Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

600.000 Έλληνες «έπνιξαν» την Κυβέρνηση: Κατάπτυστη ανακοίνωση: «Τα ΜΑΤ ενήργησαν με επαγγελματισμό» – Τσίπρα παραιτήσου!

Ειδήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
by Newsroom 20.01.2019 19:23
Κόσμος από όλη την Ελλάδα, κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό, συμμετέχει σε συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, στο Σύνταγμα, Αθήνα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Η συμφωνία κατατέθηκε από την κυβέρνηση προς ψήφιση το πρωί του Σαββάτου στη Βουλή. Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και η Παμμακεδονική ΗΠΑ. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία διακρατική συμφωνία ανάμεσα στις κυβερνήσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας με σκοπό την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Newsroom 20.01.2019 19:23
0

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία, λίγα 24ωρα πριν να κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία κατατέθηκε το Σάββατο στη Βουλή.

Στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν δεκάδες χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα και από το Εξωτερικό, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με μία κατάπτυστη ανακοίνωση, εκτιμά ότι οι πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματα για το συλλαλητήριο ήταν 60.000.

Σύμφωνα πάντα με την ΓΑΔΑ,για το συλλαλητήριο έφτασαν στην Αττική 326 λεωφορεία, από τα οποία τα 253 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, τα 71 από τον σταθμό διοδίων Ελευσίνας και τα 2 από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, στα πλάνα και τις φωτογραφίες εμφανίζεται να διαδήλωσε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών μια λαοθάλασσα, καθώς δεν γέμισε μόνο το Σύνταγμα, αλλά και γύρω δρόμοι.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ένας εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, ο κ. Στέργιος Καλόγερος, έκανε νωρίτερα λόγο στον ΣΚΑΙ για 600.000 διαδηλωτές με 3.000 πούλμαν να συρρέουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ

Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεύτρια Αφροδίτη Μάνου, η οποία χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών «εγκληματική», τονίζοντας μάλιστα ότι κανείς μας δεν πρέπει να γίνει συνένοχος στο ψέμα.
«Ελάτε σήμερα να αφυπνίσουμε και τον τελευταίο Έλληνα, για να προστατέψουμε το μέλλον της Ελλάδας. Να παραδώσουμε την πατρίδα μας, ακέραια, όπως μας την παρέδωσαν. Οι άνθρωποι και οι ιδέες έρχονται και φεύγουν, οι απόψεις αλλάζουν και οι βεβαιότητες διαψεύδονται. Εκείνο που μένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι οι μεγάλες μας αξίες, η γλώσσα, η πατρίδα και η Δημοκρατία, που θα πει η ταυτότητά μας. Αυτή την ταυτότητα έρχεται να μας κλέψει αυτή η ύπουλη και μακιαβελική Συμφωνία των Πρεσπών, που έχει αναστατώσει τη ζωή μας» ανέφερε η Αφροδίτη Μάνου.

Με ευθείες αναφορές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν η ομιλία του Δημήτρη Δαλακάκη, που είναι δήμαρχος στο Δοξάτο της Δράμας. «Go back κύριε Τσίπρα, πίσω στις Πρέσπες» είπε από την εξέδρα του Συντάγματος, ενώ προέτρεψε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, να παραιτηθεί, για να γράψει ιστορία.

Υπό τους ήχους του συνθήματος «αυτή η συμφωνία είναι προδοσία» ανέβηκε στο βήμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ και πρώην πρόεδρος της Βουλής της Πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ, Κρις Σπύρου, ο οποίος βρισκόταν μεταξύ των ομιλητών. «Αισθάνομαι και είμαι Μακεδόνας, όπως πρέπει να αισθάνεστε και σεις που δεν κατάγεστε από Μακεδονία, αλλά είστε Έλληνες» ανέφερε προς το πλήθος ο κ. Σπύρου και προσέθεσε: «Υπήρξε και υπάρχει μόνο η ελληνική Μακεδονία και οι Έλληνες Μακεδόνες».

«Μακεδόνες, είστε το πιο ένδοξο και σημαντικό κομμάτι του ελληνικού έθνους» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει ανεξάρτητο κράτος με ονομασία που περιέχει ελληνική λέξη Μακεδονία. Η αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατία της Μακεδονίας είναι κράτος-μαϊμού, με μαϊμού πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών και με μαϊμού Σύνταγμα».

Αναφερόμενος στη συμφωνία που υπέγραψαν Ελλάδα και Σκόπια, ο κ. Σπύρου είπε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών ένα και μόνο σκοπό έχει. Να αναγνωρίσει το κρατικό μόρφωμα της Δημοκρατίας των Σκοπίων ως ανεξάρτητο κράτος και να δώσει στους κατοίκους του μακεδονική εθνική ταυτότητα. Αν ο Μάθιου Νίμιτς φέρει την πρόταση αυτή στα Ηνωμένα Έθνη, υπόσχομαι ότι θα οργανώσουμε πολιτική αντίσταση και θα θάψουμε την επιθυμία τους να ονομάσουν τα Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ βροντοφώναξε: «Η Μακεδονία δεν τεμαχίζεται, δεν πωλείται. Κύριε Ζάεφ, ένα σας λέμε. Θέλετε τη Μακεδονία μας; Μολών Λαβέ».

Στο συλλαλητήριο πήραν το λόγο και άλλοι ομιλητές, αλλά και μοναχοί από το Άγιο Όρος, που έδωσαν το «παρών» στην γεμάτο παλμό συγκέντρωση για την Μακεδονία.

Ο ίδιος σε συνέντευξη δήλωσε τα εξής: «Θα θάψουμε τη συμφωνία στον ΟΗΕ όταν έρθει στο ίδιο νεκροταφείο που θάψαμε την πρόταση Γκλιγκόροφ. Τότε με τον Κλίντον τώρα με τον Τραμπ» δήλωσε ο Κρις Σπύρου πρώην γερουσιαστής του Νιου Χάμσαϊρ και πρόεδρος Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, ο κ Σπύρου, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς ομιλιτές στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ντρέπομαι που αντί να κλαίω για τη Μακεδονία, κλαίω από δακρυγόνα και για τα 20 παλιόπαιδα που αμαύρωσαν το συλλαλητήριο».

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

Σε αστυνομικούς και διερχόμενους πολίτες επιτέθηκαν αντιεξουσιαστές κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, στα Εξάρχεια και την ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ομάδες αγνώστων που είχαν ως ορμητήριο την ΑΣΟΕΕ στην οδό Πατησίων επιτέθηκαν σε διερχόμενα μηχανάκια.

Στην Αλεξάνδρας, ομάδα αναρχικών επιτέθηκε σε κλιμάκιο της ΟΠΚΕ, ενώ στο τρίγωνο Αλεξάνδρας – Σόλωνος – Πατησίων καταγράφηκαν επιθέσεις κατά πολιτών.

Τέλος η Αστυνομία προχώρησε σε 2-3 προσαγωγές ατόμων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η αστυνομία ενήργησε σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, με ψυχραιμία και επαγγελματισμό, είναι η θέση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τα επεισόδια που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Σε ανακοίνωση, το υπουργείο κάνει λόγο για επιθέσεις οργανωμένων ομάδων κατά των αστυνομικών με ιδιαίτερη σφοδρότητα, με πέτρες, σίδερα, καδρόνια, φωτοβολίδες και μολότοφ. Μάλιστα, αναφέρει ότι σαφής πρόθεση των επιτιθέμενων ήταν «να διασπάσουν τη διάταξη των δυνάμεων και να εισβάλουν στους χώρους του κοινοβουλίου», ενώ επισημαίνει ότι 10 αστυνομικοί διακομίστηκαν τραυματίες στο 401 Νοσοκομείο.

Οσο για την εκτεταμένη χρήση χημικών, από τα οποία έτρεχαν να γλιτώσουν πολίτες ενώ σημειώθηκαν και λιποθυμίες, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν κάνει συγκεκριμένη αναφορά, αλλά επισημαίνει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις ενήργησαν «σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και τις υπηρεσιακές εντολές», «επέδειξαν ψυχραιμία και επαγγελματισμό» και επισημαίνει ότι απέκρουσαν αποτελεσματικά τις επιθέσεις «κάνοντας χρήση των ενδεδειγμένων μέσων απώθησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Για το σημερινό συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος η Ελληνική Αστυνομία σχεδίασε και έλαβε αυξημένα μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας, προκειμένου να διασφαλίσει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν, να αποτρέψει έκνομες και παράνομες ενέργειες σε βάρος τους και να διαφυλάξει την έννομη τάξη.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου οργανωμένες ομάδες ατόμων επιτέθηκαν επανειλημμένα και με ιδιαίτερη σφοδρότητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, με πέτρες, σίδερα, καδρόνια, φωτοβολίδες, εμπρηστικές μολότοφ κ.α. επικίνδυνα αντικείμενα, με σαφή πρόθεση να διασπάσουν τη διάταξη των δυνάμεων και να εισβάλουν στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Ενδεικτικό της βιαιότητας και της σφοδρότητας των επιθέσεων είναι το γεγονός του τραυματισμού δέκα αστυνομικών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι αστυνομικές δυνάμεις ενήργησαν σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και τις υπηρεσιακές εντολές, επέδειξαν ψυχραιμία και επαγγελματισμό και κάνοντας χρήση των ενδεδειγμένων μέσων απώθησης, απέκρουσαν αποτελεσματικά τις επιθέσεις, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό τις προθέσεις των οργανωμένων αυτών ομάδων».

Πηγή: pentapostagma.gr

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Θρήνος στον ΣΥΡΙΖΑ

    11.01.2026 23:51
  • Στο πλευρό της Καρυστιανού ο πιο πλούσιος Έλληνας βουλευτής – Αυτός είναι

    11.01.2026 23:45
  • Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

    11.01.2026 22:45
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ

    11.01.2026 22:38
  • Θρήνος σε παιδικό πάρτι, αντί για γενέθλια κάνουν κηδεία: Νεκpά 2 αδερφάκια, στο νοσοκομείο τα άλλα 13 παιδιά

    11.01.2026 21:57
  • Αεροπορική τραγωδία: Έξι νεκροί από πτώση αεροσκάφους – Γνωστός τραγουδιστής ανάμεσα στα θύματα

    11.01.2026 21:26
  • Ιράν: Στους 538 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών διαδηλωτών

    11.01.2026 20:52
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    11.01.2026 20:47
  • Γεμίζουν τα Νοσοκομεία: Αυτά είναι τα 2 χαρακτηριστικά πρώτα – πρώτα συμπτώματα που κανείς δεν δίνει σημασία αλλά «φωνάζουν» ότι κόλλησες Γρίπη Α

    11.01.2026 20:35
  • Προσοχή: Ανακαλείται ταχίνι με επικίνδυνο παθογόνο – Μην το καταναλώσετε

    11.01.2026 20:30

Δημοφιλή

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

12.01.2026 23:14

Έκτακτo από Πάτρα: Μόλις μαθεύτnκε για την Λόρα, με ποιον συναντήθηκε

12.01.2026 22:53

Γεωργία Κρητικού: Πώς είναι 5 μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της,...

12.01.2026 22:20

Ματέο Παντζόπουλος – Ελένη Μενεγάκη : Μόλις μαθεύτηκε

12.01.2026 21:56

ΑΝΕΙΠΩΠΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Πρόσφατα

18.01.2026 18:28

H Ιωάννα-Μαρία τυφλώθηκε από ιατρικό λάθος, σπούδασε ψυχολογία και ίδρυσε την πρώτη...

18.01.2026 17:22

Η Ιωάννα που έστησε καντίνα στη Νέα Υόρκη και οι πελάτες έκαναν...

18.01.2026 15:45

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το...

18.01.2026 14:48

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.....

18.01.2026 14:44

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα...

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:53

Τούρκος δημοσιογράφος για την Άλωση το 1453: Αυτά τα μέρη δεν ήταν...

18.01.2026 13:35

Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη του μητέρα: «Είναι 81 ετών και παραμένει...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 13:29

Καίτη Γαρμπή: «Δεν στήνεις τον άλλο στον τοίχο για μια απιστία. Θα...

18.01.2026 13:20

Ποια προνόμια απολαμβάνουν οι φοιτητές και ποιο είναι το κόστος ενοικίασης –...

18.01.2026 13:14

Αν θυμάστε αuτά τα αντικείμενα είστε σίγουρα πάνω από 50 χρονών

18.01.2026 13:08

Κανείς δεν τον θυμήθηκε: Πέθανε μόνος σε ένα διαμέρισμα και τον βρήκαν...

18.01.2026 13:01

O Ν. Οικονομόπουλος έφτιαξε ξενοδοχείο στη Μύκονο και η ομορφιά του ξεπερνά...

18.01.2026 10:32

Αγνώριστη σήμερα στα 65 η πασίγνωστη τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

18.01.2026 09:59

Έκτακτn είδηση για Ντέμη Νικολαΐδη

17.01.2026 17:47

Είδατε πρώτα μια χελώνα ή μια καμήλα; Τι αποκαλύπτει αυτό για το...

17.01.2026 17:46

Τι συμβαίνει στην ψυχή όταν το σώμα θάβεται;

17.01.2026 17:44

Το τεστ προσωπικότητας με το πιρούνι: Τι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος...

17.01.2026 17:43

Λίπος στο συκώτι: Τι να τρώτε για να το μειώσετε χωρίς φάρμακα...

17.01.2026 17:41

Η παρασκευή σπιτικού ελληνικού γιαουρτιού είναι μια απλή και φυσική διαδικασία

17.01.2026 17:39

Πώς να αντιμετωπίσετε μουχλιασμένους, φουσκωμένους ή ξεφλουδισμένους τοίχους χωρίς να προσλάβετε επαγγελματία

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here