέξη «Μπορούμε» που έχει γίνει το σύνθημα της ΝΔ.

Αναφερόμενος ξανά στο Μάτι μίλησε για την αλληλεγγύη που έδειξαν όλοι οι πολίτες αλλά και οι πυροσβέστες. Μίλησε για τους Έλληνες που ξυπνάνε νωρίς και κρατούν όρθια την κοινωνία. Είπε ακόμα ότι οι Έλληνες δεν θέλουν αλλά ψέματα κάνοντας αναφορά σε κατηγορίες πολιτών που ζητούν, όπως είπε, τα αυτονόητα.

Μίλησε για μια Ελλάδα με χίλια πρόσωπα που δεν το έχει βάλει κάτω και θέλει να ανοίξει μια πόρτα στο μέλλον. Οι Έλληνες δεν ζητούν παροχές αλλά ευκαιρίες, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έγραψαν τον θλιβερό επίλογο μιας εποχής και θα φύγουν όπως τους αξίζει, όχι απλώς ηττημένοι αλλά απαξιωμένοι», πρόσθεσε.

Έξι εθνικοί στόχοι

Θέλοντας να δώσει μήνυμα ελπίδας με την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι το 2021 θα γιορταστούν τα 200 χρόνια από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας και ξεδίπλωσε έξι εθνικούς στόχους.

1. «Μια κοινωνία που δίνει ευκαιρίες προόδου και ευημερίας σε όλους. Να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά των σκληρά εργαζομένων Ελλήνων να ζήσουν καλύτερα από τους γονείς τους με παραγωγή νέου πλούτου.

2. «Παραγωγική κοινωνία με εθνικό σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα με οδικό χάρτη για τις επενδύσεις»

3. «Πολιτικό σύστημα λειτουργικό με δικαιώματα και υποχρεώσεις στους πολίτες και επέκταση του δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού αλλά και συνταγματική αναθεώρηση. Αξιολόγηση στελεχών στο δημοσίου και συνεχώς επιμορφούμενους»

4. «Ενίσχυση της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και τεχνολογία παντού αξιολόγηση παντού και των καθηγητών».

5. «Μια χώρα που αντιμετωπίζει το κράτος δικαίου και την αριστεία ως προϋπόθεση της δημοκρατίας. Αστυνομία που επιτελεί απερίσπαστη την αποστολή της. Κτίρια ελεύθερα από καταλήψεις και γιάφκες της βίας και όχι τρομοκράτες και παράνομοι να βγαίνουν κάθε τόσο από τις φυλακές».

6. «Χώρα που θα δημιουργεί συμμαχίες στο εξωτερικό. Έχουμε άποψη και σχέδιο δράσης σε κάθε χώρα που αλλάζει»

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεδιπλώνοντας το πρόγραμμά του πιο αναλυτικά είπε: «Την ώρα που η Ελλάδα ήταν βυθισμένη στην κρίση ο κόσμος προχωρούσε. Πρέπει λοιπόν να τρέξουμε. Το τρένο της προόδου δεν θα σταματήσει. Η Ελλάδα κινδυνεύει να μείνει πίσω αφού έχουμε μείνει πίσω σε μισθούς και στον τομέα της καινοτομίας».

Φωτογραφία Eurokinissi

Στόχος η δημιουργία 700.000 νέων θέσεων εργασίας

«Η χώρα μπορεί να αναπτυχθεί στα επόμενα δέκα χρόνια με μέσο ρυθμό 4%. Το χρέος της να μειωθεί δραστικά» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας ακόμα πως «τα επόμενα πέντε χρόνια να δημιουργηθούν 700.000 νέες θέσεις εργασίας και να δοθεί το μήνυμα στους Έλληνες του εξωτερικού να γυρίσουν στην πατρίδα τους».

«Δεν είναι εύκολο αλλά είναι εφικτό», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είπε ακόμα ότι οι εταίροι μας δεν πιστεύουν ότι υπάρχει βούληση για μεταρρυθμίσεις και γι’ αυτό μας εγκλωβίζουν σε μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα. «Κάνουν λάθος», είπε. «Υποτιμούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Προτιμούν βέβαια είπε να ξεχάσουν πόσο λάθος είναι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στη χώρα και με την δική τους υπογραφή. Φόρεσαν μια θηλιά που στραγγαλίζει τον ιδιωτικό τομέα. Τους ρωτάω: θα έβαζαν ένα τέτοιο πρόγραμμα στην δίκη τους χώρα; Εμείς αυτή τη θηλιά θα την κόψουμε».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποσχέθηκε μειώσεις φόρων και εισφορών και «δραστική μείωση του ΦΠΑ εστίασης, άμεσα, στο 13% από 24%και στη συνέχεια στο 11% για όλο το τουριστικό πακέτο της εστίασης και των ξενοδοχείων». Συνεχίζοντας είπε ακόμη πως «ο φορολογικός συντελεστής που επιβαρύνει τα επιχειρηματικά κέρδη θα μειωθεί στο 24%, από 40% σήμερα» και ότι «μέχρι το 2021 καταργούμε σταδιακά το τέλος επιτηδεύματος».

Αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ επανέλαβε ότι «υλοποιούμε στα επόμενα δύο χρόνια τη δέσμευση για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%» ενώ «αναστέλλουμε τον ΦΠΑ στην οικοδομική δραστηριότητα για τρία χρόνια και παρέχουμεέκπτωση φόρου ίση με το 40% της δαπάνης για αναβάθμιση υφιστάμενων κατοικιών».

Συντάξεις και εισφορές

«Η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή. Και σίγουρα δεν θα γίνει Βενεζουέλα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε πως «ο νόμος Κατρούγκαλου θα καταργηθεί».

Στο θέμα των συντάξεων, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε πως «διατηρείται η εθνική σύνταξη και ο πρώτος πυλώνας, αλλά το σύστημα γίνεται πιο ανταποδοτικό» και συμπλήρωσε ότι «οι εισφορές για κύρια σύνταξη από 20%, που είναι σήμερα, θα μειωθούν σταδιακά εντός τετραετίας στο 15%».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακόμα «όλοι οι νέοι εργαζόμενοι αποκτούν προσωπικούς ατομικούς λογαριασμούς που αντικαθιστούν τις σημερινές επικουρικές συντάξεις» για να εξηγήσει πως «η εισφορά του 7% διατηρείται. Τα χρήματα όμως θα μπαίνουνστον ατομικό λογαριασμό του κάθε ασφαλισμένου που θα επιλέγει αν τα χρήματά του θα πηγαίνουν στο δημόσιο ή σε ιδιωτικά ασφαλιστικά ταμεία.Όποιος επιθυμεί, θα μπορεί προαιρετικά να επιλέγει συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλιση με γενναία φορολογικά κίνητρα».

Παράλληλα, υποσχέθηκε ενιαία ρύθμιση 120 δόσεων με ελάχιστη δόση τα 20 ευρώ το μήνα αλλά και ότι «κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού».

ΕΝΦΙΑ στους δήμους, τέλος ο υποκατώτατος μισθός

«Δεσμεύομαι ότι θα καταργήσουμε τον υποκατώτατο μισθό που δημιουργεί μια τεχνητή στρέβλωση στην αγορά εργασίας εις βάρος των νέων εργαζόμενων» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. Εξηγώντας τη συγκεκριμένη αναφορά του, σημείωσε πως «ο κατώτατος μισθός θα μπορεί να καθορίζεται με ελεύθερες διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων. Και προφανώς πρέπει να αυξηθεί, ακολουθώντας τη βελτίωση της οικονομίας».

«Δεσμεύομαι για ένα πρότυπο σχολείο σε κάθε περιφερειακή ενότητα. Θα καθιερώσουμε αξιολόγηση όλων των πανεπιστημίων από ανεξάρτητη αρχή. Από αυτή θα εξαρτάται και μέρος της χρηματοδότησής τους» – Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο ακόμα για μεταφορά αρμοδιοτήτων «για τον ΕΝΦΙΑ από το κεντρικό κράτος στους δήμους». Σημείωσε πως «πιστεύουμε στην παραχώρηση περισσότερων κρατικών λειτουργιών στον ιδιωτικό τομέα που θα γίνει κυρίως, μέσω συμπράξεων του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα». «Στη σύμπραξη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα βρίσκεται η απάντηση και για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Αρκετά με τους κρατικούς κηφήνες», είπε.

«Το κλειδί για το Δημόσιο θα είναι ένα απλό σύστημα αξιολόγησης, στην οποία δεν πρόκειται να κάνω καμία απολύτως έκπτωση», ανέφερε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα. Όμως αυτό δεν αρκεί. Θέλω τους δημόσιους υπαλλήλους αρωγούς στον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης».

Μετά τον Κατρούγκαλο, τέλος και ο… Παρασκευόπουλος

«Η αστυνομία πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως δεν χρειάζεται προσλήψεις αλλά αξιοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού και επαναφορά ομάδων άμεσης αντίδρασης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε και την κατάργηση του Παρασκευόπουλουπου, όπως είπε, «έχει καταντήσει την πόρτα της φυλακής περιστρεφόμενη πόρτα ξενοδοχείου». «Θα αναθεωρήσουμε την ποινική δικονομία ώστε να μην ξεγλιστράνε από τη Δικαιοσύνη τρομοκράτες, ισχυροί του χρήματος και κάθε λογής μπαχαλάκηδες», σημείωσε.

«Θα καταψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τη χαρακτήρισε ντροπή γιατί «εκχωρεί για πρώτη φορά τη Μακεδονική ταυτότητα και τη Μακεδονική γλώσσα στους γείτονές μας». Τόνισε πως θα την καταψηφίσει «είτε τώρα είτε στην επόμενη Βουλή» και μόλις το είπε… σείστηκε το Βελλίδειο, με όσους βρίσκονταν στην ομιλία να τον χειροκροτούν όρθιοι.

Παράλληλα έστειλε και μήνυμα στην κυβέρνηση των Σκοπίων, πως «αν τελικά η συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφιστεί από την ελληνική Βουλή τότε θα πρέπει η άλλη πλευρά να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχή».

Σε αυτό το σημείο, όταν αναφέρθηκε στο Σκοπιανό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση και στον Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτήρισε ντροπή την προσπάθεια, όπως είπε, να χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί όσοι αντιτίθεται σε αυτήν. «Ξαναλέμε στον κ. Τσίπρα ότι οι γνήσιοι πατριώτες, δεν είναι εθνικιστές και οι εθνικιστές δεν είναι γνήσιοι πατριώτες. Του λέω και κάτι ακόμα, να μη διανοηθεί ποτέ να συγκρίνει αυτή τη μεγάλη παράταξη, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και αποκατέστησε τη Δημοκρατία, με την ακροδεξιά, την ώρα που επί 3,5 χρόνια κυβερνάει με τον Καμμένο».

Ανοίγματα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησε και άνοιγμα στους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων. Η πατρίδα δεν είναι αφηρημένη έννοια, είπε, είμαστε εμείς. «Απευθύνομαι σε όλους και στους απογοητευμένους ψηφοφόρους της Αριστεράς. Διαφορές υπήρχαν και το ’74 αλλά υποχώρησαν για το καλό της πατρίδας. Η ίδια ανάγκη υπάρχει και σήμερα».

Σημείωσε ότι «η χώρα δεν ζητά αριστερές ή δεξιές λύσεις. Δεν καλεί σε αντιπαραθέσεις για το παρελθόν αλλά συμπόρευση για το μέλλον. Δεν έχει ανάγκη από συνθήματα όπως το «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από ενότητα, μέτρο, ρεαλισμό. Η Νέα Δημοκρατία είναι ανοιχτό κόμμα, σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις. Σε ιδέες και σε όλους όσοι θέλουν να βάλουν πλάτη για να τελειώσουμε με την κρίση».

«Η συγκυρία είναι κρίσιμη, απαιτεί να δώσουν όλοι το παρόν στην κάλπη. Η αποχή δεν είναι λύση, είναι ο τρόπος να μην αλλάξουν τα πράγματα. Ελάτε να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στην κοινωνία και την πολιτική. Μην ξεχνάτε ότι η ιστορία γράφεται από αυτούς που συμμετέχουν και όχι από αυτούς που απέχουν. Κάτω από τα αποκαΐδια της καμένης Ελλάδας φυτρώνει σιωπηλά ο σπόρος της δημιουργίας», πρόσθεσε.

«Ζητάμε να ενώσουμε δυνάμεις απ’ όλο το πολιτικό φάσμα. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Μπορούμε επιτέλους να πάμε την Ελλάδα μπροστά», ήταν η φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους παρευρισκόμενους να τον αποθεώνουν και να τον χειροκροτούν όρθιοι.

Πηγή: tilestwra.com

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Θρήνος στον ΣΥΡΙΖΑ

    11.01.2026 23:51
  • Στο πλευρό της Καρυστιανού ο πιο πλούσιος Έλληνας βουλευτής – Αυτός είναι

    11.01.2026 23:45
  • Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

    11.01.2026 22:45
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ

    11.01.2026 22:38
  • Θρήνος σε παιδικό πάρτι, αντί για γενέθλια κάνουν κηδεία: Νεκpά 2 αδερφάκια, στο νοσοκομείο τα άλλα 13 παιδιά

    11.01.2026 21:57
  • Αεροπορική τραγωδία: Έξι νεκροί από πτώση αεροσκάφους – Γνωστός τραγουδιστής ανάμεσα στα θύματα

    11.01.2026 21:26
  • Ιράν: Στους 538 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών διαδηλωτών

    11.01.2026 20:52
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    11.01.2026 20:47
  • Γεμίζουν τα Νοσοκομεία: Αυτά είναι τα 2 χαρακτηριστικά πρώτα – πρώτα συμπτώματα που κανείς δεν δίνει σημασία αλλά «φωνάζουν» ότι κόλλησες Γρίπη Α

    11.01.2026 20:35
  • Προσοχή: Ανακαλείται ταχίνι με επικίνδυνο παθογόνο – Μην το καταναλώσετε

    11.01.2026 20:30

Δημοφιλή

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

12.01.2026 23:14

Έκτακτo από Πάτρα: Μόλις μαθεύτnκε για την Λόρα, με ποιον συναντήθηκε

12.01.2026 22:53

Γεωργία Κρητικού: Πώς είναι 5 μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της,...

12.01.2026 22:20

Ματέο Παντζόπουλος – Ελένη Μενεγάκη : Μόλις μαθεύτηκε

12.01.2026 21:56

ΑΝΕΙΠΩΠΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Πρόσφατα

18.01.2026 18:28

H Ιωάννα-Μαρία τυφλώθηκε από ιατρικό λάθος, σπούδασε ψυχολογία και ίδρυσε την πρώτη...

18.01.2026 17:22

Η Ιωάννα που έστησε καντίνα στη Νέα Υόρκη και οι πελάτες έκαναν...

18.01.2026 15:45

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το...

18.01.2026 14:48

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.....

18.01.2026 14:44

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα...

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:53

Τούρκος δημοσιογράφος για την Άλωση το 1453: Αυτά τα μέρη δεν ήταν...

18.01.2026 13:35

Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη του μητέρα: «Είναι 81 ετών και παραμένει...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 13:29

Καίτη Γαρμπή: «Δεν στήνεις τον άλλο στον τοίχο για μια απιστία. Θα...

18.01.2026 13:20

Ποια προνόμια απολαμβάνουν οι φοιτητές και ποιο είναι το κόστος ενοικίασης –...

18.01.2026 13:14

Αν θυμάστε αuτά τα αντικείμενα είστε σίγουρα πάνω από 50 χρονών

18.01.2026 13:08

Κανείς δεν τον θυμήθηκε: Πέθανε μόνος σε ένα διαμέρισμα και τον βρήκαν...

18.01.2026 13:01

O Ν. Οικονομόπουλος έφτιαξε ξενοδοχείο στη Μύκονο και η ομορφιά του ξεπερνά...

18.01.2026 10:32

Αγνώριστη σήμερα στα 65 η πασίγνωστη τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

18.01.2026 09:59

Έκτακτn είδηση για Ντέμη Νικολαΐδη

17.01.2026 17:47

Είδατε πρώτα μια χελώνα ή μια καμήλα; Τι αποκαλύπτει αυτό για το...

17.01.2026 17:46

Τι συμβαίνει στην ψυχή όταν το σώμα θάβεται;

17.01.2026 17:44

Το τεστ προσωπικότητας με το πιρούνι: Τι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος...

17.01.2026 17:43

Λίπος στο συκώτι: Τι να τρώτε για να το μειώσετε χωρίς φάρμακα...

17.01.2026 17:41

Η παρασκευή σπιτικού ελληνικού γιαουρτιού είναι μια απλή και φυσική διαδικασία

17.01.2026 17:39

Πώς να αντιμετωπίσετε μουχλιασμένους, φουσκωμένους ή ξεφλουδισμένους τοίχους χωρίς να προσλάβετε επαγγελματία

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here