Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Γυναίκα
  • STORIES
  • DIY
  • Διακόσμηση
  • VIDEOS
  • VIRAL
  • PETS
  • Γαστρονομία
  • Travel
  • ΣΤΥΛ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κόσμος
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Άθλητικά
  • ΖΩΔΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Media
  • Lifestyle
  • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Copyright 2022 - All Right Reserved.

Χρησιμοποιημένες σύριγγες βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου οι τρομοκράτες σχεδίασαν τις επιθέσεις στο Παρίσι

Ειδήσεις
VIDEOΓΑΛΛΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
by Newsroom 19.11.2015 10:18
This video shows a drab hotel room in Alfortville, a suburb of southern Paris, which is littered with syringes and a pizza boxes. French newspaper Le Point have released a video which they claim shows the hotel room used by the Paris attack terrorists - and booked by Salah Abdelslam using his credit card - from the night before the attack. Abdelslam, the brother of the man police named as the Comptoir Voltaire suicide bomber, is currently wanted by French police in connection with the attacks.
Newsroom 19.11.2015 10:18
0

Ένα βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από τα βρώμικα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπου τα τάγματα θανάτου ISIS έκαναν τις τελικές προετοιμασίες για τις βομβιστικές επιθέσεις και τους πυροβολισμούς στο κέντρο του Παρισιού.

Το βίντεο δείχνει ένα σωρό από χρησιμοποιημένες σύριγγες, ένα σύνολο από μικρές βελόνες και ένα πλαστικό σωλήνα, διάσπαρτα σε ένα τραπέζι σε ένα δωμάτιο γεμάτο με σκουπίδια.

1

Οι ιατροδικαστές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν τα σύνεργα χρησιμοποιήθηκαν για να λάβουν ναρκωτικά για να τροφοδοτήσουν το δολοφονικό ξεφάντωμα τους ή για να φτιάξουν τα εκρηκτικά στη ζώνη τους.

Ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στον κόσμο, ο Salah Abdeslam, 26 ετών, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επιθέσεις, έκανε κράτηση στο όνομά του στα δωμάτια στο ξενοδοχείο Appart’City στα νοτιο-ανατολικό προάστιο του Παρισιού Alfortville.

2

Η αστυνομία βρήκε επίσης ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας, αδελφός του, Ibrahim 31 ετών, νοίκιασε ένα κρησφύγετο 15 χιλιόμετρα μακριά, στην περιοχή Bobigny της γαλλικής πρωτεύουσας, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν δύο τοποθεσίες πριν από τις επιδρομές.

3

Ένας μάρτυρας που είδε τους επιτιθέμενους άφησε να εννοηθεί ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, δήλωσε στην αστυνομία ότι, πριν από την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Bataclan, όπου 89 άνθρωποι σφαγιάστηκαν, οι άνδρες ‘ήταν σαν ζόμπι’.

Αποτελεί κοινή πρακτική για τους τζιχαντιστές που εμπλέκονται σε επιθέσεις αυτοκτονίας να κάνουν χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης για να επανδρώσουν τον εαυτό τους.

4

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα Booking.Com, ζήτησε δύο μεγάλα δωμάτια που θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν αριθμό ατόμων για μια εβδομάδα, πληρώνοντας με τη δική του τραπεζική κάρτα.

Η κράτησή ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη, δύο ημέρες πριν από την επίθεση, αναφέρθηκε από την Le Point.

“Θα τους επέτρεπε να χρησιμοποιήσουν τα δωμάτια 311 και 312 του ξενοδοχείου Alfortville”, είπε μια πηγή της ποινικής έρευνας.

Και πρόσθεσε: “Το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κάμερα παρακολούθησης.”

5

“Η αστυνομία ανακάλυψε ίχνη DNA και κατάσχεσαν τον υπολογιστή του ξενοδοχείου από τη ρεσεψιόν.”

Το ξενοδοχείο Alfortville χρησιμοποιήθηκε από δύο τουλάχιστον από τους επιτιθέμενους.

6

Αποφάγια πίτσας και κέικ σοκολάτας που αγοράστηκαν από το μηχάνημα σνακ του ξενοδοχείου βρέθηκαν σε ένα από τα δωμάτιά τους.

Το βίντεο αναδείχθηκε καθώς η σπιτονοικοκυρά που νοίκιασε ένα σπίτι στο Παρίσι στα μέλη της οκταμελής ομάδα δολοφόνων ISIS τις παραμονές των επιθέσεων, δήλωσε ότι φαίνονταν “ευγενικοί και καθώς πρέπει” άντρες.

7

Δύο από τους αδελφούς, που σκότωσαν 129 άτομα την Παρασκευή, νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στο προάστιο Bobigny της γαλλικής πρωτεύουσας, τρεις ημέρες πριν από την έναρξή του μακελειού.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το διαμέρισμα, με ενοίκιο 100 ευρώ ημερησίως, ενοικιάστηκε από τις 10 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα από τον δολοφόνο της καφετέριας, Ibrahim Abdeslam και τον αδελφό του Salah Abdeslam, ο οποίος εξακολουθεί να φυγαδεύεται.

8

Δύο ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, οπλισμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα, αλλά το βρήκαν άδειο, εκτός από μερικά τηλέφωνα.

Στο μεταξύ, η αστυνομία έχει βρει ένα τρίτο αυτοκίνητο που συνδέεται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους 129 άτομα.

9

Ένα μαύρο Renault Clio βρέθηκε στη θέση Albert Kahn στο 18ο διαμέρισμα της πόλης.

Η σπιτονοικοκυρά που τους προσέφερε το διαμέρισμα είπε ότι η ομάδα των δολοφόνων ήταν “ευγενικοί και ευπαρουσίαστοι” και “καλά ντυμένοι άνδρες που δεν είχαν γενειάδες”.

Η γυναίκα, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι οι άντρες ήταν από το Βέλγιο και ήταν στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους.

10

Είπε ότι δε τους υποψιάστηκε για το παραμικρό, αλλά είναι σίγουρη ότι τουλάχιστον ο ένας από αυτούς ήταν βομβιστής αυτοκτονίας, επειδή της έδειξε μια ταυτότητα με το όνομα ενός από τους τρομοκράτες, τον Ibrahim Abdeslam.

11

Ένοπλοι αξιωματικοί εισέβαλαν στο ακίνητο χθες, αλλά δεν βρέθηκαν όπλα, αλλά βρήκαν ένα τηλέφωνο.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε εκεί, συνδέεται με τους βομβιστές, και ίσως να χρησιμοποιήθηκε μετά τις επιθέσεις.

12

Ο τρομοκράτης Omar Ismaël Mostefai, 29 ετών, ήταν επίσης ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας στο Bataclan, όπου έχασαν τη ζωή τους 89 άτομα, και το κινητό του μπορεί να έχει βρεθεί στο διαμέρισμα, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

13

Αν οι άνδρες συναντήθηκαν στο διαμέρισμα εγείρει τεράστια ερωτήματα σχετικά με το επίπεδο της παρακολούθησης σε ύποπτους τρομοκρατίας στη Γαλλία.

Οι αδελφοί Abdeslam γνώριζαν συνδέσμους προς άλλους τρομοκράτες και το οργανωμένο έγκλημα και ζούσαν στην περιοχή Molenbeek στις Βρυξέλλες, γνωστή ως η “τζιχάντ πρωτεύουσα της Ευρώπης”.

14

Ο εγκέφαλος του σχεδίου ο βελγικής καταγωγής Abdelhamid Abaaoud, 27 ετών, είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους στρατολογητές του ISIS και ένας από τους μεγαλύτερους καταζητούμενους εγκληματιών πολέμου του κόσμου.

15

Ο Mostefai επισημάνθηκε ως ύποπτος τρομοκρατίας και κοινοποιήθηκε στις γαλλικές αρχές το Δεκέμβριο του 2014 και τον Ιούνιο του 2015 – αλλά δεν υπήρξε καμία κίνηση από τη Γαλλία μετά τις επιθέσεις του Παρισιού, όταν ζητήθηκαν πληροφορίες σχετικά με τον Mostefai.

16

Ο δολοφόνος του Bataclan εισήλθε στην Τουρκία το 2013 αλλά οι αρχές δεν έχουν κανένα αρχείο του να αφήνει τη χώρα, αλλά είναι σαφές ότι κατάφερε να γυρίσει πίσω στη Γαλλία.

Ο Amimour, 28 ετών, ήταν γνωστός στους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής το 2012, όταν ανακρίθηκε καθώς ήθελε να διαφύγει από τη Γαλλία για να ενταχθεί στους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.
17

Ένα χρόνο αργότερα, ξέφυγε από τη Γαλλία για να ενταχθεί στους ISIS στη Συρία.

Ο πατέρας του, ο Mohamed, 67 ετών, ποτέ δεν έχασε την επαφή με το γιο του και μιλούσαν στο Skype κάθε μήνα, αν και ο πρώην οδηγός λεωφορείου δεν είχε ιδέα για την έκταση της επιρροής των ISIS που ασκήθηκε πάνω του.
18

Πήγε στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα για να τον παρακαλέσει να γυρίσει πίσω, αλλά ήταν πάντα με ένα ανώτερο στέλεχος ISIS και ο γιος του αποφάσισε να μείνει.

Ο Ibrahim Abdeslam, 31 ετών, ανατίναξε το μπαρ Comptoir Voltaire ενώ ο Salah, 26 ετών, αποτελεί το αντικείμενο ενός διεθνούς ανθρωποκυνηγητού.

19

Πιστεύεται ότι έχει διαφύγει στο Βέλγιο και κρύβεται.

Ο εγκέφαλος του σχεδίου Abdelhamid Abaaoud καυχιόταν πόσο εύκολα ταξίδεψε από τη Συρία στο Molenbeek του Βελγίου, παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους του κόσμου.

Είπε νωρίτερα φέτος: “Έχουν συγκεντρώσει πράκτορες από όλο τον κόσμο – από την Ευρώπη και την Αμερική για να με συλλάβουν. Ήμουν σε θέση να φύγω και να έρθω στη Συρία, παρά το ότι είμαι κυνηγημένος από τόσες πολλές μυστικές υπηρεσίες. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ένας μουσουλμάνος δεν πρέπει να φοβάται την παραποιημένη εικόνα των νοημόνων σταυροφόρων”.

20

Στο μεταξύ, ένα αυτοκίνητο που μίσθωσε ο Salah Abdeslam βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σήμερα, μπορεί να ήταν μέρος μιας επίθεσης στην πόλη που την ακύρωσαν.

Το μαύρο Renault Clio με βελγικές πινακίδες ανακαλύφθηκε σε μια διάβαση πεζών στην Place Albert Kahn στο 18ο διαμέρισμα της πόλης σήμερα το πρωί.

21

Μετά τη σφαγή η ISIS ανέλαβε την ευθύνη σε ένα ηχητικό μήνυμα που εξήρε τη θανάτωση των “απίστων” στο Stade de France, στο 10ο, 11ο και 18ο διαμέρισμά.

Αλλά δεν υπήρξε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας ή πυροβολισμοί στο 18ο διαμέρισμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι κάποιος μπορεί να είχε προγραμματίσει, αλλά το εγκατέλειψε την τελευταία στιγμή.

22

Οι αποκαλύψεις ήρθαν όταν η αστυνομία συνέλαβε δύο γυναίκες και τρεις άνδρες στο Alsdorf κοντά στο Άαχεν κοντά στα σύνορα της Γερμανίας με το Βέλγιο και την Ολλανδία το πρωί.

Η τοπική αστυνομία ανέφερε ότι οι πέντε ύποπτοι τρομοκρατίας μπορεί να συνδέονται με τις επιθέσεις στο Παρίσι, που σκότωσαν 129 ανθρώπους – αλλά φαίνεται απίθανο ότι ο Salah Abdeslam, να ήταν ανάμεσά τους.

23

Ένας εκπρόσωπος είπε: “Έχουμε λάβει ενδείξεις ότι ένας από τους φυγάδες του Παρισιού πιθανόν να διαμένει στην περιοχή μας”.

24

Δικηγόροι των συλληφθέντων δηλώσαν ότι είναι αθώοι και συνελήφθησαν στην περίπτωση που οδήγησαν από το Παρίσι νωρίς το Σάββατο για να φέρουν τον Salah Abdeslam, αφού τους κάλεσε να τους πει ότι το αυτοκίνητό του χάλασε.

25

Νωρίτερα σήμερα, οι ειδικές δυνάμεις έλαβαν μέρος σε 128 επιδρομές για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε ολόκληρη τη Γαλλία, καθώς το τεράστιο ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε.

26

Ο υπουργός Εσωτερικών Bernard Cazeneuve είπε ότι σήμερα υπάρχουν 115.000 αστυνομικοί και στρατιώτες που είναι επικεντρωμένοι στη σημερινή κρίση, η οποία ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, όταν 129 άτομα δολοφονήθηκαν σε τοποθεσίες σε όλο το Παρίσι.

https://www.youtube.com/watch?v=nPf7FlyAhWw

Credit: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το Fanpage στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχετικά άρθρα

  • Ο ελληνικός σταυρός μπαίνει στα φανάρια – Τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνεις

    30.11.2025 23:58
  • Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν υπήρξαν τραυματίες

    30.11.2025 23:52
  • Μόλις μαθεύτηκε η χρονολογία της χειροβομβίδας που ανατίναξε τον 19χρονο Ραφαήλ και σοκάρει

    30.11.2025 23:29
  • Λούτσα: Γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που ήρθε για την ορκωμοσία της κοπέλας του και σκοτώθηκε – «Δυστυχώς είναι το παιδί μου…»

    30.11.2025 22:34
  • Έκτακτo για π.Αντώνιο – Τούμπα όλα στην υπόθεση

    30.11.2025 20:27
  • Έκτακτo για Σπύρο Μπιμπίλα

    30.11.2025 19:58
  • «Γιατί με πολεμάτε ακόμα;»: Πλάνταξε στο κλάμα ο Αναγνωστόπουλος όταν έμαθε πως η μικρή Λυδία άλλαξε επίθετο

    30.11.2025 19:15
  • ΣΟΚ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

    30.11.2025 18:59
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραλύει η χώρα για δύο ημέρες

    30.11.2025 18:22
  • Φρικτό θανατηφόρο: Νεκρή η 17χρονη Αλίκη, θετικός στο άλκοτεστ ο οδηγός του μοιραίου διπλοκάμπινου

    29.11.2025 17:35

Δημοφιλή

04.12.2025 23:59

Θρήνος για τον Χρήστο που πέθανε μόλις 29 χρονών

04.12.2025 23:34

Κακοκαιρία Byron: Κατολισθήσεις και πλημμύρες έφεραν οι βροχοπτώσεις

04.12.2025 23:14

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας η Αττική όλο το βράδυ – Οι 5...

04.12.2025 22:42

EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ INTERCITY ME 400 EΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

04.12.2025 22:17

Έκλεισαν τη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου – Ουρές χιλιομέτρων

04.12.2025 21:53

EKTAKTO: Γενικό μπλακ άουτ τώρα λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 21:25

Μόλις ανακοινώθηκε: «Παραλύει» αύριο όλη η χώρα

04.12.2025 21:12

Χιόνι και μέσα στην πόλη: Η εβδομάδα του Δεκέμβρη που θα κάνει...

Πρόσφατα

04.12.2025 21:53

EKTAKTO: Γενικό μπλακ άουτ τώρα λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 21:38

Η υπερβολική κατανάλωση αυτών των 4 φαγητών καθημερινά θα καταστρέψει ακόμη και...

04.12.2025 21:25

Μόλις ανακοινώθηκε: «Παραλύει» αύριο όλη η χώρα

04.12.2025 21:12

Χιόνι και μέσα στην πόλη: Η εβδομάδα του Δεκέμβρη που θα κάνει...

04.12.2025 20:58

Δυσάρεστα νέα για την υγεία της Χρυσούλας Διαβάτη – Μόλις έγινε γνωστό

04.12.2025 20:30

Αuτά είναι τα 3 ζώδια που το μυαλό τους στροφάρει με χίλια...

04.12.2025 20:05

Βόμβα στην υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Καλογήρου: Του έκοψαν το

04.12.2025 19:45

Δώρο Χριστουγέννων 2025: Ξεκινούν οι πληρωμές, πώς να το υπολογίσετε

04.12.2025 19:33

Ανακαλείται πασίγνωστο προϊόν από τα ράφια του σούπερ μάρκετ – Περιέχει επικίνδυνη...

04.12.2025 19:16

Πώς μας προειδοποιεί το συκώτι ότι είναι υπερφορτωμένο

04.12.2025 19:04

Παρασκευή Κουτσαΐδη: H τυφλή μαθήτρια από την Κρήτη που αρίστευσε στις εξετάσεις

04.12.2025 18:52

Κακοκαιρία: Ισχυρός πυρήνας καταιγίδας στη Δυτ. Αττική – Στο «κόκκινο» 7 περιοχές...

04.12.2025 18:28

Συγκλονιστικό βίντεο: Χείμαρρος «κατάπιε» ΙΧ – Τρεις άνθρωποι σώθηκαν την τελευταία στιγμή

04.12.2025 18:19

Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας

04.12.2025 17:50

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια – Κερδίζουμε ή χάνουμε μια...

04.12.2025 17:39

Κακοκαιρία Byron: Νεροποντή στην Αττική – Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι

04.12.2025 17:10

Διαζύγιο βόμβα για πασίγνωστη κυρία της Ελληνικής τηλεόρασης, σoκ στην ελληνική showbiz

04.12.2025 16:29

ΣΟΚ τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους αγρότες

04.12.2025 15:46

Άγγελος Λάτσιος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Ναυτικό – «3 μέρες στο...

04.12.2025 15:31

EKTAKTH ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ – Σoκ τι ανακοίνωσε

04.12.2025 15:14

Την δηλητηρίασε με χλωροφόρμιο: Η αληθινή ιστορία της 15χρονης Στέφι – Βρέθηκε...

04.12.2025 14:44

Αδιανόητο το ποσό: Τόσο κοστίζει η “απλή” τσάντα που κρατούσε η Μενεγάκη...

04.12.2025 14:24

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΛΙΟΝΑΚΗ

04.12.2025 13:25

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112

fanpage

Εάν είστε από τους ανθρώπους που “ψάχνονται”, που ανακαλύπτουν, που δημιουργούν, που ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Η ομάδα του fanpage.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει καθημερινά με ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

Footer Logo

© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev


Back To Top
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
Fanpage
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Αφιερώματα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
    • Γυναίκα
    • Εξομολογήσεις
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΣΤΥΛ
  • Media
  • Γαστρονομία
  • Διακόσμηση
  • Travel
  • Plus
    • Πολιτική
    • DIY
    • PETS
    • VIDEOS
    • VIRAL
    • Άθλητικά
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΖΩΔΙΑ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΥΓΕΙΑ
© 2022 - Fanpage. All Rights Reserved | Powered by lagio.dev
Sign In

Keep me signed in until I sign out

Forgot your password?

Password Recovery

A new password will be emailed to you.

Have received a new password? Login here