Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

“Ελπίζω να μη πάμε στη δραχμή”: Σάλος με τις δηλώσεις Βαρουφάκη για τις επερχόμενες εκλογές – Τι είναι το σχέδιο «Δήμητρα»

Ειδήσεις
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣΔΡΑΧΜΕΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ
by efi f 23.04.2023 16:26
efi f 23.04.2023 16:26
0

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Open, μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Βαρουφάκης, οποίος εξέφρασε την ανησυχία του να μην… επιστρέψει η χώρα στη δραχμή. Στην συνέχεια, παρουσίασε το σχέδιό του για έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμών, σε περίπτωση που κλείσουν οι τράπεζες.

Να τονίσουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Mega, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, είχε παραδεχτεί ότι ορισμένες από τις πολιτικές του κόμματός του μπορεί να οδηγήσουν σε κλείσιμο τραπεζών.

Όσα αποκάλυψε στο OPEN

Ερωτηθείς για το κλείσιμο των τραπεζών το 2015, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υπουργίας του, ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε: «Ποιος έκλεισε τις τράπεζες το ’15; Ο κ. Ντράγκι για να εκβιάσει μία κυβέρνηση να δεχτεί αυτό που γίνεται σήμερα με το Χρηματιστήριο Ενέργειας. Αν αυτή τη στιγμή πετάνε κόσμο από τα σπίτια τους, έρχονται τα αρπακτικά ταμεία τα παίρνουν με το 3% της αξίας τους και βγάζουν τις προσόδους στα Cayman Islands, είναι επειδή ο Ντράγκι έκλεισε τις τράπεζες για να επιβάλει στην κυβέρνηση, τότε, του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν αυτό το πράγμα».

Επέμεινε, δε, ότι «ένας υπουργός Οικονομικών, μία κυβέρνηση πρέπει να έχει σχέδιο για το τι θα γίνει αν καταρρεύσουν οι τράπεζες, όπως έγινε με την Credit Suisse. Εσείς πιστεύετε ότι οι καταθέσεις των Ελλήνων στις ελληνικές τράπεζες είναι ασφαλείς; Δεν είναι. Νομικά, το ελληνικό Δημόσιο έχει υποχρέωση να σου εξασφαλίσει, να σου εγγυάται τις καταθέσεις μέχρι 100.000. Το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει τα χρήματα. Εάν καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα, όπως πήγε να γίνει στην Καλιφόρνια, όπως έγινε με την Credit Suisse, το ελληνικό κράτος δεν έχει τις δυνατότητες -που είχε η Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής, της Ελβετίας- για να παρέμβει και να σου δώσει τις 100.000».

Ερωτηθείς εάν σε αυτή την περίπτωση θα πάμε στη δραχμή, απάντησε: «Ελπίζουμε πως όχι».

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο «Δήμητρα», όπως το έχει παρουσιάσει στο παρελθόν ο κ. Βαρουφάκης, βασίζεται σε τρεις άξονες:

– Πρώτον, υποχρέωση αποδοχής μονάδων «Δήμητρας».

– Δεύτερον, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου εθνικοποίηση τραπεζών, συντεταγμένη χρεοκοπία της Τράπεζας της Ελλάδος εντός δύο ωρών και ίδρυση ελληνικής νομισματικής αρχής.

– Τρίτον, εκτύπωση μονάδων «Δήμητρας» σε χάρτινη μορφή με δήμευση των πιεστηρίων των Εθνικών Λαχείων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του επικεφαλής του ΜέΡΑ25:

Για τις συνεργασίες

Εμείς έχουμε την τάση να λέμε αυτό που πιστεύουμε και να πιστεύουμε αυτό που λέμε τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές. Δεν πρόκειται να υπερψηφίσουμε καμία από αυτές τις συγκυβερνήσεις που μαγειρεύονται.

(σε ερώτηση για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ)

Σε καμία των περιπτώσεων.

(ή το ΠΑΣΟΚ)

Φαντάζεστε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Έχουμε μία ιερή υποχρέωση εμείς οι πολιτικοί, να κοιτάμε το λαό στα μάτια και να του λέμε ακριβώς αυτό που πιστεύουμε και αυτό που σχεδιάζουμε να κάνουμε αν μας εφοδιάσει με την εντολή του, με την ψήφο του.

Εμείς, δύο χρόνια τώρα, επειδή πιστεύουμε στην απλή αναλογική, την εκτιμούμε, την αγαπάμε, τη θέλουμε, πρέπει να τη στηρίζουμε στην πράξη, όχι στα λόγια. Τι σημαίνει αυτό; Επειδή το Σύνταγμά μας δεν επιτρέπει μετεκλογική σύγκλιση, λέμε δύο χρόνια τώρα, ελάτε να κάτσουμε γύρω από ένα τραπέζι, όσοι θεωρούμε τους εαυτούς μας προοδευτικούς και να δούμε τα δέκα μεγάλα ζητήματα του τόπου ποια είναι. Για εμάς, για παράδειγμα, πρώτο είναι τα κόκκινα δάνεια, είναι ο ΦΠΑ, το Χρηματιστήριο Ενέργειας, μία σειρά από πράγματα. Σε αυτά έχουμε καταθέσει προτάσεις.

Γι’ αυτό που λέει ο Μητσοτάκης ότι είναι τερατογένεση μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜέΡΑ25;

Έχει δίκιο. Διαγκωνίζονται δύο τερατογενέσεις, η μία είναι η τερατογένεση μίας δήθεν προοδευτικής συγκυβέρνησης χωρίς πρόγραμμα, αλλά τι προτείνει ο κ. Μητσοτάκης, μια ακόμα χειρότερη τερατογένεση, δηλαδή εκείνος να έχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή με 35% του ελληνικού λαού. Το 65% εναντίον αλλά ο κ. Μητσοτάκης να είναι αυτοδύναμος. Έχουμε δύο τερατογενέσεις. Αλλά να επιστρέψουμε στο προηγούμενο γιατί έχει μεγάλη σημασία.

Θέλεις να κυβερνήσεις, δεν πρέπει να πεις στον πολίτη τι θα κάνεις αν κυβερνήσεις;

Για το Χρηματιστήριο Ενέργειας τι κάνουμε;

Για τα κόκκινα δάνεια. Εμείς έχουμε πρόταση και να κάτσουμε γύρω από ένα τραπέζι και να δούμε ποια είναι τα ελάχιστα που απαιτούνται σε αυτή τη χώρα για να γίνει βιώσιμη η οικονομία της, γιατί για το ΜέΡΑ25 δεν είναι βιώσιμη η οικονομία.

Δεν θα δώσουμε ποτέ ψήφο εμπιστοσύνης σε οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν έχει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα. Ο κ. Μητσοτάκης έχει συγκροτημένο πρόγραμμα, ξέρουμε τι θα κάνει αν κυβερνήσει.

Και λέμε στον κ. Τσίπρα, στον κ. Ανδρουλάκη, στο ΚΚΕ, σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, εάν θέλετε να τιμήσετε την απλή αναλογική ελάτε να μιλήσουμε πριν τις εκλογές. Μας κλείσανε όλοι την πόρτα.

Για το αν βλέπει κυβέρνηση από την πρώτη κάλπη

Μηδέν πιθανότητα. Η πρώτη κάλπη θα δώσει, ουσιαστικά θα επιβάλει, μία συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορούν να το κάνουν τη δεύτερη φορά, την δεύτερη Κυριακή αλλά όσο έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν άλλη μία ζαριά με ενισχυμένη αναλογική, κάτι το οποίο το θεωρούμε απαράδεκτο να παίζεις με το Σύνταγμα, να παίζεις με τον εκλογικό νόμο, να καις την απλή αναλογική…

Αν θα σκεφτεί τη συνεργασία σε περίπτωση που πάμε και σε τρίτες κάλπες

Όχι, δεν με ενδιαφέρει το υπουργικό αυτοκίνητο, δεν με ενδιαφέρει ο υπουργικός θώκος. Το έχω αποδείξει γιατί όταν διαφωνήσαμε, εκείνο του βράδυ του δημοψηφίσματος, με τον πρωθυπουργό, παραιτήθηκα.

Δεν θα το συζητήσουμε γιατί δεν τιμάς τη Δημοκρατία, πραγματικά παραβιάζεις βασικές αρχές δημοκρατικής ηθικής όταν άλλα λες στον κόσμο και άλλα πας μετά να κάνεις χωρίς πρόγραμμα.

Το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη θα καταψηφίσουμε όποια συγκυβέρνηση έρθει έτσι χωρίς πρόγραμμα. Δεν δικαιούμαστε να κυβερνούμε χωρίς πρόγραμμα. Είναι παραβίαση των αρχών της Δημοκρατίας.

Γιατί να ψηφίσει ο πολίτης ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη

Γιατί επιτέλους υπάρχει ένα κόμμα που λέει αυτό που πιστεύει και πιστεύει αυτό που λέει και δεν κρυβόμαστε και δεν λογαριάζουμε το πολιτικό κόστος.

Τι λέμε; Λέμε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα καθιστούν τη χώρα μη βιώσιμη, στέλνουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, το brain drain συνεχίζεται και θα επιταχυνθεί, θα έχουμε άλλα 700.000 ακίνητα που θα προστεθούν στα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί, θα έχουμε πάνω από 2 εκατομμύρια ακίνητα…

Για τις τράπεζες

Ποιος έκλεισε τις τράπεζες το ’15; Ο κ. Ντράγκι για να εκβιάσει μία κυβέρνηση να δεχτεί αυτό που γίνεται σήμερα με το Χρηματιστήριο Ενέργειας. Αν αυτή τη στιγμή πετάνε κόσμο από τα σπίτια τους, έρχονται τα αρπακτικά ταμεία τα παίρνουν με το 3% της αξίας τους και βγάζουν τις προσόδους στα Cayman Islands είναι επειδή ο Ντράγκι έκλεισε τις τράπεζες για να επιβάλει στην κυβέρνηση, τότε του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν αυτό το πράγμα.

Ένας υπουργός Οικονομικών, μία κυβέρνηση πρέπει να έχει σχέδιο για το τι θα γίνει αν καταρρεύσουν οι τράπεζες, όπως έγινε με την Credit Suisse. Εσείς πιστεύετε ότι οι καταθέσεις των Ελλήνων στις ελληνικές τράπεζες είναι ασφαλείς; Δεν είναι.

Νομικά το ελληνικό Δημόσιο έχει υποχρέωση να σου εξασφαλίσει, να σου εγγυάται τις καταθέσεις μέχρι 100.000. Το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει τα χρήματα. Εάν καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα, όπως πήγε να γίνει στην Καλιφόρνια, όπως έγινε με την Credit Suisse, το ελληνικό Κράτος δεν έχει τις δυνατότητες -που είχε η Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής, της Ελβετίας- για να παρέμβει και να σου δώσει τις 100.000.

Και τι θα γίνει; Θα πάμε στη δραχμή;

Ελπίζουμε πως όχι.

Εμείς καταθέσαμε στη Βουλή το σχέδιο «ΔΗΜΗΤΡΑ» τον Δεκέμβριο του 2020. Κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πλην της Ελλάδας, έχει σχέδιο για μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, όπως έχει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχέδιο για το τι θα κάνει αν μπουν ξένα στρατεύματα.

Έχεις ιερή υποχρέωση να έχεις σχέδιο ανάγκης.

Το «ΔΗΜΗΤΡΑ» τι είναι; 

Είναι ένα πολύ καινοτόμο και πολύ καλά δουλεμένο σχέδιο για ένα σύστημα ψηφιακών δωρεάν, ένα δημόσιο σύστημα ψηφιακών δωρεάν συναλλαγών που δεν θα επηρεάζεται από το τραπεζικό σύστημα. Είναι ένα σύστημα αυτό το οποίο για εμάς θα έπρεπε να το έχει κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωζώνης, η Γαλλία, η Ιταλία, όχι για να βγεις από το ευρώ, γιατί δίνει βαθμούς ελευθερίας, δημοσιονομικούς, στο Κράτος, γιατί μειώνει το κόστος των συναλλαγών και γιατί σε εξασφαλίζει, σαν ένα αμορτισέρ, σε περίπτωση τραπεζικής κρίσης. Και τι λέμε; Εμείς το λέμε ξεκάθαρα, αν χρειαστεί –ελπίζουμε να μην χρειαστεί- σε περίπτωση που καταρρεύσουν οι τράπεζες από μόνες τους ή τις κλείσει η Φρανκφούρτη, όπως έκανε το 2015, να υπάρχει ένα σύστημα πληρωμών-συναλλαγών το οποίο να μπορεί να μειώσει το κόστος της μετάβασης.

Για την αναφορά Ανδρουλάκη ότι δεν συνεργάζεται με τον δραχμιστή

Κι εγώ δεν συνεργάζομαι με τον άνθρωπο ο οποίος εκπροσωπεί ένα κόμμα που έδεσε χειροπόδαρα τη χώρα σε μία απέραντη φυλακή χρέους, από το 2010 με το Καστελόριζο μέχρι σήμερα. Σε έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί ένα κόμμα που είναι υπεύθυνο για το γεγονός ότι πήραν το μεγαλύτερο δάνειο στην ανθρώπινη ιστορία, το μεγαλύτερο δάνειο, εκείνα τα 110 δις με το Καστελόριζο, για να το δώσουν όλο αυτό στις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες δήθεν για να σώσουν την Ελλάδα και το πήραν το δάνειο αυτό για να σώσουν τις γαλλογερμανικές τράπεζες υπό όρους που καταδίκασαν 1 εκατομμύριο νέους και νέες να φύγουν από τη χώρα. Μη μας μιλάει ο κ. Ανδρουλάκης.

Για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει μνημόνιο

Το ΜέΡΑ25 υπάρχει επειδή τον Αύγουστο του 2018, το βλέπαμε από τον Μάρτιο που ιδρύσαμε το ΜέΡΑ25, μπήκαμε στο χειρότερο 4ο μνημόνιο το οποίο με οργουελιανή λογική το ονόμασαν «έξοδο από το μνημόνιο». Τον Αύγουστο του 2018 ο κ. Τσίπρας υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο, μέχρι το 2060, που είναι υπεύθυνο για αυτό το όνειδος που γίνεται με τους πλειστηριασμούς. Είναι δυνατόν να έχουμε 24% ΦΠΑ σε μια σπασμένη οικονομία;

Για την αναβάθμιση από την Standard and Poor’s

Μπορεί να ισχύει αυτό που λέει το ΜέΡΑ25, ότι η ελληνική οικονομία δεν είναι βιώσιμη και το ελληνικό χρέος να αγοράζεται και να πωλείται τόσο όμορφα στις αγορές και να είναι ενθουσιασμένοι οι επενδυτές. Ξέρετε γιατί; Γιατί γνωρίζουν ότι η ελληνική οικονομία δεν είναι βιώσιμη άρα το επιτόκιο είναι 4,6, 4,5% του δεκαετούς ενώ του γερμανικού είναι 2 κόμμα κάτι, άρα παίρνουν ένα πάρα πολύ ωραίο spread αγοράζοντας το ελληνικό ομόλογο αντί για το γερμανικό και παράλληλα έχουν την Κριστίν Λαγκάρντ η οποία -όσο οι ελληνικές κυβερνήσεις λένε ΝΑΙ σε όλα, στα κόκκινα δάνεια, καταστρέφουν τον ελληνικό λαό- κλείνει το μάτι στον επενδυτή και του λέει, πάρτο εσύ με 4,6, πάρε το spreadσου και άμα χρειαστεί θα στο αποπληρώσω εγώ. Βεβαίως είσαι ενθουσιασμένος με το ελληνικό πτωχευμένο δημόσιο το οποίο σου δίνει εξασφαλισμένα κέρδη σε σχέση με το γερμανικό.

Το τελευταίο που χρειάζεται το ελληνικό δημόσιο είναι να δανειστούμε κι άλλα με έστω λίγο χαμηλότερα επιτόκια. Όταν είσαι πτωχευμένος απαγορεύεται να δανείζεσαι κι άλλο.

Αν πάρουμε την επενδυτική βαθμίδα δεν είναι θετικό για τη χώρα;

Όχι, δεν είναι. Είναι τραγικό.

Κανένας πτωχευμένος δεν υπερέβη την πτώχευσή του δανειζόμενος.

Ο μόνος λόγος που μας δανείζουν είναι γιατί έρχονται με τα αρπακτικά ταμεία και παίρνουν αξία πάνω από 9ο δισεκατομμύρια τα επόμενα 3-4 χρόνια τα funds τα οποία σου παίρνουν ένα δάνειο των 100.000 με 3.000, το σκοτώνουν στον πλειστηριασμό με 50 και έχουν βγάλει 47.000 και τα πάνε στα Cayman Islands. Αυτή η λεηλασία γίνεται στη χώρα μας υπό την ομπρέλα της δήθεν διάσωσης και της επενδυτικής βαθμίδας.

Αντέχει η χώρα να πάει στη δραχμή;

Εγώ δεν θέλω να φύγουμε από το ευρώ.

Εμείς τι λέμε, τι λέει το ΜέΡΑ25, θα πάμε το ΦΠΑ στο 15%, θα καταργήσουμε την προπληρωμή φόρου, θα βάλουμε πλαφόν 5% στην τιμή της λιανικής ενέργειας του ηλεκτρικού πάνω από το μέσο κόστος, αν αυτοί, οι τροϊκανοί, μας απειλήσουν ότι θα μας κλείσουν τις τράπεζες γιατί κάνουμε τα απαραίτητα, τα αυτονόητα για να ορθοποδήσει αυτή η κοινωνική οικονομία τότε θα τους πούμε, κάντε το χειρότερό σας.

Αν υπάρχουν περιπτώσεις αποστασίας εις βάρος του ΜέΡΑ25, αν πήραν βουλευτές

Βεβαίως, πήραν κιόλας.

Εγώ θεωρώ ότι καθένας, καθεμία έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη και να αλλάξει και κόμμα. Δεν έχεις δικαίωμα όταν σε έχει εκλέξει ένα κόμμα, ένας λαός μετά να πας να κάνεις πολιτικό αλισβερίσι, να κάνεις εμπόριο, στο πλαίσιο ενός παζαριού-αποστασίας, με ένα άλλο κόμμα.

Για τον Κασιδιάρη

Μετά από την οικονομική κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας το 2010 έχει εκκολαφτεί το αυγό του φιδιού, ο φασισμός, ο ναζισμός.

Εμείς θέλουμε να τον τσακίσουμε αλλά θεωρούμε ότι αυτά που κάνει ο κ. Βορίδης, τη μία τροπολογία μετά την άλλη έκανε τον Κασιδιάρη άνθρωπο. Ουσιαστικά έκανε προεκλογική καμπάνια η Κυβέρνηση, χωρίς να το θέλει, υπέρ του Κασιδιάρη. Δεν μπορείς να σώσεις τη Δημοκρατία από κάποιον που θέλει να την ακρωτηριάσει, όπως ο Κασιδιάρης, ακρωτηριάζοντάς την εσύ μέσα από τροπολογίες της τελευταίας στιγμής που απαγορεύουν κόμματα στη βάση μιας αμνησίας.

(σε ερώτηση τι έπρεπε να γίνει)

Να τους νικήσουμε στις κάλπες. Τους φασίστες πρέπει να τους κερδίσουμε στις κάλπες, μέσα από τη πειθώ, μέσα από την δημοκρατική διαδικασία, στους δρόμους, στις πλατείες, στερώντας τους το οξυγόνο το οποίο τους κρατάει ζωντανούς.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Ο ελληνικός σταυρός μπαίνει στα φανάρια – Τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνεις

    30.11.2025 23:58
  • Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν υπήρξαν τραυματίες

    30.11.2025 23:52
  • Μόλις μαθεύτηκε η χρονολογία της χειροβομβίδας που ανατίναξε τον 19χρονο Ραφαήλ και σοκάρει

    30.11.2025 23:29
  • Λούτσα: Γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που ήρθε για την ορκωμοσία της κοπέλας του και σκοτώθηκε – «Δυστυχώς είναι το παιδί μου…»

    30.11.2025 22:34
  • Έκτακτo για π.Αντώνιο – Τούμπα όλα στην υπόθεση

    30.11.2025 20:27
  • Έκτακτo για Σπύρο Μπιμπίλα

    30.11.2025 19:58
  • «Γιατί με πολεμάτε ακόμα;»: Πλάνταξε στο κλάμα ο Αναγνωστόπουλος όταν έμαθε πως η μικρή Λυδία άλλαξε επίθετο

    30.11.2025 19:15
  • ΣΟΚ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

    30.11.2025 18:59
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραλύει η χώρα για δύο ημέρες

    30.11.2025 18:22
  • Φρικτό θανατηφόρο: Νεκρή η 17χρονη Αλίκη, θετικός στο άλκοτεστ ο οδηγός του μοιραίου διπλοκάμπινου

    29.11.2025 17:35

Δημοφιλή

04.12.2025 23:59

Θρήνος για τον Χρήστο που πέθανε μόλις 29 χρονών

04.12.2025 23:34

Κακοκαιρία Byron: Κατολισθήσεις και πλημμύρες έφεραν οι βροχοπτώσεις

04.12.2025 23:14

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας η Αττική όλο το βράδυ – Οι 5...

04.12.2025 22:42

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ INTERCITY ME 400 EΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

04.12.2025 22:17

Έκλεισαν τη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου – Ουρές χιλιομέτρων

04.12.2025 21:53

EKTAKTO: Γενικό μπλακ άουτ τώρα λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 21:25

Μόλις ανακοινώθηκε: «Παραλύει» αύριο όλη η χώρα

04.12.2025 21:12

Χιόνι και μέσα στην πόλη: Η εβδομάδα του Δεκέμβρη που θα κάνει...

Πρόσφατα

04.12.2025 21:53

EKTAKTO: Γενικό μπλακ άουτ τώρα λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 21:38

Η υπερβολική κατανάλωση αυτών των 4 φαγητών καθημερινά θα καταστρέψει ακόμη και...

04.12.2025 21:25

Μόλις ανακοινώθηκε: «Παραλύει» αύριο όλη η χώρα

04.12.2025 21:12

Χιόνι και μέσα στην πόλη: Η εβδομάδα του Δεκέμβρη που θα κάνει...

04.12.2025 20:58

Δυσάρεστα νέα για την υγεία της Χρυσούλας Διαβάτη – Μόλις έγινε γνωστό

04.12.2025 20:30

Αuτά είναι τα 3 ζώδια που το μυαλό τους στροφάρει με χίλια...

04.12.2025 20:05

Βόμβα στην υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Καλογήρου: Του έκοψαν το

04.12.2025 19:45

Δώρο Χριστουγέννων 2025: Ξεκινούν οι πληρωμές, πώς να το υπολογίσετε

04.12.2025 19:33

Ανακαλείται πασίγνωστο προϊόν από τα ράφια του σούπερ μάρκετ – Περιέχει επικίνδυνη...

04.12.2025 19:16

Πώς μας προειδοποιεί το συκώτι ότι είναι υπερφορτωμένο

04.12.2025 19:04

Παρασκευή Κουτσαΐδη: H τυφλή μαθήτρια από την Κρήτη που αρίστευσε στις εξετάσεις

04.12.2025 18:52

Κακοκαιρία: Ισχυρός πυρήνας καταιγίδας στη Δυτ. Αττική – Στο «κόκκινο» 7 περιοχές...

04.12.2025 18:28

Συγκλονιστικό βίντεο: Χείμαρρος «κατάπιε» ΙΧ – Τρεις άνθρωποι σώθηκαν την τελευταία στιγμή

04.12.2025 18:19

Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 17:50

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια – Κερδίζουμε ή χάνουμε μια...

04.12.2025 17:39

Κακοκαιρία Byron: Νεροποντή στην Αττική – Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι

04.12.2025 17:10

Διαζύγιο βόμβα για πασίγνωστη κυρία της Ελληνικής τηλεόρασης, σoκ στην ελληνική showbiz

04.12.2025 16:29

ΣΟΚ τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους αγρότες

04.12.2025 15:46

Άγγελος Λάτσιος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Ναυτικό – «3 μέρες στο...

04.12.2025 15:31

EKTAKTH ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ – Σoκ τι ανακοίνωσε

04.12.2025 15:14

Την δηλητηρίασε με χλωροφόρμιο: Η αληθινή ιστορία της 15χρονης Στέφι – Βρέθηκε...

04.12.2025 14:44

Αδιανόητο το ποσό: Τόσο κοστίζει η “απλή” τσάντα που κρατούσε η Μενεγάκη...

04.12.2025 14:24

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΛΙΟΝΑΚΗ

04.12.2025 13:25

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here