Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Ο καύσωνας της χιλιετίας θα πλήξει την Ευρώπη – Τα ψάρια βράζουν και πεθαίνουν από ασφυξία στην Γερμανία

Ειδήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
by Newsroom 03.08.2018 20:43
Newsroom 03.08.2018 20:43
0

Το καλοκαίρι… αγνοείται! Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Έντονα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους θα «χτυπήσουν» τη χώρα και σήμερα αλλά το πιο ανησυχητικό νέο είναι ο καύσωνας της χιλιετίας που θα πλήξει την Ευρώπη. Οι Αρχές στο Αμβούργο διέταξαν να διοχετευτεί φρέσκο νερό σε αρκετές λίμνες, για να αυξηθούν τα ποσοστά οξυγόνου και να διασωθούν τα ψάρια! Απίστευτα πράγματα.

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη για το άνευ προηγουμένου κύμα καύσωνα καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να σπάσει τα επόμενα 24ωρα πολλά ρεκόρ, ειδικά στην Ιβηρική χερσόνησο.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι επιστήμονες καθώς κύμα καύσωνα σαρώνει την Ευρώπη και ιδιαίτερα την Ιβηρική χερσόνησο, όπου σημειώνονται θερμοκρασίες – ρεκόρ.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν για θερμοκρασίες άνω του φυσιολογικού που θα συνεχιστούν από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο.

Αν και η μέση θερμοκρασία τον Ιούλιο κυμαίνεται στους 35 βαθμούς Κελσίου στην Ισπανία και την Πορτογαλία, το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το skynews, τα θερμόμετρα αναμένεται να δείξουν θερμοκρασίες που θα πλησιάζουν τους 50 βαθμούς Κελσίου!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το skynews δεν αποκλείεται ακόμα και να σπάσει το ρεκόρ των 47,8 βαθμών Κελσίου που κρατά η Αθήνα από τις 10 Ιουλίου του 1977.

Σύμφωνα με τις προγνώσεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας The Weather Company στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης θα σημειωθούν θερμοκρασίες πάνω από τις φυσιολογικές μέχρι τον Οκτώβριο.

Το σύστημα υψηλής πίεσης που έρχεται από την Αφρική αναμένεται να μετατρέψει σε φούρνο και τη νοτιοδυτική Γαλλία.

Η χώρα «βράζει» εδώ και αρκετό διάστημα και μέχρι το Σαββατοκύριακο που αναμένονται «σαραντάρια» τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν μηνύματα για τα μέσα προστασίας από τη θερμοπληξία και την αφυδάτωση υπό το φόβο μιας επανάληψης του φονικού καύσωνα του 2003, ο οποίος είχε στοιχίσει τις ζωές 14.800 ανθρώπων.

Στη Γερμανία ο υδράργυρος εκτινάχθηκε στους 39,2 στην πόλη Μπέρνμπουργκ στα ανατολικά, και μπορεί να ξεπεράσει το ιστορικό ρεκόρ των 40,3 βαθμών Κελσίου.

Λόγω του καύσωνα και της ανόδου της θερμοκρασίας σε δύο από τα μεγαλύτερα ποτάμια της χώρας, τον Ρήνο και τον Έλβα, τα ψάρια πεθαίνουν από ασφυξία κι οι Αρχές στο Αμβούργο διέταξαν να διοχετευτεί φρέσκο νερό σε αρκετές λίμνες, για να αυξηθούν τα ποσοστά οξυγόνου.

Την περασμένη εβδομάδα οι Πολωνικές Αρχές απαγόρευσαν το κολύμπι σε πάνω από 50 παραλίες κατά μήκος των ακτών της χώρας στη Βαλτική λόγω της ανάπτυξης τοξικών βακτηριδίων στην ασυνήθιστα ζεστή θάλασσα.

Αν και οι παραθεριστές αναμένουν συνήθως θερμοκρασίες γύρω στους 35 βαθμούς Κελσίου αυτή την περίοδο στην Ισπανία και την Πορτογαλία, δεν αποκλείεται το θερμόμετρο να πλησιάσει τους 50!

Ήδη η ισπανική μετεωρολογική υπηρεσία Αemet έχει σημάνει συναγερμό στη μισή χώρα.

Αν και οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένεται να καταγραφούν στα ηπειρωτικά, οι συνθήκες δεν θα είναι πολύ καλύτερες σε παράκτιες περιοχές και θέρετρα όπου συχνάζουν εκατομμύρια ντόπιοι και τουρίστες…

Η Μαδρίτη «έλιωνε»χθες στους 40C, η Σεβίλλη και η Κόρντομπα «ψήνονταν» στους 41C και σήμερα το θερμόμετρο αναμένεται να εκτιναχθεί στους 44 στην περιοχή Μπανταχόζ κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία.

Οι Αρχές καλούν τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες -ηλικιωμένους και παιδιά- να αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο, να χρησιμοποιούν αντηλιακά, να προτιμούν τους κλιματιζόμενους κλειστούς χώρους και να πίνουν άφθονα υγρά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία δεν πρόκειται να πέσει απόψε κάτω από τους 25 στη Μαγιόρκα και την Ίμπιζα, ενώ θα συνεχίσει να ανεβαίνει τα επόμενα 24ωρα.

«Οι συνθήκες ζεστού και ξηρού θέρους συνεχίστηκαν τον Ιούλιο στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας/δυτικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας», δήλωσε ο Τοντ Κρόφορντ, ο επικεφαλής των μετεωρολόγων της Υπηρεσίας.

«Περιμένουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί τον Αύγουστο, παρόλο που υπάρχουν τώρα μερικές ενδείξεις ότι η χαμηλή πίεση… μπορεί να δώσει τη θέση της σε υψηλότερες πιέσεις κάποια στιγμή τον Αύγουστο, κάτι που θα μειώσει τον κίνδυνο της ακραίας ζέστης τουλάχιστον στο δυτικό άκρο της Ευρώπης».

Η υπηρεσία The Weather Company, η οποία ανήκει στην IBM, παρέχει καιρικές προγνώσεις στους τομείς των εμπορευμάτων και της ενέργειας.

Αύγουστος

Σκανδιναβία – Θερμότερη από το φυσιολογικό Βρετανία – Θερμότερη από το φυσιολογικό Βόρεια ηπειρωτική Ευρώπη – Θερμότερη από το φυσιολογικό Νότια ηπειρωτική Ευρώπη – Θερμότερη από το φυσιολογικό, με εξαίρεση την Ιβηρική και το νοτιοανατολικό άκρο της Ευρώπης

Σεπτέμβριος

Σκανδιναβία – Θερμότερη από το φυσιολογικό Βρετανία – Θερμότερη από το φυσιολογικό Βόρεια ηπειρωτική Ευρώπη – Θερμότερη από το φυσιολογικό Νότια ηπειρωτική Ευρώπη – Δροσερότερη από το φυσιολογικό, εκτός από την Ιβηρική και τη νοτιοανατολική Ευρώπη

Οκτώβριος

Σκανδιναβία – Θερμότερη από το φυσιολογικό Βρετανία – Θερμότερη από το φυσιολογικό Βόρεια ηπειρωτική Ευρώπη – Θερμότερη από το φυσιολογικό Νότια ηπειρωτική Ευρώπη – Δροσερότερη από το κανονικό στα νοτιοανατολικά· θερμότερη από το φυσιολογικό στα νοτιοδυτικά

Ιταλία: Σε επιφυλακή η χώρα κατά την πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού

Η σημερινή, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα είναι η πιο ζεστή ημέρα από την αρχή του καλοκαιριού στην Ιταλία. Επιφυλακή λόγω της παρατεταμένης ζέστης έχει σημάνει σε συνολικά 18 πόλεις. Μεταξύ αυτών, στη Ρώμη, στην Φλωρεντία, στην Γένοβα, στο Τορίνο, στην Τεργέστη και στην Βενετία.

Στο νησί της Σαρδηνίας επίσης το θερμόμετρο αναμένεται να αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Η επιφυλακή, που συνδέεται με κίνδυνο να ξεσπάσουν πυρκαγιές, βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Στη Ρώμη, στην αρχαία αγορά και δίπλα στην αψίδα του Κωνσταντίνου, η Πολιτική Προστασία θα μοιράζει σε ντόπιους και τουρίστες δωρεάν μπουκαλάκια με εμφιαλωμένο νερό μέχρι τις 4 το απόγευμα, τοπική ώρα. Όπως αναφέρει ο Τύπος, ρεκόρ σημειώνει και η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω της μαζικής χρήσης των μηχανημάτων κλιματισμού σε όλη τη χώρα.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται μείωση της θερμοκρασίας, με πιθανότητα βροχοπτώσεων και χαλαζοπτώσεων σε πολλές περιοχές της κεντρικής και νότιας Ιταλίας.

Extreme heat is expected to build across western Europe during the beginning of August

Temperatures up to 5-10C above normal ?️ Be aware of heat exhaustion and possibility of fire danger

More details: https://t.co/tzqZwPJCT6 #TuesdayThoughts #Heatwave pic.twitter.com/hSKPnO7R4O

— The Weather Channel UK (@weather_UK) July 31, 2018

Heading abroad? Extreme heat warning issued to tourists with temperatures in #Spain set to hit dangerous highs of 45C+ https://t.co/TZY0CGQ1eB #Heatwave pic.twitter.com/b9C1nVKWZ8

— The Weather Channel UK (@weather_UK) August 2, 2018

Αγνοείται το καλοκαίρι από την Ελλάδα -Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ -Ποιες περιοχές βάζει το στόχαστρο 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού ανακοινώθηκε από την ΕΜΥ. Όπως τονίζει ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σήμερα Τετάρτη κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο.

Το μεσημέρι και το απόγευμα θα επηρεαστούν πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Την Πέμπτη κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. Από το μεσημέρι η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική και Κεντρική Στερεά.

Την Παρασκευή κατά διαστήματα η Συτική και Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Από το μεσημέρι η Δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Το Σάββατο θα επηρεαστούν κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία, Ημαθία, Πέλλα), η Ήπειρος και η Θεσσαλία.

Την Τετάρτη αναμένονται καταιγίδες τοπικά ισχυρές κατά διαστήματα στην κεντρική Μακεδονία και τις Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι στην βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο και τις απογευματινές ώρες πιθανόν στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Ο υδράργυρος θα δείξει από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι, από μεταβλητές διευθύνσεις, θα φτάσουν σε ένταση τα 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 22 και 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για ΤΡΟΠΙΚΟ ΚΛΙΜΑ και η κουφόβραση σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Προσοχή μέχρι και την Παρασκευή, προβλέπονται ιδιαίτερα υψηλές τιμές υγρασίας και δυσφορίας. Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου…

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ (ΚΟΥΦΟΒΡΑΣΗΣ) ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Να αποφεύγεται η έντονη κόπωση τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή!

Φίλες και φίλοι ΥΠΟΜΟΝΗ!Εντονη η κουφόβραση τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας, κατάσταση που παραπέμπει σε τροπικά κλίματα και σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Θέλει γενικά προσοχή, τουλάχιστον μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς αν και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται γύρω στους 30-33 βαθμούς Κελσίου, προβλέπονται ιδιαίτερα υψηλές τιμές σχετικής υγρασίας και δυσφορίας κατά τόπους, οπότε για καλό και για κακό να αποφεύγεται η έντονη κόπωση κυρίως απο τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες και όχι μόνο.

Αισθητή θα είναι η ανακούφιση στην Αττικη απο την Παρασκευή με βοριαδακι ενώ στην Θεσσαλονικη η ανακούφιση θα επέλθει μεν κι εδώ από την ερχόμενη Παρασκευή αλλα μια ελαφρά αίσθηση δυσφορίας αναμένεται να διατηρηθεί κυρίως τις βραδινές ώρες..

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου

Σε επιφυλακή η χώρα: Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές σήμερα

Για υψηλό κίνδυνο για πυρκαγιές προειδοποιεί για σήμερα Πέμπτη η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, εκτός των Σποράδων, αλλά και σε Αττική και ανατολική Κρήτη.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Πέμπτη 02 Αυγούστου 2018, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

• Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Σάμος, Ικαρία)

• Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα)

Δείτε αναλυτικά τον κίνδυνο πυρκαγιά σε όλη την Ελλάδα

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

pic.twitter.com/h9cIic1p3P

— Civil Protection GR (@GSCP_GR) August 1, 2018

Πηγή: .tilestwra.com

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Θρήνος στον ΣΥΡΙΖΑ

    11.01.2026 23:51
  • Στο πλευρό της Καρυστιανού ο πιο πλούσιος Έλληνας βουλευτής – Αυτός είναι

    11.01.2026 23:45
  • Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

    11.01.2026 22:45
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ

    11.01.2026 22:38
  • Θρήνος σε παιδικό πάρτι, αντί για γενέθλια κάνουν κηδεία: Νεκpά 2 αδερφάκια, στο νοσοκομείο τα άλλα 13 παιδιά

    11.01.2026 21:57
  • Αεροπορική τραγωδία: Έξι νεκροί από πτώση αεροσκάφους – Γνωστός τραγουδιστής ανάμεσα στα θύματα

    11.01.2026 21:26
  • Ιράν: Στους 538 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών διαδηλωτών

    11.01.2026 20:52
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    11.01.2026 20:47
  • Γεμίζουν τα Νοσοκομεία: Αυτά είναι τα 2 χαρακτηριστικά πρώτα – πρώτα συμπτώματα που κανείς δεν δίνει σημασία αλλά «φωνάζουν» ότι κόλλησες Γρίπη Α

    11.01.2026 20:35
  • Προσοχή: Ανακαλείται ταχίνι με επικίνδυνο παθογόνο – Μην το καταναλώσετε

    11.01.2026 20:30

Δημοφιλή

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

12.01.2026 23:14

Έκτακτo από Πάτρα: Μόλις μαθεύτnκε για την Λόρα, με ποιον συναντήθηκε

12.01.2026 22:53

Γεωργία Κρητικού: Πώς είναι 5 μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της,...

12.01.2026 22:20

Ματέο Παντζόπουλος – Ελένη Μενεγάκη : Μόλις μαθεύτηκε

12.01.2026 21:56

ΑΝΕΙΠΩΠΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Πρόσφατα

18.01.2026 18:28

H Ιωάννα-Μαρία τυφλώθηκε από ιατρικό λάθος, σπούδασε ψυχολογία και ίδρυσε την πρώτη...

18.01.2026 17:22

Η Ιωάννα που έστησε καντίνα στη Νέα Υόρκη και οι πελάτες έκαναν...

18.01.2026 15:45

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το...

18.01.2026 14:48

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.....

18.01.2026 14:44

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα...

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:53

Τούρκος δημοσιογράφος για την Άλωση το 1453: Αυτά τα μέρη δεν ήταν...

18.01.2026 13:35

Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη του μητέρα: «Είναι 81 ετών και παραμένει...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 13:29

Καίτη Γαρμπή: «Δεν στήνεις τον άλλο στον τοίχο για μια απιστία. Θα...

18.01.2026 13:20

Ποια προνόμια απολαμβάνουν οι φοιτητές και ποιο είναι το κόστος ενοικίασης –...

18.01.2026 13:14

Αν θυμάστε αuτά τα αντικείμενα είστε σίγουρα πάνω από 50 χρονών

18.01.2026 13:08

Κανείς δεν τον θυμήθηκε: Πέθανε μόνος σε ένα διαμέρισμα και τον βρήκαν...

18.01.2026 13:01

O Ν. Οικονομόπουλος έφτιαξε ξενοδοχείο στη Μύκονο και η ομορφιά του ξεπερνά...

18.01.2026 10:32

Αγνώριστη σήμερα στα 65 η πασίγνωστη τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

18.01.2026 09:59

Έκτακτn είδηση για Ντέμη Νικολαΐδη

17.01.2026 17:47

Είδατε πρώτα μια χελώνα ή μια καμήλα; Τι αποκαλύπτει αυτό για το...

17.01.2026 17:46

Τι συμβαίνει στην ψυχή όταν το σώμα θάβεται;

17.01.2026 17:44

Το τεστ προσωπικότητας με το πιρούνι: Τι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος...

17.01.2026 17:43

Λίπος στο συκώτι: Τι να τρώτε για να το μειώσετε χωρίς φάρμακα...

17.01.2026 17:41

Η παρασκευή σπιτικού ελληνικού γιαουρτιού είναι μια απλή και φυσική διαδικασία

17.01.2026 17:39

Πώς να αντιμετωπίσετε μουχλιασμένους, φουσκωμένους ή ξεφλουδισμένους τοίχους χωρίς να προσλάβετε επαγγελματία

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here