Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Γαμπροί και νύφες σε λευκά φέρετρα, μοιράζουν κουφέτα: Η Ελλάδα θάβει τα παιδιά της – Θρήνος στις κηδείες των θυμάτων

Ειδήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑλαρισαΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΟΥΤΕΜΠΗΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
by efi f 05.03.2023 22:02
efi f 05.03.2023 22:02

Ο πόνος και η θλίψη για τις οικογένειες των θυμάτων, από την μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη καθώς οι κηδείες που ξεκίνησαν από την Παρασκευή -και θα συνεχίζονται όσο οι σοροί ταυτοποιούνται- ραγίζουν καρδιές.

Τραγωδία Τέμπη: 57 νεκροί

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι μέχρι στιγμής 57. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν και δύο δείγματα βιολογικού υλικού από αυτό που έχουν δώσει συγγενείς, τα οποία δεν ταιριάζουν με αυτά των νεκρών.

Αυτό δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει λίγο τον τελικό αριθμό των θυμάτων, αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της εργαστηριακής έρευνας, καθώς από την Πυροσβεστική εστάλη και άλλο δείγμα από τον τόπο του δυστυχήματος. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, πρόκειται για ανθρώπινο μέλος που εντοπίστηκε κατά την μετακίνηση της μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας το βράδυ της Παρασκευής.

Τραγωδία Τέμπη: Κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα

Κουφέτα, λευκά μπαλόνια και άσπρα τριαντάφυλλα μοίραζαν οι φίλες της 23χρονης Ιφιγένειας Μίτσκα στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Γιαννιτσά, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία της 23χρονης κοπέλας, η οποία επέβαινε στο βαγόνι 3.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς της, που έχουν βυθιστεί στο πένθος, αλλά και φίλοι του κοριτσιού, που είναι συντετριμμένοι από τον θάνατό της.

Θρήνος και στον Τύρναβο χθες, όπου οι οικείοι της και οι φίλοι αποχαιρέτησαν την 42χρονη, Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» ανέφεραν, αποχαιρετώντας την 42χρονη νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, οι συνάδελφοί της. Η άτυχη γυναίκα θα ταξίδευε στην Αμερική, για να συναντήσει τον άντρα της, αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρισκόταν εκεί για υπηρεσιακούς λόγους.

Στιγμές ανείπωτης οδύνης εξελίχθηκαν χθες και στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο «τελευταίο αντίο» στον 28χρονο Σωτήρη Καραγεωργίου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του να φωνάζει: «Χάνω το παιδί μου». Ο 28χρονος Σωτήρης Καραγεωργίου με καταγωγή από την Ημαθία, ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχε ταξιδέψει στην Αθήνα. «Είχαν πάει με τις κοπέλες τους και τους περιμέναμε να επιστρέψουν» είχε πει ο πατέρας του φίλου του, Παύλος Ασλανίδης.

Τραγωδία Τέμπη: Ανάγκη για αίμα στο Παπανικολάου

Ταυτόχρονα, δραματικές εκκλήσεις για αίμα από το στενό περιβάλλον της Ανυσίας Λιούρη που έτυχε να ταξιδεύει με το μοιραίο τρένο, που συγκρούστηκε με την εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη με αποτέλεσμα τον θάνατο 57 επιβατών. Η άτυχη Ανυσία Λιούρη -κόρη αντιπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος- πολυτραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α’ ΜΕΘ εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη έχει υποβληθεί σε σειρά εγχειρήσεων και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά σημαντική η αιμοδοσία των συμπολιτών μας. Επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι στο οποίο όπως προέκυψε σκοτώθηκαν οι περισσότεροι επιβάτες, ενώ η Ανυσία εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης και κατέληξε να κείτεται στα χωράφια.

Στα λίγα καλά νέα, η έκβαση της υγείας του Γεράσιμου – Ιάσωνα Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζώντα από το βαγόνι 1.«Ελπίζουμε σήμερα ή αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία να αποσωληνωθεί. Να ξυπνήσει, να είναι γερός, να μην θυμάται πολλά πράγματα… Έχουμε δρόμο πάντως, δεν σταματάμε… τι θα χρειαστεί από πλαστικές, από τέτοια, από αυτά, έχουμε… Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά – σιγά θα μπορέσει να επανέλθει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου Γεράσιμου.

Ο 20χρονος κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο, προσκούοντας στο έδαφος έξω από το βαγόνι γλιτώνοντας έτσι την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε και τύλιξε όλο το βαγόνι με αποτέλεσμα τον θάνατο όλων των επιβατών του. Ο Γεράσιμος ήταν ο μόνος που γλίτωσε τον μαρτυρικό θάνατο. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα και μπορεί να γλίτωσε τον κίνδυνο για την ζωή του, ωστόσο τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της αποκατάστασης.

Τραγωδία Τέμπη: Το τελευταίο αντίο στην 31χρονη Σοφία

Εν τω μεταξύ, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Κολχικό Θεσσαλονίκης, την Σοφία-Ελένη Ταχμαζίδου, ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη. Η 31χρονη επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία και αγνοείτο αυτές τις μέρες όπως και δεκάδες ακόμα άτομα.

Τραγωδία Τέμπη: Απολογείται ο σταθμάρχης

Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης συγκεντρώνει η σημερινή απολογία του Σταθμάρχη Λάρισας, καθώς ζήτησε και έλαβε χθες προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 σήμερα το πρωί, καθώς «υπήρξαν νέα στοιχεία», σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του. Ο 59χρονος Σταθμάρχης, το μοιραίο πρόσωπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «έκανα λάθος αλλά δεν έχω εγώ όλη την ευθύνη. Φταίει και το σύστημα, δεν υπήρχαν προειδοποιητικά, δεν με προειδοποίησε κανείς», ενώ αναλαμβάνει την ευθύνη, στο πλαίσιο που του αναλογεί, κατά τον συνήγορό του, Στέφανο Παντζαρτζίδη.

Τραγωδία Τέμπη: «Κουβαλάω 35 φέρετρα»

Σημειωτέον ότι ο 59χρονος υπάλληλος του ΟΣΕ αρχικά υποστήριξε πως το δυστύχημα οφείλεται σε λάθος του συστήματος, λέγοντας ότι το κατάλαβε όταν πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί, τελικώς όμως παραδέχθηκε ότι τροχοδρόμησε την επιβατική αμαξοστοιχία σε λάθος ράγες. «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…» φέρεται να έχει δηλώσει αμέσως μετά τη σύλληψή του κι ενώ ο δικηγόρος του ανέφερε χθες πως τα νέα στοιχεία «είναι στοιχεία καθοριστικά και έπρεπε να ζητήσουμε νέα προθεσμία, ώστε να τα μελετήσουμε και να τα αξιολογήσουμε».

Τραγωδία Τέμπη:  «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;»

Στο μεταξύ, σοκάρει μια στιχομυθία μεταξύ του Σταθμάρχη και του μηχανοδηγού της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62, στιχομυθία η οποία θα μπορούσε να είχε αλλάξει όλο το σκηνικό της εθνικής τραγωδίας. Συγκεκριμένα, την ώρα που το Intercity 62 είχε μπει στο ρεύμα καθόδου, δηλαδή κινούνταν στην ίδια γραμμή με την εμπορική αμαξοστοιχία, ο μηχανοδηγός της φαίνεται πως απευθύνθηκε στο σταθμαρχείο Λάρισας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο μηχανοδηγός του Intercity 62 είπε στον σταθμάρχη: «είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;». Ο σταθμάρχης Λάρισας, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, φέρεται πως δεν απάντησε. Σημειώνεται ότι αυτή η προσπάθεια επικοινωνίας του μηχανοδηγού με τον σταθμάρχη γίνεται λίγα λεπτά πριν από το δυστύχημα. Δηλαδή το τρένο είχε φύγει από τον σταθμό της Λάρισας και ο μηχανοδηγός αντιλήφθηκε ότι πήγαινε ανάποδα. Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε η μετωπική σύγκρουση με την εμπορική αμαξοστοιχία. Πάντως, οι αστυνομικοί δεν έχουν αναλύσει όλο το υλικό της ενδοεπικοινωνίας, για να διαπιστώσουν εάν υπήρξε στη συνέχεια κάποια απόκριση από τον σταθμάρχη.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η έρευνα των Αρχών να επεκταθεί και στον επόμενο σταθμό μετά την Λάρισα, δηλαδή στους Νέους Πόρους Πιερίας, καθώς από εκεί κατέβαινε η εμπορική αμαξοστοιχία και οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν εάν από εκεί έβλεπαν πως τα δύο τρένα κινούνταν στην ίδια γραμμή.

Πολύ περισσότερο, όταν κατά πληροφορίες ο Σταθμάρχης Λάρισας φέρεται να είχε κάνει το ίδιο ακριβώς λάθος και με άλλη αμαξοστοιχία, δηλαδή έβαλε σε λάθος γραμμή τοπική αμαξοστοιχία, αλλά ο μηχανοδηγός της αντελήφθη το λάθος και έκανε πίσω. Ειδικότερα, ο 59χρονος υπάλληλος του ΟΣΕ φέρεται λίγες ώρες πριν την μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών να κατηύθυνε ένα τοπικό τρένο -τον προαστιακό της Λάρισας- σε λάθος ράγες, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Δηλαδή, όταν ο Προαστιακός, γεμάτος με επιβάτες, έφτασε στο σημείο «Ψαλίδι – Παλιοφάρσαλο», ο Σταθμάρχης γύρισε το κλειδί, με αποτέλεσμα το τρένο να πάει σε λάθος γραμμή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες και για καλή του τύχη, ο μηχανοδηγός του Προαστιακού αντιλήφθηκε και επεσήμανε το λάθος, ενώ έκανε πίσω την αμαξοστοιχία, προκειμένου να επανέλθει στη σωστή γραμμή.

Τραγωδία Τέμπη: Το «μαύρο κουτί»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο της τραγωδίας εντοπίστηκε και το καταγραφικό, το λεγόμενο «μαύρο κουτί» του ενός εκ των δύο τρένων, χωρίς να έχει επί του παρόντος διευκρινιστεί σε ποια αμαξοστοιχία ανήκε. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται επίσης όλες οι συνομιλίες μεταξύ του μηχανοδηγού του Intercity 62 και του Σταθμάρχη Λάρισας.

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Η ημερομηνία «κλειδί» ανακοινώθηκε: Πότε μπαίνει τέλος σε μάσκες και rapid test

    19.03.2023 18:33
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προσωπικό μου στοίχημα να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ»

    19.03.2023 18:12
  • Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε:«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή γνωστός 48χρονος επιχειρηματίας στην Αλεξανδρούπολη

    19.03.2023 17:52
  • Έχασε τα λόγια του: Η Ευλαμπία Ρέβη «στρίμωξε» με μια ερώτηση τον Κωστή Χατζηδάκη σε ζωντανή μετάδοση

    19.03.2023 17:16
  • Ανείπωτη τραγωδία: Δίδυμα 18 μηνών πνίγηκαν στην πισίνα του σπιτιού τους

    19.03.2023 16:53
  • Τραγωδία στην Ξάνθη: Τον δολοφόνησε με 5 σφαίρες και ανέβασε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί

    19.03.2023 16:36
  • Αίσχος: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικο κορίτσι, οικογενειακή φίλη έκλεινε τα ραντεβού

    19.03.2023 16:03
  • Τη σκότωσαν, εξαφάνισαν το πτώμα & χόρευαν χαρούμενες: Δύο 12χρονες δολοφόνησαν συμμαθήτριά τους για ένα αγόρι

    19.03.2023 15:55
  • Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 56 του χρόνια αγαπητός επιχειρηματίας Κώστας Πέτσας

    19.03.2023 15:28
  • «Σίγουρα δεν είναι κόρη των γονιών της»: Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της Μαντλίν – Τι έδειξε το τέστ DNA της 21χρονης Πολωνής

    19.03.2023 15:27



Δημοφιλή

19.03.2023 19:51

Καλές χρυσές εποχές: Έσπασαν από πιάτα μέχρι μπιντέδες σε ταβέρνα και έβαλαν...

19.03.2023 18:33

Η ημερομηνία «κλειδί» ανακοινώθηκε: Πότε μπαίνει τέλος σε μάσκες και rapid test

19.03.2023 18:12

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προσωπικό μου στοίχημα να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ»

19.03.2023 17:52

Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε:«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή γνωστός 48χρονος επιχειρηματίας στην...

19.03.2023 17:16

Έχασε τα λόγια του: Η Ευλαμπία Ρέβη «στρίμωξε» με μια ερώτηση τον...

19.03.2023 16:53

Ανείπωτη τραγωδία: Δίδυμα 18 μηνών πνίγηκαν στην πισίνα του σπιτιού τους

19.03.2023 16:36

Τραγωδία στην Ξάνθη: Τον δολοφόνησε με 5 σφαίρες και ανέβασε βίντεο στο...

19.03.2023 16:03

Αίσχος: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικο κορίτσι, οικογενειακή φίλη έκλεινε τα ραντεβού

Πρόσφατα

19.03.2023 19:21

«Είναι αλήθειες αυτά, βγαλμένα από τη ζωή»: Ξέσπασε στον αέρα η Ελένη...

19.03.2023 19:14

«Ήταν 5,5 χρόνια σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού»: Η αποκάλυψη του Θάνου...

19.03.2023 19:06

Η νέα ζωή στην Αμερική και ο ρόλος της μαμάς: Η Ματούλα...

19.03.2023 18:48

Νέλλη Παππά: Ο έρωτας με τον Βοσκόπουλο, η επιτυχία στον Μπακαλόγατο και...

19.03.2023 18:33

Η ημερομηνία «κλειδί» ανακοινώθηκε: Πότε μπαίνει τέλος σε μάσκες και rapid test

19.03.2023 18:22

«Νιώθω τραυματισμένη»: Δεν άντεξε την απόρριψη η τρανς Έβελυν και ξέσπασε με...

19.03.2023 18:18

«Είναι προβληματική»: Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τη νέα του Mercedes των 700.000...

19.03.2023 18:12

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προσωπικό μου στοίχημα να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ»

19.03.2023 17:58

Άφωνος ο Κοκλώνης: Η Δέσποινα Βανδή έκανε την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά...

19.03.2023 17:52

Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε:«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή γνωστός 48χρονος επιχειρηματίας στην...

19.03.2023 17:45

Ο κορυφαίος εργοδότης του κόσμου: Δίνει συνέχεια αυξήσεις, 90 λεπτά διάλειμμα και...

19.03.2023 17:27

Λύγισε το διαδίκτυο με την ανάρτηση του συζύγου: «Έπρεπε να γίνω εσύ...

19.03.2023 17:21

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως σήμερα: Τι εορτάζετε σήμερα, τι τρώμε και σε ποιους...

19.03.2023 17:16

Έχασε τα λόγια του: Η Ευλαμπία Ρέβη «στρίμωξε» με μια ερώτηση τον...

19.03.2023 17:09

Δύσκολες ώρες για την Δανάη Μπάρκα το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία: «Είδα...

19.03.2023 17:01

Αληθεύτηκαν οι φήμες: Για αυτόν τον ηθοποιό άφησε η Κλέλια Ρένεση τον...

19.03.2023 16:53

Ανείπωτη τραγωδία: Δίδυμα 18 μηνών πνίγηκαν στην πισίνα του σπιτιού τους

19.03.2023 16:49

Στα βήματα της μητέρας τους: Οι κόρες της Μαλβίνας Καραλή 20 χρόνια...

19.03.2023 16:36

Τραγωδία στην Ξάνθη: Τον δολοφόνησε με 5 σφαίρες και ανέβασε βίντεο στο...

19.03.2023 16:09

Αποθεώθηκε η Κρυσταλλία: Τραγουδούσε «θαμμένη» κάτω από πανέρια με λουλούδια

19.03.2023 16:03

Αίσχος: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικο κορίτσι, οικογενειακή φίλη έκλεινε τα ραντεβού

19.03.2023 15:55

Τη σκότωσαν, εξαφάνισαν το πτώμα & χόρευαν χαρούμενες: Δύο 12χρονες δολοφόνησαν συμμαθήτριά...

19.03.2023 15:47

Χωρίς ρεύμα και ανέσεις: Δημοσιογράφος του Mega άφησε την ζωή στην πόλη...

19.03.2023 15:40

Μόλις το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο: Τρίτη φορά έγκυος η...

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here