Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Χριστουγεννιατικα μπισκοτα και κουλουρακια!

Γαστρονομία
ΓΛΥΚΟΣΥΝΤΑΓΗ
by Newsroom 04.12.2016 13:48
Newsroom 04.12.2016 13:48
0

Φέτος τα Χριστούγεννα καθίστε με τα παιδιά, αφήστε τα να σας βοηθήσουν και περάστε χρόνο μαζί, φτιάχνοντας πεντανόστιμα χριστουγεννιάτικα μπισκότα που σε τίποτα δεν θα έχουν να ζηλέψουν τα αγοραστά.

Επιλέξαμε εφτα συνταγές για εντυπωσιακά αποτελέσματα

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου

1

Τι θα χρειαστείτε:
100 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ ζάχαρη
1 αυγό
280 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανίλια
½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι μπέικιν
Για το γλάσο:
400 γρ ζάχαρη άχνη
3-4 κουταλιές νερό
Χρώμα ζαχαροπλαστικής
Τι θα κάνετε: Κοσκινίζετε μαζί το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν. Ανακατεύετε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε το αυγό και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Ρίχνετε το αλεύρι λίγο-λίγο, και ζυμώνετε μέχρι να πετύχετε μια μαλακή ζύμη. Αφήνετε στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου. Έτσι μπορείτε να δουλέψετε την ζύμη πιο εύκολα. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο. Σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο πάχους μισού εκατοστού περίπου. Κόβετε τη ζύμη με φορμίτσες σε διάφορα σχέδια και μεταφέρετε τα μπισκοτάκια με προσοχή στο ταψί που έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνετε για 8-10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.  Βγάζετε από το φούρνο και αφήνετε να κρυώσουν καλά.  Για το γλάσο ανακατεύετε τη ζάχαρη άχνη με το νερό. Μοιράζετε το γλάσο σε 2-3 διαφορετικά μπολ, ανάλογα με το πόσα χρώματα θέλετε για τη διακόσμηση. Ρίχνετε 2-3 σταγόνες από κάθε χρώμα στα διαφορετικά μπολ και ανακατεύετε. Καλύπτετε τα μπισκοτάκια με το γλάσο και διακοσμούμε με γλάσο διαφορετικού χρώματος ή με χρωματιστές μπιλίτσες (χρωματιστές πέρλες, στα σούπερ μάρκετ).

Μπισκότα Samples

2΄

χρειαστείτε:
350γρ αλεύρι μπλε (προτιμώ το Αλλατίνη)
225γρ βούτυρο Lurpak ή Βιτάμ
150γρ ζάχαρη 1/2 κ. γ. μπέικιν
1 αυγό ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
Τι θα κάνετε: Για να φτιάξετε τα samples πρέπει να είναι όλα τα υλικά τουλάχιστον 1 ώρα εκτός ψυγείου. Χτυπάτε το βούτυρο με την ζάχαρη να ενωθεί και να αφρατεψει, προσθέτοντας το αυγό και το ξύσμα. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι/μπεικιν και ανακατεύετε με τα χέρια. Όσο λιγότερες κινήσεις κάνετε για να ενσωματωθεί το αλεύρι στην ζύμη τόσο πιο αφράτα θα είναι τα μπισκότα. Αφήστε την ζύμη να ξεκουραστεί για καμιά ώρα στην συντήρηση και στην συνέχεια ανοίξτε μικρές ποσότητες φύλλου επάνω σε αλεύρι. (Αν έχετε το γνωστό πιστόλι για samples, τότε δεν την βάζετε καθόλου ψυγείο. Την κόβετε αμέσως μπισκότα στο ταψί και ψήνετε). Κόβετε τα μπισκότα με κουπ πατ, με ποτήρι, ή με πατρόν. Μεταφέρετε στο ταψί προσεκτικά και ψήνετε στους 170 μέχρι να πάρουν χρυσοκίτρινο χρώμα. Η ζύμη αυτή δεν έχει ελαστικότητα, δουλεύεται λίγη λίγη. Εάν θέλετε βάζετε μαρμελάδα στο κέντρο ή τα βουτάτε στην σοκολάτα ή κάνετε τα κλασικά γεμιστά με μαρμελάδα.

Σοκολατένια Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Τι θα χρειαστείτε:

2,5 κούπες αλεύρι
3/4 κούπας κακάο
1 κ.γ μπέικιν
1/2 κ.γ αλάτι
3/4 κούπας βούτυρο
1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
2 αυγά
2 κ.γ βανίλια
Γέμιση
2,5 κούπες άχνη
1/3 κούπας βούτυρο
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
3 κ.σ χυμό πορτοκαλιού
Τι θα κάνετε:  Ανακατεύετε το αλεύρι με το κακάο το μπέικιν και το αλάτι. Χτυπάτε στο μίξερ τα δύο είδη ζάχαρης και προσθέτετε το βούτυρο. Ρίχνετε ένα ένα τα αυγά κι έπειτα την βανίλια. Αδειάζετε σε αυτό το μίγμα του αλευριού. Ανοίγετε φύλλο το μίγμα μας και κόβετε με κουπ πατ ο,τι σχήμα θέλετε, χριστουγεννιάτικο ή μη. Προσέχετε να είναι ζυγός αριθμός αλλιώς αυτό που περισσεύει το τρώμε μόνο του! Βάζετε τα μπισκοτάκια σε λαδόκολλα στον φούρνο, πάντα προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς για 8 με 10 λεπτά. Για την γέμιση χτυπάτε όλα τα υλικά της στο μίξερ μέχρι να γίνει μία πηχτή κρέμα. Τη βάζετε σε ένα κορνέ και τα γεμίζετε. Πασπαλίζετε αν θέλετε με άχνη.
Μπισκότα κανέλας με γλάσο πορτοκάλι

5

Υλικά για τη ζύμη:
* 2 1/3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
* 3 ξυλάκια κανέλας
* 1/2 κ.γ. αλάτι
* 2/3 κούπας βιτάμ (σε θερμοκρασία δωματίου)
* 2 βανίλιες σε σκόνη
*  1/2 κούπα καστανή ψιλή ζάχαρη
*κουπατ σε σχέδια της αρεσκείας σας
* φύλλο σιλικόνης για το ψήσιμο ή λαδόκολλα που θα λαδώσετε ελαφρά
Υλικά για το γλάσο:
* 1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη άχνη
* 1 κούπα του τσαγιού χυμό πορτοκάλι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα πάνω κάτω.
Σε μια κατσαρόλα βάζετε 1 1/2 κούπα νερό και τα 3 ξυλάκια κανέλας, μόλις βράσει 1-2 λεπτά αφαιρείτε τα ξυλάκια και το αφήνετε να κρυώσει.
Κοσκινίζετε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες και το αλάτι.
Ανακατεύετε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να «αφρατέψουν» και μετά προσθέτετε το 1/3 της κούπας με το ζουμί της κανέλας και το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Ανοίγετε τη ζύμη σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια και κόβετε με κουπάτ.
Μεταφέρετε τα μπισκότα στο ταψί που έχετε ήδη βάλει
Τοποθετείτε τα μπισκότα σας μέσα στο ταψί αφού έχετε βάλει το φύλλο σιλικόνης ή την ελαφρά λαδωμένη λαδόκολλα και τα αφήνετε για 15′ να ψηθούν στους 160 βαθμούς, μέχρι να δείτε να ροδίζουν οι άκρες ελαφρά.
Ύστερα τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν καλά.
Σ’ ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την άχνη ζάχαρη με τον χυμό πορτοκάλι και ανακατεύετε μέχρι να δημιουργηθέί ένα παχύρευστο και γυαλιστερό γλάσο.
Με ένα κουτάλι απλώνετε πάνω από τα μπισκότα το γλάσο και το αφήνετε να «παγώσει».
Χινονομπαλες με πραλίνα φουντουκιού

6

Υλικά :
* 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 110 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
* 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
* 125 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
* 3 αυγά (1 ολόκληρο και 2 κρόκους)
* 125 γραμμάρια πραλίνα φουντουκιού (merenda, nutella κλπ)
* Λαδόκολλα
Εκτέλεση:
Βάζετε την πραλίνα στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες για να σφίξει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να «αφρατέψουν», προσθέτετε τα αυγά (1 ολόκληρο και 2 κρόκους). Κοσκινίζετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα βάζετε στο μείγμα, ανακατεύοντας καλά.
Παίρνετε με το κουτάλι μια ποσότητα ζύμης και την ανοίγετε με τα δάχτυλα, στο κέντρο προσθέτετε μισό κουταλάκι πραλίνα, πιέζετε τις άκρες να κλείσουν καλά και πλάθετε απαλά να γίνει μια μπαλίτσα, ύστερα πατάτε απαλά με τις δύο παλάμες σας ώστε να γίνει σαν δίσκος το μπισκότο.
Βάζετε τα μπισκότα σε ταψί που έχετε τοποθετήσει λαδόκολλα ελαφρά βουτυρωμένη ή σε φύλλο σιλικόνης, αφήνετε απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν.
Ψήνετε για 12′ περίπου και ύστερα τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Μπισκότα με γεύση λεμόνι και λευκή σοκολάτα

7

Υλικά:
* 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 1/4 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο
* 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
* 1/4 κ.γ. αλάτι
* 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
* 2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
* 135 γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
(Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το Lurpak,
μπορείτε να βάλετε όμως και άλλη μάρκα)
* 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
* 1 κρόκο αυγού
* 2 βανίλιες σε σκόνη
* 100 γραμμάτια λευκή σοκολάτα (πρέπει να είναι στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον)
Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα.
Κοσκινίζετε όλο το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες και το αλάτι.
Χτυπάτε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να «αφρατέψουν»,
βάζετε και τον κρόκο του αυγού.
Προσθέτετε τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα.
Τέλος προσθέτετε το μείγμα με το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες
και το αλάτι και ανακατεύετε καλά.
Κάνετε τη ζύμη σας μια μπαλίτσα, την τυλίγετε με μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες.
Ύστερα ανοίγετε τη ζύμη με τον πλάστη σε πάχος περίπου 0,50 εκατοστά
σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια
και την κόβετε στα σχέδια που θέλετε σε πάχος περίπου 0,50 εκατοστά.
Τοποθετείτε τα μπισκότα σας μέσα στο ταψί αφού έχετε βάλει το φύλλο σιλικόνης ή την ελαφρά λαδωμένη λαδόκολλα και τα αφήνετε για 20′ περίπου να ψηθούν στους 160 βαθμούς, μέχρι να δείτε να ροδίζουν οι άκρες ελαφρά.
Μόλις ψηθούν τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν εντελώς.
Τρίβετε στον τρίφτη τη σοκολάτα και πασπαλίζετε τα μπισκότα.H λιώνετε τη σοκολάτα και τα βουτάτε μέσα!
Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: Τpομερό γλυκό ψυγείου με μπισκότα και πραλίνα

    21.08.2025 18:27
  • Και κούκλος και νοικοκύρης ο Στάνκογλου: Αυτή τη συνταγή φτιάχνει με επιτυχία και τη του ζητούν οι φίλοι του

    02.05.2024 10:19
  • “Για να μπορούν να φάνε και οι μικρές” Η Χριστίνα Μπόμπα δίνει συνταγή για υγιεινό τσιζκέικ χωρίς ζάχαρη

    29.04.2024 16:11
  • Έτσι αδυνάτισα: H Αντελίνα μας έβαλε στην κουζίνα της και έφτιαξε λαχταριστά μπιφτέκια light

    17.04.2024 10:20
  • Το γλυκό σνακ που ρυθμίζει το έντερο, δυναμώνει τα οστά και ρίχνει την πίεση

    04.12.2023 13:34
  • Από τον Κουτσόπουλο περιμέναμε, αλλά από τη γυναίκα του Χρύσα, ήρθε η συνταγή για μελομακάρονα

    07.11.2023 14:28
  • Θυμίζουν τη συνταγή των γιαγιάδων: Τα πιο αφράτα κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου και το κόλπο που τα απογειώνει

    24.05.2023 16:35
  • Πιο νόστιμες από ποτέ: Η συνταγή του Γιάννη Λουκάκου για «ονειρεμένες» πατάτες με γιαούρτι και φέτα που θα σας ξετρελάνει

    17.05.2023 12:11
  • Ποιος Πετρετζίκης; Η Άντζελα Δημητρίου ντυμένη στα λευκά φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια

    13.04.2023 15:27
  • Κάν’ το όπως η Ελένη: Η απίθανη συνταγή της για Πασχαλινά κουλουράκια με γεύση τσουρέκι

    10.04.2023 18:47

Δημοφιλή

18.11.2025 21:14

Γιατί πρέπει να στύβετε ένα λεμόνι πριν το τηγάνισμα;

20.10.2025 22:17

Αλμυρό κέικ με το κοτόπουλο που μας περίσσεψε

20.10.2025 22:05

Μελομακάρονα: Η καλύτερη συνταγή για το 2025

20.10.2025 21:50

Τυρόπιτα φόρμας με ζύμη γιαουρτιού

20.10.2025 21:39

Το Μυστικό του Σεφ για τον Τέλειο Κιμά – Συνταγή για κιμά...

02.09.2025 17:10

Το ēthos επιστρέφει στη Γλυφάδα: Το reopening που αλλάζει τους κανόνες της...

01.03.2025 15:37

Χαμóς με τον Άκη Πετρετζίκη: Είπε για 1n φoρά την συνταγή και...

10.06.2024 21:27

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του...

Πρόσφατα

05.12.2025 19:14

Έκλεισαν και άλλη Εθνική Οδό οι αγρότες – Αποκλεισμός επ’αόριστον στην κυκλοφορία

05.12.2025 18:37

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Παραλύει» ξανά η χώρα – Μόλις ανακοινώθηκε

05.12.2025 18:18

Απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων στην Ελλάδα: Χρονοδιάγραμμα και κριτήρια

05.12.2025 18:08

Δεν τα κατάφερε η Αγγελική – Έφυγε σε ηλικία μόλις 49 χρονών

05.12.2025 17:44

Κακοκαιρία Byron: «Βούλιαξε» πασίγνωστη πόλη – Θυμίζει «Βενετία»

05.12.2025 17:32

ΕΚΤΑΚΤΟ Καιρός: Νέα πρόβλεψη Καλλιάνου – Τι έρχεται αύριο Σάββατο

05.12.2025 17:10

Έκτακτn είδηση για όσους έχουν Netflix, μόλις έγινε γνωστό

05.12.2025 16:51

ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΤΕ: ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ KINDER

05.12.2025 16:18

Πέθανε απομονωμένη στα 61 από καρκίνο η όμορφη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

05.12.2025 15:38

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στη Λούτσα:...

05.12.2025 15:03

Σοκ! Σκότωσε τους γονείς του και έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί…

05.12.2025 14:23

Αν πάτε να βγάλετε λεφτά και δείτε αυτό στο ΑΤΜ, φύγετε όσο...

05.12.2025 14:06

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πέθαvε ο αγαπημένος ηθοποιός θρύλος στα 75, δυστυxώς δεν τα...

05.12.2025 13:44

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ…

05.12.2025 13:19

Είναι οι αγαπημένοι του… Θεού, τα ευνοεί το σύμπαν: Τα 2 ζώδια...

05.12.2025 13:02

«Αν σου πω τιμή θα τρελαθείς! Νομίζεις μου το χάρισαν!»: Ο Γκοτσόπουλος...

05.12.2025 12:39

Γρίπη: Μεγάλη ανησυχεία για τον συνδυασμό Covid – RSV – Τι να...

05.12.2025 11:45

Τραγωδία: Αγαπημένο Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του

05.12.2025 11:41

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Πού δεν περνάει τίποτα αυτή τη στιγμή! Η λίστα με...

05.12.2025 11:19

Γιατί στα νεκροταφεία φυτεύουν κυπαρίσσια – Η απάντηση της εκκλησίας

05.12.2025 10:40

ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

05.12.2025 10:30

Βοήθησε μια γυναίκα χωρίς να ξέρει ότι ήταν η δικαστής που κρατούσε...

05.12.2025 10:02

Αuτά τα 3 Zώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα...

05.12.2025 09:55

ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here