Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Γκέι μακελειό στη Μεσσηνία – Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια

Ειδήσεις
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΕΙΔΗΣΕΙΣ
by Konstantina S 18.10.2025 15:05
Konstantina S 18.10.2025 15:05
0

Φοινικούντα: «Μου είπε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από τη διαθήκη πηγαίνει στον επιστάτη, στα 30 εκατ. ευρώ η περιουσία του» – Η κατάθεση της ανιψιάς του 68χρονου

Τώρα εξηγούνται όλα για το γκέι μακελειό στη Μεσσηνία

Η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του θείου της και σκιαγράφησε τον χαρακτήρα του – Τον χαρακτήρισε «απόλυτο» και «αυταρχικό» που «δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του»

Αποκαλυπτική είναι η κατάθεση της ανιψιάς του 68χρονου που δολοφονήθηκε μαζί με τον επιστάτη του στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα. Η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του θείου της και σκιαγράφησε τον χαρακτήρα του λέγοντας πως πριν από κάποια χρόνια ο τελευταίος είχε κατηγορήσει τον ανιψιό του για κλοπή. Μετά βέβαια, όπως πρόσθεσε, οι σχέσεις τους εξομαλύνθηκαν.

«Είμαι ανιψιά του θύματος. Πιο συγκεκριμένα, είμαι κόρη της αδερφής του και ήρθα σήμερα εδώ για να σας πω ότι γνωρίζω για τον θείο μου και τη ζωή του, γιατί θέλω να πιαστούν, όσο πιο σύντομα γίνεται, οι άνθρωποι που του έκαναν αυτό το κακό. Από τότε που γεννήθηκα όλα μου τα καλοκαίρια τα περνούσα στη Φοινικούντα, μαζί με τον θείο μου. Στα 18 μου έφυγα από εδώ και πήγα στην Αθήνα για να δουλέψω σε τράπεζα. Έκανα οικογένεια και κάθε καλοκαίρι συνέχιζα να επισκέπτομαι για διακοπές Φοινικούντα και να μένω στο σπίτι του θείου μου του Κώστα», είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

Στη συνέχεια περιέγραψε στους αστυνομικούς πως είχε συζητήσει με τον θείο της για να κάνει ανακαίνιση σε σπίτι ενώ χαρακτήρισε τον θείο της «απόλυτο» και «αυταρχικό» που «δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του» και «κρατούσε το ταμείο και έκανε κουμάντο»:

«(…) Τα τελευταία τρία χρόνια έρχομαι και μένω στο πατρικό της μητέρας μου, που είναι πατρικό και του θείου μου του Κώστα και έχω μεταφέρει και κάποια πράγματα μου από την Αθήνα στο σπίτι αυτό. (…) Τον τελευταίο χρόνο έρχομαι πολύ πιο συχνά, για να καταλάβετε είμαι εδώ σχεδόν μόνιμα. Κάποια στιγμή λοιπόν συζήτησα με τον θείο μου, με τον οποίο είχα άριστες σχέσεις, με αγαπούσε σαν κόρη του και εγώ σαν πατέρα μου, την επιθυμία μου να κάνω μία ανακαίνιση στο σπίτι το οποίο μου είχε παραχωρήσει με προσύμφωνο ο Τ. Δ. ανιψιός του θείου μου κατόπιν προτροπής του. Ότι έλεγε ο θείος μου γινόταν. Ήταν απόλυτος και αυταρχικός και δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Αυτός κρατούσε το ταμείο και έκανε κουμάντο. Όταν λοιπόν εγώ του είπα για την ανακαίνιση που ήθελα να κάνω, τον Ιούλιο που μας πέρασε, αυτός μου είπε “με έχεις τρελάνει, παράτα με” και εγώ του απάντησα, πως, αν συνέχιζε αυτή τη συμπεριφορά, εγώ θα έπαιρνα τα πράγματά μου και θα έφευγα. Ακόμα του είπα να διώξει τον γιο μου από το κάμπινγκ, όπου κάθε καλοκαίρι δούλευε για τον θείο μου τον Κώστα και εκείνος του έδινε κάποια χρήματα. Μόλις του είπα αυτό μου έκλεισε το τηλέφωνο. Ήταν η μόνη φορά που τσακωθήκαμε πραγματικά».

«Περιουσία που αξίζει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ»
Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον θείο της, περιέγραψε: «Ο θείος μου ξεκίνησε χωρίς να έχει λεφτά και έφθασε σήμερα να έχει περιουσία που αξίζει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. (…) Ήταν πολύ ιδιόρρυθμος και επειδή ήθελε πάντα να γίνεται το δικό του, όσοι εξαρτιόνταν από αυτόν, έπρεπε να του κάνουν όλα τα χατίρια, γιατί αν δεν τα έκαναν, μπορούσε να τους αφήσει χωρίς φαγητό. (…) Ο μόνος άνθρωπος που άντεχε να στέκεται δίπλα στον θείο μου ήταν ο φίλος του και βοηθός του ο Β., ο οποίος και αυτός έχασε τη ζωή του. (…) Του είχε τρομερή αδυναμία. Πέθαινε για αυτόν και τον ζούσε, τον έντυνε με ακριβά ρούχα, του έχει αγοράσει Mercedes και από όσο μου είχε πει ο θείος μου το μεγαλύτερο ποσοστό από τη διαθήκη του θα πήγαινε στον Β. Ο Β. δεν είχε καλή σχέση με τον Τ. Δ. ανιψιό του θείου μου χωρίς όμως να ξέρω τον λόγο και όταν ρωτούσα τον θείο μου, αν ήταν για τα κληρονομικά, μου έλεγε όχι. Ο Β. είχε τρελή αδυναμία στον θείο μου, το ίδιο και ο θείος μου στον Β.

Σχετικά με τη σχέση του θείου της με τον ανιψιό του που ήταν παρών στο έγκλημα ανέφερε: «(…) Σχετικά με τη σχέση του θείου μου με τον ανιψιό του Τ.Δ. που με ρωτάτε, τώρα τελευταία ήταν πολύ καλή. Πριν όμως από τέσσερα περίπου χρόνια έγινε μία κλοπή περίπου 20.000 ευρώ στο σπίτι που μου είχε παραχωρήσει για τις καλοκαιρινές μου διακοπές του 2017, για ενάμιση μήνα, για να μείνω και ενώ έλειπα για 10 μέρες στην Αθήνα, έγινε αυτή η κλοπή. Ο θείος μου τότε κατηγορούσε συνέχεια τον Τ.Δ ότι είχε σχέση με αυτή την κλοπή και μάλιστα μου είχε πει ότι θα φτιάξει γράμματα στα οποία θα έγραφε ότι, αν πάθαινε κάτι, θα θεωρούσε υπεύθυνο τον ανιψιό του Τ.Δ. Τον φοβόταν πολύ τον Τ. Δ., γιατί σε περίπτωση που πάθαινε κάτι, ο Τ.Δ. θα έπαιρνε τη μερίδα του λέοντος από την περιουσία. Παρ’ όλα αυτά όμως τα τελευταία δύο τρία χρόνια οι δυό τους, είχαν έρθει ξανά κοντά».

Φοινικούντα: Τον βίασε μέσα σε σκηνή
Πολλά κενά φαίνεται να έχει η κατάθεση του 22χρονου, ο οποίος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και ομολόγησε ότι ήταν συνεργός στη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα.

Ο 22χρονος ισχυρίστηκε πως σκοπός του δεν ήταν να σκοτώσει τον 68χρονο ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, αλλά να τον εκβιάσει για να του δώσει χρήματα, ώστε να μην αποκαλύψει ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Χ. Λυκούδης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 19 ετών, ο πελάτης του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 68χρονο ιδιοκτήτη του κάμπινγκ μέσα σε μια σκηνή.

«Έγινε μέσα σε μια σκηνή χωρίς τη συναίνεση του εντολέα μου. Για τον λόγο αυτό και με την επίκληση αυτού του περιστατικού, ο εντολέας μου τον απείλησε τότε ότι θα διαδώσει αυτό το γεγονός και του απέσπασε χρήματα», είπε ο κ. Λυκούδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο και οι δύο προηγούμενες επιθέσεις σε βάρος του 68χρονου είχαν γίνει για τον ίδιο σκοπό, να του αποσπάσει δηλαδή χρήματα, σε αντάλλαγμα της σιωπής του.

Υποστήριξε ακόμα ότι γνώριζε πως ο άλλος 22χρονος είχε μαζί του όπλο, αλλά δε θα πήγαινε στο κάμπινγκ για να σκοτώσει, καθώς εκεί βρίσκονταν περίπου 120 παραθεριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν ταυτοποιήσει τους δύο εμπλεκόμενους, είχαν εντοπίσει τις διευθύνσεις τους στην Καλλιθέα από την περασμένη Παρασκευή. και τους παρακολουθούσαν.

Δεν προχώρησαν όμως σε συλλήψεις, καθώς δεν είχαν ολοκληρωθεί οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή κι άλλων προσώπων στην υπόθεση, κάτι που δεν έχει αποκλειστεί.

Το αρχικό σενάριο της αστυνομίας ήταν να γίνουν οι συλλήψεις στο τέλος αυτής της εβδομάδας, όμως οι ενέργειες επισπεύσθηκαν αναγκαστικά λόγω της δημοσίευσης του βίντεο με τους δύο δράστες στο σκούτερ και την παράδοση του 22χρονου.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν κατ’ οίκον έρευνες και βρήκαν τα ρούχα που φορούσαν οι νεαροί εκείνη τη μέρα, καθώς και κράνη μοτοσικλέτας. Δε βρέθηκε όμως το όπλο του εγκλήματος, το οποίο κανείς από τους δύο δεν έχει αποκαλύψει πού το πέταξαν, όπως και το τηλέφωνο του φερόμενου ως συνεργού, το οποίο, όπως φέρεται να είπε ότι το πέταξε μετά το έγκλημα. Αναζητείται ακόμα το σκούτερ, με το οποίο πήγαν οι δυο τους στη Φοινικούντα.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Θρήνος στον ΣΥΡΙΖΑ

    11.01.2026 23:51
  • Στο πλευρό της Καρυστιανού ο πιο πλούσιος Έλληνας βουλευτής – Αυτός είναι

    11.01.2026 23:45
  • Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

    11.01.2026 22:45
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ

    11.01.2026 22:38
  • Θρήνος σε παιδικό πάρτι, αντί για γενέθλια κάνουν κηδεία: Νεκpά 2 αδερφάκια, στο νοσοκομείο τα άλλα 13 παιδιά

    11.01.2026 21:57
  • Αεροπορική τραγωδία: Έξι νεκροί από πτώση αεροσκάφους – Γνωστός τραγουδιστής ανάμεσα στα θύματα

    11.01.2026 21:26
  • Ιράν: Στους 538 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών διαδηλωτών

    11.01.2026 20:52
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    11.01.2026 20:47
  • Γεμίζουν τα Νοσοκομεία: Αυτά είναι τα 2 χαρακτηριστικά πρώτα – πρώτα συμπτώματα που κανείς δεν δίνει σημασία αλλά «φωνάζουν» ότι κόλλησες Γρίπη Α

    11.01.2026 20:35
  • Προσοχή: Ανακαλείται ταχίνι με επικίνδυνο παθογόνο – Μην το καταναλώσετε

    11.01.2026 20:30

Δημοφιλή

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

12.01.2026 23:14

Έκτακτo από Πάτρα: Μόλις μαθεύτnκε για την Λόρα, με ποιον συναντήθηκε

12.01.2026 22:53

Γεωργία Κρητικού: Πώς είναι 5 μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της,...

12.01.2026 22:20

Ματέο Παντζόπουλος – Ελένη Μενεγάκη : Μόλις μαθεύτηκε

12.01.2026 21:56

ΑΝΕΙΠΩΠΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Πρόσφατα

18.01.2026 18:28

H Ιωάννα-Μαρία τυφλώθηκε από ιατρικό λάθος, σπούδασε ψυχολογία και ίδρυσε την πρώτη...

18.01.2026 17:22

Η Ιωάννα που έστησε καντίνα στη Νέα Υόρκη και οι πελάτες έκαναν...

18.01.2026 15:45

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός λεωφορείου του 1962 των ΚΤΕΛ Μακεδονίας – Το...

18.01.2026 14:48

Το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της Ελλάδας είναι γεμάτο πέτρινους πύργους και θυμίζει.....

18.01.2026 14:44

Έλληνας έφτιαξε σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα...

18.01.2026 13:54

Τον θυμάστε; Ο πηχτός χυμός που μοιραζόταν δωρεάν στο δημοτικό και έκανε...

18.01.2026 13:53

Τούρκος δημοσιογράφος για την Άλωση το 1453: Αυτά τα μέρη δεν ήταν...

18.01.2026 13:35

Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη του μητέρα: «Είναι 81 ετών και παραμένει...

18.01.2026 13:35

Τέλος τα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Τώρα νοικιάζουν κρεβάτι… μέσα στις ελιές

18.01.2026 13:29

Καίτη Γαρμπή: «Δεν στήνεις τον άλλο στον τοίχο για μια απιστία. Θα...

18.01.2026 13:20

Ποια προνόμια απολαμβάνουν οι φοιτητές και ποιο είναι το κόστος ενοικίασης –...

18.01.2026 13:14

Αν θυμάστε αuτά τα αντικείμενα είστε σίγουρα πάνω από 50 χρονών

18.01.2026 13:08

Κανείς δεν τον θυμήθηκε: Πέθανε μόνος σε ένα διαμέρισμα και τον βρήκαν...

18.01.2026 13:01

O Ν. Οικονομόπουλος έφτιαξε ξενοδοχείο στη Μύκονο και η ομορφιά του ξεπερνά...

18.01.2026 10:32

Αγνώριστη σήμερα στα 65 η πασίγνωστη τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών

18.01.2026 10:12

Πότε είναι οι Α χαιρετισμοί για το 2026

18.01.2026 09:59

Έκτακτn είδηση για Ντέμη Νικολαΐδη

17.01.2026 17:47

Είδατε πρώτα μια χελώνα ή μια καμήλα; Τι αποκαλύπτει αυτό για το...

17.01.2026 17:46

Τι συμβαίνει στην ψυχή όταν το σώμα θάβεται;

17.01.2026 17:44

Το τεστ προσωπικότητας με το πιρούνι: Τι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος...

17.01.2026 17:43

Λίπος στο συκώτι: Τι να τρώτε για να το μειώσετε χωρίς φάρμακα...

17.01.2026 17:41

Η παρασκευή σπιτικού ελληνικού γιαουρτιού είναι μια απλή και φυσική διαδικασία

17.01.2026 17:39

Πώς να αντιμετωπίσετε μουχλιασμένους, φουσκωμένους ή ξεφλουδισμένους τοίχους χωρίς να προσλάβετε επαγγελματία

12.01.2026 23:37

«Λόρα φοβόμαστε, επικοινώνησε μαζί μας»: Έκκληση από την μητέρα της 16χρονης που...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here